Bell porodila - Adámek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12794
11.6.11 18:56
emma12 píše:
Bell malej je moc krásnej a velký bojovník :srdce:

Dekuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.6.11 19:11
:srdce: Evič koukám že už krásně prospívá tak toho brzo pustěj domů :palec: :palec: :srdce: :huban:
bell píše:
Tak dneska mel Adamek prvni koupani,ja jsem asistovala,slikla jsem si ho a po koupani namazala oblikla..bylo to uzasny :dance: :dance: :dance: Adamek je zlaticko :srdce: :srdce: :srdce:
Tady je fotka naseho plavacka :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
11.6.11 22:26

Je překrásný moc vám to sluší v té vaničce :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
11.6.11 23:14

Bell malej je fakt kouzelnej!!! :huban:
Držím palečky ať je co nejdřív doma v postýlce,je to velikej bojovník. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.6.11 23:19

Moc gratuluji a přeji hodně zdraví :kytka: :kytka: :kytka:
Tatko máš krásného chlapáka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
14.6.11 11:30

Dekuju moc vsem :hug: Adamek uz neni na jipce :dance: od vcerejska je na jinem oddeleni,ale ted si nemuzu vzpomenout jak se jmenuje :think:
Jinak jsem si Adamka vcera poprve pochovala :dance: :dance: jsem jeste trochu nastydla tak mam pro sychr rousku......
Tady je foto :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
14.6.11 11:57

Bell, samé krásné fotky, brzo už budete mít Adámka u sebe a pořádně se budete užívat navzájem, držíme Vám s Adámkem moc palečky a zdravíme Vás :potlesk: :mavam: :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.6.11 12:17

Ahoj Bell, moc blahopřeju k narození Adámka a přeji ať jste všichni brzy doma. Sama mám nedonošené mimi, tak si umím představit, jak ty začátky byly těžké. Adámek je podle toho co píšeš šikulka, což je úžásný. Kdyby sis chtěla popovídat s maminkami, které mají podobnou zkušenost, přijď se podívat k nám https://www.emimino.cz/…nkovani/116/. Přeji hodně zdraví a štěstí vám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
14.6.11 20:53
Markéta34 píše:
Ahoj Bell, moc blahopřeju k narození Adámka a přeji ať jste všichni brzy doma. Sama mám nedonošené mimi, tak si umím představit, jak ty začátky byly těžké. Adámek je podle toho co píšeš šikulka, což je úžásný. Kdyby sis chtěla popovídat s maminkami, které mají podobnou zkušenost, přijď se podívat k nám https://www.emimino.cz/…nkovani/116/. Přeji hodně zdraví a štěstí vám všem.

Dekuju :hug: urcite se k vam mrknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
24.6.11 12:20

Zdravim :mavam: tak Adamek uz je bez sondicky :dance:
Sice mu ji jeste 1,2 zavedou kdyz je moc unaveny,ale jinak papa sam.....
Ted uz jen cekam kdy se uvolni misto a budu moct byt s nim na pokoji :-D
Mame uz 45,5cm a 2410kg :palec:
A tady jedna fotecka naseho broucka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
24.6.11 14:20

Bell ,je moc krásnej a už má i buclatý tvářičky jste moc šikovný jak to zvládáte .Přeji ti at jste co nejdřív už pořád spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
24.6.11 22:16
emma12 píše:
Bell ,je moc krásnej a už má i buclatý tvářičky jste moc šikovný jak to zvládáte .Přeji ti at jste co nejdřív už pořád spolu :hug:

Dekuju Emminko :hug: :hug: uz se tesim az ho budeme mit doma :srdce: je to takove divne jak je doma prazdna postylka..a tak celkove je to nadraka…ale hlavne ze broucanek prospiva :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
24.6.11 22:19

Bell amlinkej je krásnej, určitě všechno zvládne, aje to chlap a bude bojovat, za chvíli budete všeci zase spolu, moc moc štěstí a zdravíčka přejem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
24.6.11 22:44
jajinka veverka píše:
Bell amlinkej je krásnej, určitě všechno zvládne, aje to chlap a bude bojovat, za chvíli budete všeci zase spolu, moc moc štěstí a zdravíčka přejem :hug:

Dekuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
5.7.11 11:27

Tak se hlasime ze jsme od vcerejska doma :-D :dance: Adamek ma 49 cm a 3010g
A tady fotecka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek