Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci se zeptat, zda má někdo vyzkoušené kočárky Adbor. Nabízeli mi v obchodě Vivaro nebo Arte 3×3.
Snažela jsem se v Pardubickém kraji okouknout v obchodě naživo kočárky od DorJanu nebo Hauck Saturn, ale nemůžu je nikde sehnat. Všude mají buď nějaké málo známé značky nebo drahé. Neví někdo, zda v Rosicích n.L. ještě funguje prodejda s kočárky a jakou mají nabídku. Nebo nějaký jiný obchod ve Východních Čechách, kam by vyplatilo jet podívat? Díky Lenka
Kamaradka ma adbor piccolo tak krome toho ze je ten kocar tezky,tak po roce uzivani se ji zacal parat v mistech sedacky,pokud prehodi rukojet tak nejde ovladat,ja ho zkousela a je to jak tank.Za me rozhodne ne.Radsi za ty penize bych poridila kvalitni kocar z druhe ruky. ![]()
Měla jsem adbor a mám jinou zkušenost. Kočárek je hodně prostorný, s přehazováním jsem neměla problém. Je sice fakt, že je těžší, ale já byla spokojená, bydlíme na vesnici a projel jakýkoliv terén.
Btw:prodávám ho, kdybys měla zájem ![]()
Marci.35 píše:
Měla jsem adbor a mám jinou zkušenost. Kočárek je hodně prostorný, s přehazováním jsem neměla problém. Je sice fakt, že je těžší, ale já byla spokojená, bydlíme na vesnici a projel jakýkoliv terén.Btw:prodávám ho, kdybys měla zájem
On hodne zataci.
Druha kamaradka ma patrona a ten se skvele ovlada i s rukojeti obracene.
Jeste jsem si vzpomela ze nadavala na brzdy ale proc nevim uz.
Díky za ohlasy. Mně se vzhledově nelíbí, ale prodávají ho v místě bydliště, tak by nebyl problém s reklamací. Ty co mám vyhlídlé na netu, tak v okolí nemohu objevit naživo. A konkrétně o Haucku Saturn nikdo nic nepíše. ![]()
Dorjan mám pročtený, ale chci ho vidět naživo. A to se mi nedaří:-).
Jo tak to ti neporadim.Hele a co si prohlidnout kdyz snim nekoho potkas.Ja si myslim ze to pochopi.