Bell porodila - Adámek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5213
3.6.11 22:05
bell píše:
Předem díky všem za gratulace a přikládám nějakou další fotku ze dnesška. Malej baští mlíčko o sto šest jen má nějaké probllémy s dýcháním, což se nejspíš dalo předpokládat, když se narodil takhle brzy. Chtějí ho intubovat, ale snad k tomu nebude muset ani dojít, pokud bude bojovat. A já mu přeji, aby to zvládl, jelikož už takhle má těch hadiček kolem sebe až moc… Každopádně Evča už dělá první kroky, tak ji zítra konečně k Adámkovi dovezu, aby ho konečně taky viděla.

Drobečku Adamečku, jsi překrasny chlapeček :huban:

a Valtřince moc děkujeme za informace a dokumentaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
3.6.11 22:17

Taky přeju Adámečkovi moc štěstíčka...........je nádhernej a doufám, že bude dýchat krásně sám co nejdřív a Bell přeji at je co nejrychleji fit......... :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
3.6.11 22:39

tatínku a Bell,celou noc jsem nespala,jak jsem na vás myslela :andel: už jsem psala na diskusi že dýchám za Adámka a věřím,že to zvládne,je to kluk jako buk,krásně baculatý,celý k sežrání,vubec nevypadá jako nedonošený :-) hodně fotte a vyfotte nám i Evičku s malinkým,moc se těšíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
3.6.11 22:45

Adámek je chudák samá hadička, ale on to zvládne, je krásnej a šikovnej, tatínku pozdravujte Bell, ať se brzy zmátoří a má dost síly pro Adamka. Přeju hodně štěstíčka :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
3.6.11 23:03

Tak já se taky přidávám ke gratulacím!!! :wink:
Adámek je opravdu kouzelnej a určitě je to velkej bojovník! Přeju moc sil vám,Bell i malému,ať jsou s maminkou co nejdříve doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
4.6.11 13:38

Gratuluji k nádhernému synáčkovi!!! :hug: Moc na Vás všechny tři stále všichni myslíme a posíláme Vám spoustu energie a síly, aby jste to všechno co nejrychleji a nejlépe zvládli a mohli být všichni 3 spolu!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.6.11 17:22

Tak Adámek už je intubovany, ale pokud mu to pomůže, tak jedině dobře. Dnes se konečně maminka setkala se svým synkem. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3864
4.6.11 17:32
bell píše:
Tak Adámek už je intubovany, ale pokud mu to pomůže, tak jedině dobře. Dnes se konečně maminka setkala se svým synkem. P.

Určitě to pomůže, moc moc moc držím pěsti :palec: Úžasné, že se Bell konečně dočkala, zdravím :mavam: a držte se rodinko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
4.6.11 17:58

Moc držíme pěsti a posíláme mnoho sil :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
15883
4.6.11 18:14

Hlavně, aby i tatínek byl zdravej a mohl podporovat maminu :-) a určitě držím všechno, co mám, aby bylo všechno v pořádku!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.6.11 19:20

tak jsem byla dneska s Ladusou za tetou a vypada dobre , ted jen aby se dal dohromady Adamek :-))) :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
4.6.11 20:49
bell píše:
Tak Adámek už je intubovany, ale pokud mu to pomůže, tak jedině dobře. Dnes se konečně maminka setkala se svým synkem. P.

Ahoj zdravím Bell,tatínka a bojovníčka Adámka a věřím,že za pár dní už bude v postýlce u mamky a taťky.Všem třem přeji moc štěstíčka a pevné zdravíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
5.6.11 08:24

Také se připojuji ke gratulacím. Adámek je krásnej chlapeček. Přeju hodně sil, ať to všechno co nejlépe zvládnete a můžete být co nejdříve pohromadě doma. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.6.11 09:27

Taky přeju hodně štěstíčka a ať jste už brzy všichni v pořádku doma :kytka: Adámek je vážně nádhernej, nemůžu se vynadívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
5.6.11 09:45

Taky gratuluji ke krásnému chlapečku.

Adámku dělej mamince pokroky a radost,
ať o tebe nemá starost.
Dělej vše pro to,aby jsi byl brzy doma
a bylo vše v pořádku,
a doma se vyspinkal vyzkoušel a svou postýlku. :srdce: :srdce:

• Citovat