Activia - nejhorší jogurt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
activia nejhorší jogurt?
Ahoj,
s kamaradkou jsem se bavili o jogurtech a ja jsem se zmínila, že male davamě někdy tak 2-3× týdně activi sladkou bílou, někdy i ochucenou.. no dam ji co mame v ledničce.. někdy pribinaček.. a ona mi říká, že activie je nejhorší jogurt, že teď dělali pry nějaký průzkům, a že v tom jogurtu jsou nějaké plísně či co..
co si myslite??
davam takove jogurty, protože obyč. bily jogurt mi nechce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nečetla kamarádka náhodou mail o jogurtech co nedávno koloval ![]()
Pokud je to on, tak je to hoax http://www.hoax.cz/…erni-jogurt/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamaradka mi zase rikala, že v activii je. projimadlo…co já vím. každopádně ja kupuju jogurty v lidlu PILOS a nebo v německu mají výborný řecký. jogurty…bílý i ochuzeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem neslyšela, že activia je nejhorší jogurt, ale myslím si, že právě obyčejný bílý jogurt je podle mě nejvhodnější, všechno, co je v něm navíc je zbytečné. Moje děti jedí právě jen bílý jogurt, kupuji různé druhy, třeba choceňský, holandii, ale i jiné normální neodtučněné jogurty. Activii moc ne, protože je jí v kelímku málo a je zbytečně drahá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tomu moc nevěřím, že je to nejhorší jogurt. Ale jeden z nejpředraženějších asi jo, protože v něm není nic víc super, než v obyčejném bílém (nebo ochuceném teda, když bílý obyč nejí) ![]()
Co se týče Pribiňáčka, tak radši dám Lipánka - tam za ten nekřesťanský peníz aspoň nekupuju dusíkem našlehanou a škrobem zahuštěnou (čili z mého pohledu šizenou) hmotu. Jinak neobsahuje nic, na co by mělo dítě zemřít, jde jen o ten pocit, že je to poctivější produkt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@delice píše:
To jsem neslyšela, že activia je nejhorší jogurt, ale myslím si, že právě obyčejný bílý jogurt je podle mě nejvhodnější, všechno, co je v něm navíc je zbytečné. Moje děti jedí právě jen bílý jogurt, kupuji různé druhy, třeba choceňský, holandii, ale i jiné normální neodtučněné jogurty. Activii moc ne, protože je jí v kelímku málo a je zbytečně drahá.
a to ti sní tak jenom? nebo to něčím ochucuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji bily jogurt a pridavam marmeládu
, nechci zbytecne jist skroby a podobne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nejhorší jogurt to není, ale lepší je koupit obyčejný bílý a přidat přesnidávku nebo ovoce.
Pribinák nekupuju, lepší je Pan Vanilka z Alberta je to Albert značka a když se podíváš na složení je daleko kvalitnější a stojí sedm korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moonulkaa, já dříve Activii také kupovala, dnes už ne - za prvé kvůli konzistenci (je to řídké, ze lžičky to občas kápne i mně, natož dětem) - a za druhé z principu, protože Danone zákazníky láká způsobem, který se mi nelíbí (na reklamy typu „l´casei imunitas“ či „bifidus antiregularis“, které jsou jejich obchodními značkami, v čemž je celá jejich „unikátnost“).
Přešli jsme na jiné druhy bílých jogurtů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je aktivie nejhorší jogurt, to netuším, ale je fakt, že děcku bych to nedala
Když nějakej jogurt už, tak holandii nebo choceňák nebo valašský. Samotnej bílej mi ale nikdy dcera nechtěla, tak jsem jí to míchala s přesnídávkou, pak přestala jíst i mixlé, tak jsem začala kupovat ovocné floriany a nakonec přestala jíst i toto
No přijít teď s bílým jogurtem, tak mi to mrskne o hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bílou neslazenou Activii kupuju domů často, je rozhodně lepší, než pribináček, který je nacpaný cukrem, tukem a hromadou éček
Dobré jsou ještě jogurty Pilos a Hollandia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veruka85 právě že to chtějí jen tak bílé. Jak jim do toho chci zamíchat marmeládu, tak to nechtějí. To samé když by v v něm měly být kousky čehokoliv(ovoce), tak už jim to dávám jak to je. A úplně nejvíc milují zakysanou smetanu, ale to dám jen někdy, to je tuková bomba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Activia je zbytečně předražená, a její vliv na zažívání je stejný jako u jiných jogurtů. Moje dcera miluje domácí jogurt s mixovaným ovocem nebo domácí marmeládou, ochucený tvaroh je taky fajn. Hodně jogurtů je zahušťováno škrobem a to už s klasickým jogurtem moc společného nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju obyčejný bílý (choceňský jogurt)a přidávám domací marmeládu nebo banán a ochucený brusinkový(ten má nejraději)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit