Miminko a čokoláda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Já jsem tedy o kalendáři taky přemýšlela, dokonce i doma nahlas, takže to slyšel manžel. Jak si vzdychám, jaké by to bylo pěkné, nějaký hezký kalendář. Nu a co jsem pár dní na to nedostala - krásný nástěnný kalendář českosaského švýcarska 2014 ![]()
Což mi budiž připomenutím, že je třeba být konkrétní. Na lov toho čokoládového se tedy zítra vydám sama, potřebuju ale tip, jak to děláte, aby vám to zvídavé batole nevybrakovalo hned první den??? Ondra jak zjistí, že něco nějak je a jde, tak nepovolí, dokud celou věc nevyštrachá. Prostě je šíleně zvědavej. Tak jak je udržíte na jednom políčku denně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak lentilkovej je asi něco podobného jako ten levný za deset ká če. Ty barvičky na lentilkách, no mňami ![]()
Starší měla adventní kalendář poprvé v 17ti měsícíh od Kinder a byla nadšená, takže za mě rozhodně. Letos musím ještě nějaké sehnat, tentokrát už dvakrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucella musíš ho mít schovaný, a vyndat čokoládku a zase schovat, nevím kolik je teda malému.
- Citovat
- Upravit
@Karleon píše:
Tak lentilkovej je asi něco podobného jako ten levný za deset ká če. Ty barvičky na lentilkách, no mňamiStarší měla adventní kalendář poprvé v 17ti měsícíh od Kinder a byla nadšená, takže za mě rozhodně. Letos musím ještě nějaké sehnat, tentokrát už dvakrát.
a myslis, ze Kinder je jako lepsi, jo? ha ha. jednou jsem nekde videla rozbor tech kinder cokoladek, to bylo to desne
pediatri k tomu rikali, ze za tu reklamu, ze to „plne mleka“ by je meli zazalovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to vidím tak, že jí ho letos asi taky koupím. I když z toho nemá zatím rozum. A koupím rovnou dva, jeden pro ní druhý pro sebe, jinak bych jí ho určitě sežrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucella píše:
Já jsem tedy o kalendáři taky přemýšlela, dokonce i doma nahlas, takže to slyšel manžel. Jak si vzdychám, jaké by to bylo pěkné, nějaký hezký kalendář. Nu a co jsem pár dní na to nedostala - krásný nástěnný kalendář českosaského švýcarska 2014Což mi budiž připomenutím, že je třeba být konkrétní. Na lov toho čokoládového se tedy zítra vydám sama, potřebuju ale tip, jak to děláte, aby vám to zvídavé batole nevybrakovalo hned první den??? Ondra jak zjistí, že něco nějak je a jde, tak nepovolí, dokud celou věc nevyštrachá. Prostě je šíleně zvědavej. Tak jak je udržíte na jednom políčku denně?
Tak to jsi mě pobavila
A vysvětlila jsi mu pak, že jsi měla na mysli něco trochu jinýho? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceri je rok a pul, cokoladu ji davam kousnout od sebe, od babi ted dostala na Mikulase krabicku cokolad od Kinder, tak obcas jednu malickou dostane.
Ten ctverecek z adventniho bych klidne dala, ale nebudu kalendar kupovat, prijde mi to zbytecne, kdyz z toho jeste nema rozum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manonka No toť, ale ještě byl dotčenej.
Naštěstí je ten kalendář fakt krásnej, navíc je tam většina míst, co jsme zasvobodna prošmějdili, tak jsem ocenila úsilí vybrat pěknej a ještě s nádechem romantiky.
@CokeLady @K-Black Malýmu je skoro 23m a už se právě nenechá jen tak ošálit. Navíc propuklo období „já sám“. Tak jsem spíš přemýšlela, jak to pojmout, aby se každé okénko nezvrhlo v hysterickou bitvu. Teď například zkusil, zda každá rolička toal. papíru v tom kartonu začíná stejně. A já koza si libovala, jak si pěkně hraje na chodbě a co stihnu udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
1,5 roční batole a malá čokoládka z adventního kalendáře každý den? Jaký je váš názor?
proč ne? ať si pochutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
1,5 roční batole a malá čokoládka z adventního kalendáře každý den? Jaký je váš názor?
V pohodě, budou Vánoce, adventní kalendář má kulturní význam. Jídlo celkově má v našich končinách nejen výživovou, ale i kulturní dimenzi. A vyživově jí to neublíží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali Já jsem ale nikde nepsala, že Kinder je lepší. Napsala jsem jen, že ho dcera kdysi měla. Nehledej tam, co tam není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych klidně dala. Akorát malej i po takovýmhle množství (ta jedna čokoládka) má šílenou zácpu, takže čokoládu nemůže z toho důvodu. Bude asi dostávat každý den jednoho medvídka Haribo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady v globusu měli milka kalendář ale byl dost drahý snad 290
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
at si tokazdy dela podlesebe