Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky,jste velice šikovný tatínek…za celou naší diskuzi červenec 2011 posíláme velkou gratulaci,hodně moc síly pro Adámka a maminku,zvládli to na jedničku
vyřidte Bell,že na ni moc myslíme,všecky nás rozbrečela a at se drží…máte nádherný miminko a moc gratulujeme
![]()
Alficek píše:
ahojky,jste velice šikovný tatínek…za celou naší diskuzi červenec 2011 posíláme velkou gratulaci,hodně moc síly pro Adámka a maminku,zvládli to na jedničku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vyřidte Bell,že na ni moc myslíme,všecky nás rozbrečela a at se drží…máte nádherný miminko a moc gratulujeme
![]()
![]()
![]()
Já musím souhlasit se vším co napsala Alfi. Hodně gratulací, je to nádherné miminko
![]()
Ahoj tatinku koukej fotit at se mame na co koukat a nezapomen vyfotit i mamku at ma vzpominku
Jinak gratuluji, Evce jsem uz psala. Snad ji brzo pusti domu i s Adamkem
. Kdyby jste neco potrebovali tak pisni ![]()
Ahoj, přidávám se ke gratulacím, my hohlky z uzavřené červencové skupiny jsme z toho hotové a dojímáme se nad fotkou Adámka, kterou nám tam vložila Val. Bell ještě vyřiďtě, že já gratuluji taky k starostlivému tatínkovi
Ať se vám všem daří!
Ahoj Bell, tatínku a Áďo, je to fakt šok
, takhle najednou, ale důležité je, že vše vypadá v pořádku, moc gratuluji a držím pěsti, ať je prďolka z těch přístojů co nejdříve venku a u maminky ![]()
Jo a taťko Pavlíku, jsi fakt šikula zakládat tady diskuse, náš taťka by nás poslal do háje zelenýho
![]()
Ahoj tatínku,BELL a Adámku musím říct ,že jste nás docelaa zaskočily vaším fofr porodem.Holky asi budou souhlasit,že jsme četli naši diskuzi s otevřenou pusou.Přejeme vám ať jste brzičko doma,šťastní a zdraví
![]()
jo byl to šok asi pro všechny.
Mi jsme se sterejdou Adámka taky včera odpoledne koukali na e-mail a mysleli si že si znás dělají srandu
tak jsme začali obvolávat jestli to je pravda přeci jen měla rodit na konci července .
Ale nakonec to všchno zvládla a to je dobře
![]()
mysicka5 píše:
jo byl to šok asi pro všechny.![]()
Mi jsme se sterejdou Adámka taky včera odpoledne koukali na e-mail a mysleli si že si znás dělají srandu
tak jsme začali obvolávat jestli to je pravda přeci jen měla rodit na konci července .
![]()
![]()
Bell měla termín až po mě, tak jsem byla dost v šoku a začla panikařit že nic nemám
. hlavně že to zvládli ![]()
maggie79 píše:mysicka5 píše:Bell měla termín až po mě, tak jsem byla dost v šoku a začla panikařit že nic nemám
jo byl to šok asi pro všechny.![]()
![]()
![]()
. hlavně že to zvládli
Bell měla stejný termín co já
neuvěřitelné jak je Adámek krásně růžovoučký
je prostě nádherný
(teď teprve žasnu jaké miminko mám v bříšku i já
) mocinky gratuluji vám i Bell ke krásnému synovi
![]()
Ahoj Bell, Adámku a Pavle, já jsem z toho naprosto hotová,to ty hormony…Přeji celé Vaši rodině mnoho zdravíčka,žádné komplikace, a jen samé krásné chvilky ![]()
Ahoj rodinko
přidávám se s obrovskou gratulací a přáním hooodně zdravíčka, šteští a krásných chvil ve třech ![]()
Předem díky všem za gratulace a přikládám nějakou další fotku ze dnesška. Malej baští mlíčko o sto šest jen má nějaké probllémy s dýcháním, což se nejspíš dalo předpokládat, když se narodil takhle brzy. Chtějí ho intubovat, ale snad k tomu nebude muset ani dojít, pokud bude bojovat. A já mu přeji, aby to zvládl, jelikož už takhle má těch hadiček kolem sebe až moc… Každopádně Evča už dělá první kroky, tak ji zítra konečně k Adámkovi dovezu, aby ho konečně taky viděla.
Moc moc držíme palce a děkujeme za infa
. Adámek je bojovník, super že mu chutná, to je hlavní
. Všechny od nás ze skupiny moc zdravíme ![]()
ahoj Bell je od nás ze skupiny, info už jsme dostali a měli jsme obrovskou radost. i když ty okolnosti bych opravdu nikomu nepřála… hlavně ať jste zdraví a brzičko doma