Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
emma12 píše:
Bell malej je moc krásnej a velký bojovník
Dekuju
![]()
bell píše:
Tak dneska mel Adamek prvni koupani,ja jsem asistovala,slikla jsem si ho a po koupani namazala oblikla..bylo to uzasny![]()
![]()
Adamek je zlaticko
![]()
![]()
Tady je fotka naseho plavacka![]()
Bell malej je fakt kouzelnej!!! ![]()
Držím palečky ať je co nejdřív doma v postýlce,je to velikej bojovník. ![]()
Moc gratuluji a přeji hodně zdraví
![]()
Tatko máš krásného chlapáka ![]()
Dekuju moc vsem
Adamek uz neni na jipce
od vcerejska je na jinem oddeleni,ale ted si nemuzu vzpomenout jak se jmenuje ![]()
Jinak jsem si Adamka vcera poprve pochovala
jsem jeste trochu nastydla tak mam pro sychr rousku......
Tady je foto
![]()
Bell, samé krásné fotky, brzo už budete mít Adámka u sebe a pořádně se budete užívat navzájem, držíme Vám s Adámkem moc palečky a zdravíme Vás
![]()
Ahoj Bell, moc blahopřeju k narození Adámka a přeji ať jste všichni brzy doma. Sama mám nedonošené mimi, tak si umím představit, jak ty začátky byly těžké. Adámek je podle toho co píšeš šikulka, což je úžásný. Kdyby sis chtěla popovídat s maminkami, které mají podobnou zkušenost, přijď se podívat k nám https://www.emimino.cz/…nkovani/116/. Přeji hodně zdraví a štěstí vám všem.
Markéta34 píše:
Ahoj Bell, moc blahopřeju k narození Adámka a přeji ať jste všichni brzy doma. Sama mám nedonošené mimi, tak si umím představit, jak ty začátky byly těžké. Adámek je podle toho co píšeš šikulka, což je úžásný. Kdyby sis chtěla popovídat s maminkami, které mají podobnou zkušenost, přijď se podívat k nám https://www.emimino.cz/…nkovani/116/. Přeji hodně zdraví a štěstí vám všem.
Dekuju
urcite se k vam mrknu ![]()
Zdravim
tak Adamek uz je bez sondicky ![]()
Sice mu ji jeste 1,2 zavedou kdyz je moc unaveny,ale jinak papa sam.....
Ted uz jen cekam kdy se uvolni misto a budu moct byt s nim na pokoji ![]()
Mame uz 45,5cm a 2410kg ![]()
A tady jedna fotecka naseho broucka
![]()
Bell ,je moc krásnej a už má i buclatý tvářičky jste moc šikovný jak to zvládáte .Přeji ti at jste co nejdřív už pořád spolu ![]()
emma12 píše:
Bell ,je moc krásnej a už má i buclatý tvářičky jste moc šikovný jak to zvládáte .Přeji ti at jste co nejdřív už pořád spolu
Dekuju Emminko
uz se tesim az ho budeme mit doma
je to takove divne jak je doma prazdna postylka..a tak celkove je to nadraka…ale hlavne ze broucanek prospiva
![]()
Bell amlinkej je krásnej, určitě všechno zvládne, aje to chlap a bude bojovat, za chvíli budete všeci zase spolu, moc moc štěstí a zdravíčka přejem ![]()
jajinka veverka píše:
Bell amlinkej je krásnej, určitě všechno zvládne, aje to chlap a bude bojovat, za chvíli budete všeci zase spolu, moc moc štěstí a zdravíčka přejem
Dekuju
![]()
Tak se hlasime ze jsme od vcerejska doma
Adamek ma 49 cm a 3010g
A tady fotecka ![]()