Co uvařit pro 11timěsíčního raubíře z brokolice?

4336
2.8.11 21:06

Co uvařit pro 11timěsíčního raubíře z brokolice?

Ahojky mamči kuchařky!
Mám doma brokolici a nevím, co s ní. Ráda bych uvařila něco malému. Poradíte nějaký chutný receptík? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
2.8.11 21:12
pampalin píše:
Ahojky mamči kuchařky!
Mám doma brokolici a nevím, co s ní. Ráda bych uvařila něco malému. Poradíte nějaký chutný receptík? Díky.

Orestovat na másle naťovou cibulku, na ní orestovat mleté maso, přihodit brokolici, zelené fazolky a podusit do měkka. Br-kaše k tomu. :palec:

Příspěvek upraven 02.08.11 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.8.11 21:14

Pro 11ti měsíční dítě??
No uvařit bramboru, na páře brokolici, na talíři omastit jiskřičkou másla a je to..
Jakýpak copak.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.8.11 21:15

Žádnej extra recept to teda není, ale malej se mi po tom může utloct i dneska. Brokolici (nebo květák) uvařím na páře do měkka a s uvařenými bramborami a kouskem másla to rozšťouchám takovým tím šťouchadlem na brambory. To je fakt všechno. Může se z toho zbláznit blahem. Nebo brokolicový krém, taková hodně hustá polívka, je u nás hit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.8.11 21:16

Aha, tak jsem byla pomalejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.8.11 21:31

Brokolici s bramborama měla naše Linda (8m) dneska k obědu. S kuřecím masem. Zelenina na páře, maso vařený ve vodě. Rozmixovaný, ale pár předhozených kousků zpracovala ručně taky.-) Staršímu už asi stačí kousky.

TýnkaK píše: Žádnej extra recept to teda není, ale malej se mi po tom může utloct i dneska. Brokolici (nebo květák) uvařím na páře do měkka a s uvařenými bramborami a kouskem másla to rozšťouchám takovým tím šťouchadlem na brambory. To je fakt všechno. Může se z toho zbláznit blahem. Nebo brokolicový krém, taková hodně hustá polívka, je u nás hit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.8.11 21:32

Mletý maso, ale doma mletý čerstvě koupený maso předpokládám:-)

MaryClementine píše:
pampalin píše:
Ahojky mamči kuchařky!
Mám doma brokolici a nevím, co s ní. Ráda bych uvařila něco malému. Poradíte nějaký chutný receptík? Díky.

Orestovat na másle naťovou cibulku, na ní orestovat mleté maso, přihodit brokolici, zelené fazolky a podusit do měkka. Br-kaše k tomu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
2.8.11 21:36
hofka píše:
Mletý maso, ale doma mletý čerstvě koupený maso předpokládám:-)
MaryClementine píše:
pampalin píše:
Ahojky mamči kuchařky!

Tak. Nebo na kousíčky nějaké maso a pak rozmixovat. Šmárjá, ne koupený mletý vepřový! 8-o To mi nedošlo, že to tak zní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí