Bell porodila - Adámek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maggie79
2.6.11 21:43

ahoj Bell je od nás ze skupiny, info už jsme dostali a měli jsme obrovskou radost. i když ty okolnosti bych opravdu nikomu nepřála… hlavně ať jste zdraví a brzičko doma :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5544
2.6.11 22:23

ahojky,jste velice šikovný tatínek…za celou naší diskuzi červenec 2011 posíláme velkou gratulaci,hodně moc síly pro Adámka a maminku,zvládli to na jedničku :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: vyřidte Bell,že na ni moc myslíme,všecky nás rozbrečela a at se drží…máte nádherný miminko a moc gratulujeme :kytka: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.6.11 23:05
Alficek píše:
ahojky,jste velice šikovný tatínek…za celou naší diskuzi červenec 2011 posíláme velkou gratulaci,hodně moc síly pro Adámka a maminku,zvládli to na jedničku :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: vyřidte Bell,že na ni moc myslíme,všecky nás rozbrečela a at se drží…máte nádherný miminko a moc gratulujeme :kytka: :srdce: :srdce: :srdce:

Já musím souhlasit se vším co napsala Alfi. Hodně gratulací, je to nádherné miminko :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.6.11 23:14

Ahoj tatinku koukej fotit at se mame na co koukat a nezapomen vyfotit i mamku at ma vzpominku :-)) Jinak gratuluji, Evce jsem uz psala. Snad ji brzo pusti domu i s Adamkem :-)). Kdyby jste neco potrebovali tak pisni :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
3.6.11 06:24

Ahoj, přidávám se ke gratulacím, my hohlky z uzavřené červencové skupiny jsme z toho hotové a dojímáme se nad fotkou Adámka, kterou nám tam vložila Val. Bell ještě vyřiďtě, že já gratuluji taky k starostlivému tatínkovi :potlesk: :palec: Ať se vám všem daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3864
3.6.11 07:43

Ahoj Bell, tatínku a Áďo, je to fakt šok 8-o , takhle najednou, ale důležité je, že vše vypadá v pořádku, moc gratuluji a držím pěsti, ať je prďolka z těch přístojů co nejdříve venku a u maminky :hug:

Jo a taťko Pavlíku, jsi fakt šikula zakládat tady diskuse, náš taťka by nás poslal do háje zelenýho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 09:42

Ahoj tatínku,BELL a Adámku musím říct ,že jste nás docelaa zaskočily vaším fofr porodem.Holky asi budou souhlasit,že jsme četli naši diskuzi s otevřenou pusou.Přejeme vám ať jste brzičko doma,šťastní a zdraví :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.6.11 10:02

jo byl to šok asi pro všechny. :kytka: :kytka: Mi jsme se sterejdou Adámka taky včera odpoledne koukali na e-mail a mysleli si že si znás dělají srandu :-D tak jsme začali obvolávat jestli to je pravda přeci jen měla rodit na konci července . :srdce: Ale nakonec to všchno zvládla a to je dobře :kytka: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
3.6.11 10:05
mysicka5 píše:
jo byl to šok asi pro všechny. :kytka: :kytka: Mi jsme se sterejdou Adámka taky včera odpoledne koukali na e-mail a mysleli si že si znás dělají srandu :-D tak jsme začali obvolávat jestli to je pravda přeci jen měla rodit na konci července . :srdce: Ale nakonec to všchno zvládla a to je dobře :kytka: :kytka: :potlesk:

Bell měla termín až po mě, tak jsem byla dost v šoku a začla panikařit že nic nemám 8-o. hlavně že to zvládli :palec:

• Citovat
  • Upravit
737
3.6.11 10:12
já jsem sice rodila už v loni ale já taky neměla nic připraveného tašku jsem si připravoval 2 dny před nástupem do nemocnice jelikož mi ho měli vyvolávat a nakonec po 2 dnech porodu mě řízli , ale je fakt že jsme mohla dělat co koliv abych porodila v termínu :nevim: a prcek ne a ne ven. je třeba dobrý to mít třeba na poličce a když se něco zapomene tak nevadí v nemocnicích se dá vše dokoupit :-)
maggie79 píše:
mysicka5 píše:
jo byl to šok asi pro všechny. :kytka: :kytka: Mi jsme se sterejdou Adámka taky včera odpoledne koukali na e-mail a mysleli si že si znás dělají srandu :-D tak jsme začali obvolávat jestli to je pravda přeci jen měla rodit na konci července . :srdce: Ale nakonec to všchno zvládla a to je dobře :kytka: :kytka: :potlesk:
Bell měla termín až po mě, tak jsem byla dost v šoku a začla panikařit že nic nemám 8-o. hlavně že to zvládli :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
3.6.11 11:00

Bell měla stejný termín co já :) neuvěřitelné jak je Adámek krásně růžovoučký :dance: je prostě nádherný :srdce: (teď teprve žasnu jaké miminko mám v bříšku i já :andel: ) mocinky gratuluji vám i Bell ke krásnému synovi :hug: :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
3.6.11 17:07

Ahoj Bell, Adámku a Pavle, já jsem z toho naprosto hotová,to ty hormony…Přeji celé Vaši rodině mnoho zdravíčka,žádné komplikace, a jen samé krásné chvilky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
3.6.11 19:59

Ahoj rodinko :mavam: přidávám se s obrovskou gratulací a přáním hooodně zdravíčka, šteští a krásných chvil ve třech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
3.6.11 21:30

Předem díky všem za gratulace a přikládám nějakou další fotku ze dnesška. Malej baští mlíčko o sto šest jen má nějaké probllémy s dýcháním, což se nejspíš dalo předpokládat, když se narodil takhle brzy. Chtějí ho intubovat, ale snad k tomu nebude muset ani dojít, pokud bude bojovat. A já mu přeji, aby to zvládl, jelikož už takhle má těch hadiček kolem sebe až moc… Každopádně Evča už dělá první kroky, tak ji zítra konečně k Adámkovi dovezu, aby ho konečně taky viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
3.6.11 21:41

Moc moc držíme palce a děkujeme za infa :srdce:. Adámek je bojovník, super že mu chutná, to je hlavní :palec:. Všechny od nás ze skupiny moc zdravíme :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100