Miminko a čokoláda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Miminko a čokoláda
Příbuzná dnes dala mojí 5měsíční plně kojené holčičce olíznout čokoládovou sušenku. Když jsem si toho všimla, už zastrkovala do pusinky hnědý jazýček. Nejradši bych jí jednu vlepila
. Myslíte, že se naší holčičce může něco stát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že se jí nc nestane, neboj ![]()
Příbuzná je trapka, doufám, že jsi jí to pořádně vysvětlila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nic se nestane
jsou matky a znám je osobně které jsou schopné 2 měs. dítě krmit pribinákem protože je jim prý líto žemají pořád jen mlíko a i takové které dali v 4 měs. děcku do ruky kus uzenýho na ožužlávání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, určitě by se mohla tou čokoládou otrávit
Je jasný, že se jí nic nestane, ale příbuzný bych k tomu řekla svý… Já nevím, že ty příbuzný mají pořád potřebu těm děckám něco cpát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se jí nic nestane, ale naprosto chápu tvou obavu. Já tohle úplně nesnáším… Moje známá dávala malýmu snad od dvou měsíců klidně i šlehačku na dortu… A jiná zase zmrzlinu. Nechápu ![]()
- Citovat
- Upravit
Nic se jí asi fakt nestane.
Moje máma má neustále pocit, že chce vařit příkrmy pro mou 10m dceru. Včera přinesla dvě rozmixované sklenky čehosi, prý jen zelenina a maso. Když jsem ochutnala, bylo to slané a nějaké uzené. Pak z mámy vypadlo, že maso vepřové solila a pekla společně s uzeným kuřetem. Raději jsem sáhla po kupované skleničce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše babi dávala mamce a tetě od půlroka běžně smažený vajíčka, nejlépe když zbyl tuk po řízkách, to pak teprv mělo šmak
Co některý lidi vymyslí mě fakt dojímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé, to je náhoda, zrovna dneska dala má starší dcera (3,5roku)té mladší(9měs.) čokoládu do pusinky
![]()
Mmmm, a jak jí chutnala
pusinu měla úplně černou, aby né když to byla hořká.
Taky jsem jí musela vysvětlovat že ona ještě čokoládu nemůže.
Neboj nic tak hroznýho se nestalo, ale pro příště bych řekla že si to nepřeješ, aby to už nedělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,to bych jí asi hnala svinským krokem ![]()
já jsem na to dost háklivá ![]()
malej nedostal ještě nic sladného,když pominu ovoce.Ani jogurt,ani slazené pití,ani sušenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vseobecne nechapu pristup lidi. Proc se nejdriv nezeptaji jestli muzou. My jsme rodice a kazdy ma sva pravidla a zvyky. A ostatni by je meli tolerovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.pampeliska píše:
Vseobecne nechapu pristup lidi. Proc se nejdriv nezeptaji jestli muzou. My jsme rodice a kazdy ma sva pravidla a zvyky. A ostatni by je meli tolerovat.
jj,já bych si něco takového nikdy nedovolila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
No,to bych jí asi hnala svinským krokem
já jsem na to dost háklivá
malej nedostal ještě nic sladného,když pominu ovoce.Ani jogurt,ani slazené pití,ani sušenky.
Tak tohle mě opravdu vytáčí! Nensáším, když tohle ostatní nerespektují, natož příbuzní. Malé je teď 11 měsíců, dělám jí domácí kaše, prostě všechno, abych věděla, co to vlastně jí a pak přijedeme k tchýni (moc dobře ví, jak si na tomhle zakládám) a nalije malé do flašky Jupíka (že prý ji to nic neudělá, je to bez konzervantů
) a do pusy ji strčí kousek buchty, co pekla. To by se ve mě krve nedořezal. Kdyby se aspoň zeptali, to ani náhodou. Prý malou ochuzuju o to nejlepší na světě: JÍDLO ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dcera okusila čokošku z druhé pusy
.. bylo jí asi 4 měsíce, když tu byl na návštěvě syn kamarádky tehdy dvouleťák a zbaštil nám bonbon z bonbošky co jsme měly ke kafíčku. No a jak mu to nejelo, tak to měl za škraní schované a pak prsknul a rovnou malé do její otevřené udivené pusinky (a na půl obýváku)
bylo to groteskní.. ale chápu, že když to někdo udělá úmyslně, tak je to šok a hlavně mě by to naštvalo a něco nepěkného bych řekla. Já taky do cizích děcek neláduju něco co nesmějí, tak to čekám od druhých stejně že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katulka.k píše:momi33 píše:Tak tohle mě opravdu vytáčí! Nensáším, když tohle ostatní nerespektují, natož příbuzní. Malé je teď 11 měsíců, dělám jí domácí kaše, prostě všechno, abych věděla, co to vlastně jí a pak přijedeme k tchýni (moc dobře ví, jak si na tomhle zakládám) a nalije malé do flašky Jupíka (že prý ji to nic neudělá, je to bez konzervantů
No,to bych jí asi hnala svinským krokem
já jsem na to dost háklivá
malej nedostal ještě nic sladného,když pominu ovoce.Ani jogurt,ani slazené pití,ani sušenky.) a do pusy ji strčí kousek buchty, co pekla. To by se ve mě krve nedořezal. Kdyby se aspoň zeptali, to ani náhodou. Prý malou ochuzuju o to nejlepší na světě: JÍDLO
![]()
jj, tak tohle si dovolila tchýně jen jednou, nebudu opakovat co jsem jí řekla ![]()
Od té doby se ptá na vše, co jí může dát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit