Miminko a čokoláda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
10.8.11 14:15

Tak já vám všem tak rozumím. Když byly malému 3.měsíce tchýně do něj chtěla narvat cukr a med do čaje a šťávičky. Několikrát s tím přišla a já několikrát odpověděla,že mu to nic nedá a že to nepotřebuje :zed:
Pak tam byl manžel s malým sám,tak to zkoušela na něj,ale měla smůlu.
Malému jsou skoro 2.roky a je to pořád dokola,už tam skoro ani nejzdím…člověk tam sotva příjde,tak zase jede na novo. A jestli mu nemůže dát klobásku,čokoládu,oplatky.
Ale jdu si tvrdě za svým a neustoupím,přece ho netýrám hlady. Jen ho stravuju zdravě.
Naposledy jsem hleděla, když mu chtěla tchýně dát perlivou minerálku. Taky se mě hodně zastane švagrová,sice ještě nemá děti, ale v tomhle je boží. Ona měla kdysi žlučníkový záchvaat,tak preferuje celkově u všech zdravější stravu.

Je to ale boj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.8.11 14:17

tak já jí taky dávám perlivou minerálku,ale jen neslazenou, nijak jí to neubližuje,ale slazené pití ji nedávám, asi čaj nesladíme. Naučila se semnou jíst i citrón ani nevadí,že je kyselý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.8.11 14:21

Tak aspon že se tě zastane švagrová,nedávno moje švagrová byla u tchýně a má skoro roční holčičku,přijeli jsme tam taky,protože jsem chtěla malou vidět a začali jsme se bavit zase opět o čokoládě,tak se mi pochlubili,že malá už snědla 4 čokolády Kinder!A jim to přijde normální,mě ne. :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
10.8.11 14:56
kecačka píše:
Tak aspon že se tě zastane švagrová,nedávno moje švagrová byla u tchýně a má skoro roční holčičku,přijeli jsme tam taky,protože jsem chtěla malou vidět a začali jsme se bavit zase opět o čokoládě,tak se mi pochlubili,že malá už snědla 4 čokolády Kinder!A jim to přijde normální,mě ne. :poblion: :zed:

Tak to mě taky nepříjde normální 8-o 8-o to je pravda,kdyby nebylo toho zastání od manžela,nebo občas u švagrové,tak bych se asi zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
10.8.11 14:58
IvkaH píše:
tak já jí taky dávám perlivou minerálku,ale jen neslazenou, nijak jí to neubližuje,ale slazené pití ji nedávám, asi čaj nesladíme. Naučila se semnou jíst i citrón ani nevadí,že je kyselý :palec:

Tak já si zase myslím,že pro tak malé děti perlivá voda nebude nic moc :nevim: ale každý to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.8.11 15:03
monkax píše:
IvkaH píše:
tak já jí taky dávám perlivou minerálku,ale jen neslazenou, nijak jí to neubližuje,ale slazené pití ji nedávám, asi čaj nesladíme. Naučila se semnou jíst i citrón ani nevadí,že je kyselý :palec:
Tak já si zase myslím,že pro tak malé děti perlivá voda nebude nic moc :nevim: ale každý to má jinak

naší malé to nic nedělá, já zas až tak přecitlivělá nejsem, pokud jí ty vody necpou slazené, tak nic proti tomu nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
10.8.11 15:05
IvkaH píše:
monkax píše:
IvkaH píše:
Tak já si zase myslím,že pro tak malé děti perlivá voda nebude nic moc :nevim: ale každý to má jinak
naší malé to nic nedělá, já zas až tak přecitlivělá nejsem, pokud jí ty vody necpou slazené, tak nic proti tomu nemám

Nejsem přecitlivěla, jen si myslím,že pro 2.leté dítě není perlivá voda vhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.8.11 15:13

my jdeme v září do školky a když jsem slyšela ten jídelníček a pitný režim, tak jsem taky nebyla moc nadšená, ale co mám dělat, kdybych ji nenacpala teď od 3 do školky, tak příští rok mě ji nevezmou, že budu RD. Ani v těch školkách moc extra pro ty děcka nevaří, dodržují určité normy co můžou, ale tam ji nacpou i ten slazený čaj, který ji doma nedám jen to švihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.2.13 14:13

Manžel jedl když mu byly 4 měsíce bramboráky a buchty, no a chuť k jídlu mu vydržela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
29.11.13 14:40

Proč ne? toť můj názor…jen teda koupit kalendář s čokoládou a ne jen tím hnusem co mu říkají kakaová hmota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.11.13 14:40

@CokeLady názor nevím ale zkušenost je taková že malá v tom věku prostě ten kalendář vyjedla celý za pár dnů a přežila to. teď? má skoro 4 a čokošku nemá moc ráda, je spíš na salám, sýry a párky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.11.13 14:42

@CokeLady zbytecnost nedala bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
@cizova píše:
Proč ne? toť můj názor…jen teda koupit kalendář s čokoládou a ne jen tím hnusem co mu říkají kakaová hmota

Souhlasím, většina kalendářů je zřejmě kakaová hmota :poblion:
Ale já bych nedávala, nevidím v tom smysl. :nevim:
U nás se minulé dva roky každý den vyndávalo nějaké překvapení z konkrétního dne, většinou nějaká pidi figurka(co já se jich nasháněla na ebay :roll: ). A ted si nadávám, páč se to všude válí :lol: :lol: :lol:
letos nic. Stačí Mikuláš a Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
@CokeLady píše:
1,5 roční batole a malá čokoládka z adventního kalendáře každý den? Jaký je váš názor?

Jsem asi krkoun, ale ještě jsem to letos zavrhla (mám o rok starší dceru). Nechci do ní cpát tolik cukru, kterého si beztak užije přes vánoční svátky dost. Dělám 24 pytlíčků a nastrkám tam něco aspoň trochu míň sladkého - křupky, rozinky, dětské sušenky, pár malých plastových zvířátek z hračkářství, možná i pár gumových medvídků, ať nejsem taková macecha… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.11.13 14:44

Uplně v pohodě, nevidím problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat