Kefír pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kefír pro roční dítě
Maminky, které dáváte dětem kefír. Dáváte jej jen tak na pití nebo třeba jako dopolední svačinku místo jogurtu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jako sváču. Případně, když chce, k tomu kus rohlíku. Nebo jím zaleju třeba banán nakrájený na kousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dávám jako svačinu, tu odpolední. Jogurtové pitíčko a k tomu třeba kukuřičné „žížaly“, rohlík nebo cokoli.
Jen tak na pití ne, to mi přijde zbytečně syté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti kefír zbožnují
, máme to samozřejmě jako svačinku i s kouskem rohlíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
A jaký kefír kupujete?
My právě ještě žádný, ale chci koupit, tak jsem potřebovala poradit
. A kupujete jen obyč bez příchutě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katulka.k píše:
11 měsíců
Jako naší,tak to já jí ho taky zkusim dát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
A jaký kefír kupujete?
Já to střídám - kefíry, jogurtové nápoje, co mi přijde pod ruku. Nemáme nic oblíbeného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala od 11TI MĚSÍCŮ na přilepšení po kojení ke snídani. Nejdříve cca 100ml, pak postupně 200. Po odstaveveníuž dávám ráno klasické mléko a večer kefírové po večeři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju plnotučný bez příchutě, málokdy s příchutí. Různé značky, někdy se to jmenuje kefír, jindy kefírové mléko, jogurtový nápoj, zakysané mléko, už nevím. Ani sama nevím, jaký je v tom rozdíl. Přečtu složení (hlavně u těch ovocných) a případně koupím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ochucený kefír, co není nízkotučný...
Děvčata, potřebuji poradit s tím kefírem. Já to nikdy nepila, mně to nechutnalo a tak jsem to tak nějak nezačala dávat ani dítku.
Ale onehdá ochutnal mladej ochucené kefírové mléko od tety a mohl se z toho zbláznit jak mu to chutnalo.
Tak jsem si říkala, OK, začnu mu to dávat a konečně zruším ten Nutrilon (už nám budou 3 roky
). Já to koupila, ale pak jsem si všimla, že je to nízkotučné.
http://www.eklasa.cz/…_merunka.jpg
To by asi pro dítko nemělo být co?
Je i něco takového, ochuceného, co není nízkotučné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si kupovala plnotučnou Kyšku, ale značku nevím. Určitě existuje i takové, které není nízkotučné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaczenka píše:
Já si kupovala plnotučnou Kyšku, ale značku nevím. Určitě existuje i takové, které není nízkotučné
No jo, ale to je bez příchutí ne? Je to i slazené, ochucené? Jinak mi to to dítko rozmlsané sladkým Nutrilonem pít nebude a stejně to budu muset nějak doslazovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit