Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
bell píše:
Předem díky všem za gratulace a přikládám nějakou další fotku ze dnesška. Malej baští mlíčko o sto šest jen má nějaké probllémy s dýcháním, což se nejspíš dalo předpokládat, když se narodil takhle brzy. Chtějí ho intubovat, ale snad k tomu nebude muset ani dojít, pokud bude bojovat. A já mu přeji, aby to zvládl, jelikož už takhle má těch hadiček kolem sebe až moc… Každopádně Evča už dělá první kroky, tak ji zítra konečně k Adámkovi dovezu, aby ho konečně taky viděla.
Drobečku Adamečku, jsi překrasny chlapeček ![]()
a Valtřince moc děkujeme za informace a dokumentaci ![]()
Taky přeju Adámečkovi moc štěstíčka...........je nádhernej a doufám, že bude dýchat krásně sám co nejdřív a Bell přeji at je co nejrychleji fit......... ![]()
tatínku a Bell,celou noc jsem nespala,jak jsem na vás myslela
už jsem psala na diskusi že dýchám za Adámka a věřím,že to zvládne,je to kluk jako buk,krásně baculatý,celý k sežrání,vubec nevypadá jako nedonošený
hodně fotte a vyfotte nám i Evičku s malinkým,moc se těšíme ![]()
Adámek je chudák samá hadička, ale on to zvládne, je krásnej a šikovnej, tatínku pozdravujte Bell, ať se brzy zmátoří a má dost síly pro Adamka. Přeju hodně štěstíčka
![]()
Tak já se taky přidávám ke gratulacím!!! ![]()
Adámek je opravdu kouzelnej a určitě je to velkej bojovník! Přeju moc sil vám,Bell i malému,ať jsou s maminkou co nejdříve doma.
Gratuluji k nádhernému synáčkovi!!!
Moc na Vás všechny tři stále všichni myslíme a posíláme Vám spoustu energie a síly, aby jste to všechno co nejrychleji a nejlépe zvládli a mohli být všichni 3 spolu!!!! ![]()
Tak Adámek už je intubovany, ale pokud mu to pomůže, tak jedině dobře. Dnes se konečně maminka setkala se svým synkem. P.
bell píše:
Tak Adámek už je intubovany, ale pokud mu to pomůže, tak jedině dobře. Dnes se konečně maminka setkala se svým synkem. P.
Určitě to pomůže, moc moc moc držím pěsti
Úžasné, že se Bell konečně dočkala, zdravím
a držte se rodinko ![]()
Hlavně, aby i tatínek byl zdravej a mohl podporovat maminu
a určitě držím všechno, co mám, aby bylo všechno v pořádku!!!!!!
tak jsem byla dneska s Ladusou za tetou a vypada dobre , ted jen aby se dal dohromady Adamek
![]()
bell píše:
Ahoj zdravím Bell,tatínka a bojovníčka Adámka a věřím,že za pár dní už bude v postýlce u mamky a taťky.Všem třem přeji moc štěstíčka a pevné zdravíčko.
Také se připojuji ke gratulacím. Adámek je krásnej chlapeček. Přeju hodně sil, ať to všechno co nejlépe zvládnete a můžete být co nejdříve pohromadě doma. ![]()
Taky přeju hodně štěstíčka a ať jste už brzy všichni v pořádku doma
Adámek je vážně nádhernej, nemůžu se vynadívat ![]()
Taky gratuluji ke krásnému chlapečku.
Adámku dělej mamince pokroky a radost,
ať o tebe nemá starost.
Dělej vše pro to,aby jsi byl brzy doma
a bylo vše v pořádku,
a doma se vyspinkal vyzkoušel a svou postýlku.
![]()