Activia - nejhorší jogurt?

462
4.5.13 22:20

activia nejhorší jogurt?

Ahoj,

s kamaradkou jsem se bavili o jogurtech a ja jsem se zmínila, že male davamě někdy tak 2-3× týdně activi sladkou bílou, někdy i ochucenou.. no dam ji co mame v ledničce.. někdy pribinaček.. a ona mi říká, že activie je nejhorší jogurt, že teď dělali pry nějaký průzkům, a že v tom jogurtu jsou nějaké plísně či co..
co si myslite??

davam takove jogurty, protože obyč. bily jogurt mi nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
4.5.13 22:23

Nečetla kamarádka náhodou mail o jogurtech co nedávno koloval :roll:
Pokud je to on, tak je to hoax http://www.hoax.cz/…erni-jogurt/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.5.13 22:25

Kamaradka mi zase rikala, že v activii je. projimadlo…co já vím. každopádně ja kupuju jogurty v lidlu PILOS a nebo v německu mají výborný řecký. jogurty…bílý i ochuzeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.5.13 22:25

Ochuceny ne ochuzeny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
4.5.13 22:26

To jsem neslyšela, že activia je nejhorší jogurt, ale myslím si, že právě obyčejný bílý jogurt je podle mě nejvhodnější, všechno, co je v něm navíc je zbytečné. Moje děti jedí právě jen bílý jogurt, kupuji různé druhy, třeba choceňský, holandii, ale i jiné normální neodtučněné jogurty. Activii moc ne, protože je jí v kelímku málo a je zbytečně drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.5.13 22:29

Tomu moc nevěřím, že je to nejhorší jogurt. Ale jeden z nejpředraženějších asi jo, protože v něm není nic víc super, než v obyčejném bílém (nebo ochuceném teda, když bílý obyč nejí) :lol:

Co se týče Pribiňáčka, tak radši dám Lipánka - tam za ten nekřesťanský peníz aspoň nekupuju dusíkem našlehanou a škrobem zahuštěnou (čili z mého pohledu šizenou) hmotu. Jinak neobsahuje nic, na co by mělo dítě zemřít, jde jen o ten pocit, že je to poctivější produkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
4.5.13 22:30
@delice píše:
To jsem neslyšela, že activia je nejhorší jogurt, ale myslím si, že právě obyčejný bílý jogurt je podle mě nejvhodnější, všechno, co je v něm navíc je zbytečné. Moje děti jedí právě jen bílý jogurt, kupuji různé druhy, třeba choceňský, holandii, ale i jiné normální neodtučněné jogurty. Activii moc ne, protože je jí v kelímku málo a je zbytečně drahá.

a to ti sní tak jenom? nebo to něčím ochucuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
4.5.13 22:32

Kupuji bily jogurt a pridavam marmeládu ;), nechci zbytecne jist skroby a podobne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.5.13 22:33

Tak nejhorší jogurt to není, ale lepší je koupit obyčejný bílý a přidat přesnidávku nebo ovoce.
Pribinák nekupuju, lepší je Pan Vanilka z Alberta je to Albert značka a když se podíváš na složení je daleko kvalitnější a stojí sedm korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
4.5.13 22:33

@moonulkaa, já dříve Activii také kupovala, dnes už ne - za prvé kvůli konzistenci (je to řídké, ze lžičky to občas kápne i mně, natož dětem) - a za druhé z principu, protože Danone zákazníky láká způsobem, který se mi nelíbí (na reklamy typu „l´casei imunitas“ či „bifidus antiregularis“, které jsou jejich obchodními značkami, v čemž je celá jejich „unikátnost“).

Přešli jsme na jiné druhy bílých jogurtů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.5.13 22:35

Jestli je aktivie nejhorší jogurt, to netuším, ale je fakt, že děcku bych to nedala :D Když nějakej jogurt už, tak holandii nebo choceňák nebo valašský. Samotnej bílej mi ale nikdy dcera nechtěla, tak jsem jí to míchala s přesnídávkou, pak přestala jíst i mixlé, tak jsem začala kupovat ovocné floriany a nakonec přestala jíst i toto :mrgreen: No přijít teď s bílým jogurtem, tak mi to mrskne o hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
4.5.13 22:35

Bílou neslazenou Activii kupuju domů často, je rozhodně lepší, než pribináček, který je nacpaný cukrem, tukem a hromadou éček :poblion: Dobré jsou ještě jogurty Pilos a Hollandia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
4.5.13 22:37

@veruka85 právě že to chtějí jen tak bílé. Jak jim do toho chci zamíchat marmeládu, tak to nechtějí. To samé když by v v něm měly být kousky čehokoliv(ovoce), tak už jim to dávám jak to je. A úplně nejvíc milují zakysanou smetanu, ale to dám jen někdy, to je tuková bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.5.13 22:37

Activia je zbytečně předražená, a její vliv na zažívání je stejný jako u jiných jogurtů. Moje dcera miluje domácí jogurt s mixovaným ovocem nebo domácí marmeládou, ochucený tvaroh je taky fajn. Hodně jogurtů je zahušťováno škrobem a to už s klasickým jogurtem moc společného nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
4.5.13 22:39

Kupuju obyčejný bílý (choceňský jogurt)a přidávám domací marmeládu nebo banán a ochucený brusinkový(ten má nejraději)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí