Miminko a čokoláda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Manžel jedl když mu byly 4 měsíce bramboráky a buchty, no a chuť k jídlu mu vydržela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč ne? toť můj názor…jen teda koupit kalendář s čokoládou a ne jen tím hnusem co mu říkají kakaová hmota
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady názor nevím ale zkušenost je taková že malá v tom věku prostě ten kalendář vyjedla celý za pár dnů a přežila to. teď? má skoro 4 a čokošku nemá moc ráda, je spíš na salám, sýry a párky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cizova píše:
Proč ne? toť můj názor…jen teda koupit kalendář s čokoládou a ne jen tím hnusem co mu říkají kakaová hmota
Souhlasím, většina kalendářů je zřejmě kakaová hmota ![]()
Ale já bych nedávala, nevidím v tom smysl. ![]()
U nás se minulé dva roky každý den vyndávalo nějaké překvapení z konkrétního dne, většinou nějaká pidi figurka(co já se jich nasháněla na ebay
). A ted si nadávám, páč se to všude válí
![]()
letos nic. Stačí Mikuláš a Vánoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
1,5 roční batole a malá čokoládka z adventního kalendáře každý den? Jaký je váš názor?
Jsem asi krkoun, ale ještě jsem to letos zavrhla (mám o rok starší dceru). Nechci do ní cpát tolik cukru, kterého si beztak užije přes vánoční svátky dost. Dělám 24 pytlíčků a nastrkám tam něco aspoň trochu míň sladkého - křupky, rozinky, dětské sušenky, pár malých plastových zvířátek z hračkářství, možná i pár gumových medvídků, ať nejsem taková macecha… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
1,5 roční batole a malá čokoládka z adventního kalendáře každý den? Jaký je váš názor?
Určitě ho to nezabije. Já bych mu to nedala, protože z toho ještě nemá rozum, takže zbytečné kupovat. Kdyby dostal od někoho jiného, snědla bych to já - protože z toho rozum mám a vím, že to je tuze dobré ![]()
- Citovat
- Upravit
@CokeLady tak to čumím teda…vloni když sme sháněli tak sme našli jen v penny marketu(resp naši koupili protože ho mají za barákem)kluk se na to každý den vloni těšil
ale né kvůli čokoládě(tu mi kolikrát i dal ať ji sním
ale čekal co tam bude za obrázek a kdy už tam konečně bude ten stromeček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych dala… kluk měl první kalendář vloni (2 roky) a strašně si to užíval. Jeden (už teda vyjedený) máme pořád schovaný - je na něm mašinka Tomáš, takže se nesmí vyhodit ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja videla v Kauflande kalendar od Milky…tak jsem nad nim premyslela…to je dobra cokolada..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To záleží na tobě jak to s tou zdravou výživou bereš. Já mám čokoadventní kal. pro sebe, na tajnačku a malému (2 roky) babička ušila kapsář s 24 kapsama, já vánočně ozdobila a nastrkala tam pytlíčky s malou hračkou (razítko, hopík, nálepky, malé autíčko) nebo dobrotou (piškoty, rozinky, brusinky, lízátko). Vyšlo to sice o dost dráž, ale co, bavilo mě to. Jen bude boj, aby ty kapsičky nevybral první den všechny naráz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@N. evill píše:
Určitě ho to nezabije. Já bych mu to nedala, protože z toho ještě nemá rozum, takže zbytečné kupovat. Kdyby dostal od někoho jiného, snědla bych to já - protože z toho rozum mám a vím, že to je tuze dobré
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka79 píše:
Ja videla v Kauflande kalendar od Milky…tak jsem nad nim premyslela…to je dobra cokolada..:)
já taky, ale nemohla jsem ho koupit, že bych ho sežrala
tak až zítra ![]()
- Citovat
- Upravit
To záleží, čím jinak malýho krmíš, abys mu neuštědřila cukrovej šok ![]()
Loni měl náš prcek rok a čtvrt a to jsme si vystačili s pár lineckými a vanilkovými rohlíčky z vánočního stolu.
Letos jsem mu koupila Lentilkový. Líbil se mi, je to normální čokoláda a malej lentilky miluje…Myslím, že to přežije ![]()
Takové ty rádoby kakaové hnusy mi nesmí přes práh, takže jsem obvolala babičky, ať to hlavně nekupujou, jen proto, že to maj někde v akci za patnáct kaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit