Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
podle všeho má na inkubátoru 32+4
veverunka11 píše:
v kolikatém týdnu,že se to narodl??
Malej nám přes noc zežloutl… už má žloutenku, takže už není tak růžovej, jako ze začátku.
) když jsem tam přišli, tak se zrovna opaloval. Příkládám fotku ze včera, kdy konečně Adámek poznal maminku a maminka Adámka…
bell píše:
podle všeho má na inkubátoru 32+4veverunka11 píše:Malej nám přes noc zežloutl… už má žloutenku, takže už není tak růžovej, jako ze začátku.
v kolikatém týdnu,že se to narodl??) když jsem tam přišli, tak se zrovna opaloval. Příkládám fotku ze včera, kdy konečně Adámek poznal maminku a maminka Adámka…
Všechny z ledna zdravíme a posíláme obětí
![]()
A malému přejeme brzy pěknou barvičku.
bell píše:
podle všeho má na inkubátoru 32+4veverunka11 píše:Malej nám přes noc zežloutl… už má žloutenku, takže už není tak růžovej, jako ze začátku.
v kolikatém týdnu,že se to narodl??) když jsem tam přišli, tak se zrovna opaloval. Příkládám fotku ze včera, kdy konečně Adámek poznal maminku a maminka Adámka…
to je dojemné držíme pěstičky
at se mamince a Adámkovi daří ![]()
maggie79 píše:
Doufám, že je jim oběma už o dost líp![]()
Tak nám už asi zítra pustěj maminku domu, takže nejspíš budete mít informace z první ruky. Pokud tedy Evča bude schopná u toho sedět. Tak mi ji tu hlavně zítra nestrhněte. Si to ohlídám…! Taťka
taťko, Adámek je fakt nádhernej. Mamku moc zdravíme (z ledna IVF) a už se na ni všechny moc těšíme a taky na to, až budete doma i s Adámkem. Doufám, že se mu daří lépe a lépe
bell píše:
Tak nám už asi zítra pustěj maminku domu, takže nejspíš budete mít informace z první ruky. Pokud tedy Evča bude schopná u toho sedět. Tak mi ji tu hlavně zítra nestrhněte. Si to ohlídám…! Taťka
Jupíí, tak to jsou skvělé zprávy
![]()
bell píše:
ahoj, tak to je skvělé, že půjde Evča domů. Přejeme Adámkovi, ať může taky brzo domů, do své postýlky.
Zdravíme z Ledna ![]()
Bell, tatínku a Adámku,
moc Vám všem přeji hoooodně zdravíčka a štěstíčka, aby byl už Adámek brzo s Váma doma a dělal Vám jen samou radost. Je to šikulka a určitě velký bojovník. Také mám sama Adámka a tak držíme moc palečky
![]()
Strasne moc vsem dekuju za podporu
![]()
Dneska si jdu poprve Adamka prebalit,tak snad to bude uz jen lepsi a lepsi-tuk,tuk
Urcite sem pak dame fotecku ![]()
Maminka Adamka
bell píše:
Strasne moc vsem dekuju za podporu![]()
![]()
Dneska si jdu poprve Adamka prebalit,tak snad to bude uz jen lepsi a lepsi-tuk,tuk
Urcite sem pak dame foteckuMaminka Adamka
Tak dneska mel Adamek prvni koupani,ja jsem asistovala,slikla jsem si ho a po koupani namazala oblikla..bylo to uzasny
Adamek je zlaticko
![]()
Tady je fotka naseho plavacka
![]()
v kolikatém týdnu,že se to narodl??