Kočárek Hauck Saturn

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.11.10 17:49

Kočárek Hauck Saturn

Kočárek Hauck Saturn Air

Ahoj, máte někdo zkušenosti s kočárkem Hauck Saturn Air S 2010? Nebo s Baby Smile V-Max či Dorjanem Denny Sport?
Tyto tři se mi líbí, chci něco na vesnici a do terénu, větší ležení. Tyto se mi zdají nejlepší, ale nemám žádnou zkušenost. Mimčo bych měla vozit od února. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19746
17.11.10 19:51

Na vesnici do terénu doporučuju rozhodně kočár se 4 pevnýma velkýma nafukovacíma kolama typu tohle nebo tohle .

Mrkla jsem na ten Hauck, tak ten by podle fotek ušel, zkušenost nemám… Vadí mi vložná taška místo korbičky - tím spíš na zimu a nepolohovatelná rukojeť.

Ten smile V-max, no nevím, zdá se mi úzká korbička, ten by chtěl asi osahat, jak se s terénem poperou ta přední menší kolečka a jak bude držet zaaretování.

Dorjan má kamarádka, do města je ideální, lehký terén by zvládl taky a je i odpruženej :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.11.10 22:31

rukojeť u Haucku je klasicky polohovatelná, na kloub, jako u většiny kočárků.
sosobní zkušenost nemám, ale vložné tašky bych se naopak nebála..
za to cenu vypadá moc dobvře.

magum od inglesiny už je jiná cenová kategorie, je to vývorný kočár, ale prostě už jinde.

DorJan Danny sport si maminky hodně chválí, zatím jsem nečetla vážnější stížnosti, určitě je snadněji ovladatlný, než hauck, vzhledem k otočným předním kolům. ale hauck je jistě terénnější a myslím, že by mohl vydržet více ..

babysmile bych moc nebrala, reference nejsou tolik a nejsou tak dobré..

nevím, jak budeš vybírat autosedačku,ael na tu nezapomeň a vybírej podle bezepčnosti, to je důležité :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.10 13:55

Díky za názory, ještě je zkusím okouknout někde v okolí naživo. Škoda, že se nehlásí někdo, kdo nějaký z těchto kočárků má vyzkoušený. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
20.11.10 17:50

Lenko,koukni do čtyřkolek,dorjan a spousta jiných je tam rozebrána… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.11.10 23:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.11.10 22:24

Já měla z těchto uváděných i když ne zakladatelkou to peg perego. Nemůžu napsat jedinou připomínku. A klady, byl super lehký, obr korba, kola neměl nafukovací ale z nějaké pěny a ty byly jak peříčko, proti nafukovačkám a přítom byly měkké a tiché. Kola neměl natáčecí ale byl tak lehký že to šlo fakt samo, a alespon se v terénu nešprajcoval. Fakt na něj vzpomínám s láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.11.10 22:54
delice píše:
Já měla z těchto uváděných i když ne zakladatelkou to peg perego. Nemůžu napsat jedinou připomínku. A klady, byl super lehký, obr korba, kola neměl nafukovací ale z nějaké pěny a ty byly jak peříčko, proti nafukovačkám a přítom byly měkké a tiché. Kola neměl natáčecí ale byl tak lehký že to šlo fakt samo, a alespon se v terénu nešprajcoval. Fakt na něj vzpomínám s láskou.

peg perego AT 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.11.10 22:57

Ne AT4. Byl to Peg perego young korba a povozek classe 4. Byl na tom prvním odkazu od Adélky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.11.10 22:59

Ted koukám na ten podvozek na tom odkazu je jiný. Já měla classe 4 a ten nemá nafukovací kola. Zkusím najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.11.10 23:30

To je on, ale myslím, že už se ten podvozek nevyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí