Adámek Chramosta - SMA

680
15.4.20 14:44

Adámek Chramosta - SMA

Dobrý den všem, mám na vás velikou prosbu. Týká se malého velkého bojovníka Adámka. Chlapeček se narodil se spinální muskulární atrofií I. typu. Již existuje genová terapie, která výrazně zlepšuje kvalitu života těchto dětí. Bohužel v současnosti není u nás léčba hrazená pojišťovnou a aplikovat ji lze pouze do 2. narozenin, které má již v červnu. Adámek má zřízené tranparentní účty, přispívat lze také formou DMS. Pojďme prosím přispět libovolnou částkou, šiřmw to dál a pomožme mu společně. Děkuji za váš čas.

www.adamkovacesta.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
15.4.20 15:01

Ten pribeh znam, pry maji rodice uz jen mesic na dovybrani 34 mil, nevim, zda je to realne, silena cas :hug: tka a sileny deadline, rada prispeji, snad to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.4.20 15:08
@astoret píše:
Ten pribeh znam, pry maji rodice uz jen mesic na dovybrani 34 mil, nevim, zda je to realne, silena cas :hug: tka a sileny deadline, rada prispeji, snad to pomuze.

To je myslim Oliver, jak jim v motole rekli, ze to musi stihnout do pulky kvetna, ono tech deti je vic :-( je to velmi smutne, snad se to podari, ja nemohla prispet moc, ale kazdy muze postradat treba 50 kc :nevim: doufam, ze budou vsichni rodice a deti uspesni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
15.4.20 15:18

@Melodie91 @astoret ano, to Olík, Adámek nemá vybráno téměř nic. Maxíkovi se již vybrat povedlo. Je šílené, že nikdo z těch, co mají možnost doopravdy pomoci (stát, pojišťovny), nic neudělají. Děti po aplikaci Zolgensmy se neuvěřitelně zlepšují. Je mi z toho tolik úzko:( A ano, když každý pošle aspoň něco, tak se vybrat povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
15.4.20 15:54

Poprosím, šiřte to dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.4.20 16:47

Taky jsme něco s manželem poslali, ale je to tedy šibeniční termín. Smutné je, že na hlouposti velké korporace peníze dávají, ale na tohle ne (nebo jen minimálně) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
16.4.20 09:40

Už jsem přispěla jednou 3.000 a teď podruhé po dvou tisících. Chtěla bych dál, ale už by to pro mě byla velká částka, je to hrozné, dva podpořit a dva ne, ale víc peněz nemám :,( Strašně mě to mrzí a na oba dva myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
17.4.20 15:39

@hopsalka jste moc hodná. Hodně pomůže, když ty příběhy bude šířit dál a dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
18.4.20 01:55

To jsou strašně smutné příběhy, poslala jsem příspěvky Adámkovi i Oliverkovi, kéž by se jim povedlo nasbírat peníze včas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.4.20 06:36

Taky se přimlouám za Adámka. Nemá vybrano vlastně nic :,( prosím, oslovte lidi ve svém okolí, sdílejte stranky Adamkova cesta na FB, instagramu nebo o nich povězte co nejvíce lidem. Je to strašně moc peněz, ale nás, kteří chceme pomáhat, může být také hodně.
Pomoci může i nějaká firma (příspěvkem nebo darem předmětu do dražby (FB skupina SMAjlik aukce/bazarek). Ale důležité je prostě sdílet, sdílet a sdílet.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!