Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Moc prosím o radu,koupila jsem si Mutsy a ted jsem dokoupila adaptéry,ale vůbec nevím jak je nasadit.Autosedačku mám Maxi-cosi,ale kočárek je starší,je možné,že to tam nebude pasovat?Nemáte někdo fotku,jak to tam pasuje.Moc děkuji za odpovědi ![]()
melo by ti to fungovat na secky typy…adaptery nacvakni do autosedacky…ja je tam nechavala pricvaknuty furt..no a k podvozku je to stejnej princip jak korbicku kdyz pricvakavas.
úplně OT, omlouvám se, ale když jsem viděla název diskuze, tak nevím proč,ale myslela jsem, že bude o kondomech ![]()
Na co myslim, sakra ![]()
No tak mě to napadlo,když jsem to viděla napsaný,ale už mi to nešlo opravit.Jsem tu poprvé a tak se nevyznám.
Moc děkuju,ani jsem nečekala takovou rychlost.A má se sundat i ten rámeček,na který je připevněná korbička?
lusa už poradila mikitaa
Hodně štěstí ať to dáš správně ![]()
Gladys taky jsem byla zvědavá co to je zase za diskuzi
![]()
lusa píše:
Moc děkuju,ani jsem nečekala takovou rychlost.A má se sundat i ten rámeček,na který je připevněná korbička?
tak to nevim…ja uz tam ramecek nemam…zkus jak to to tam bude pasovat…vubec nevim jak takovej ramecek vypada ![]()
Sakra a nejde to ted opravit?Asi mi to nepasuje,vůbec nevím,jak na to
A to totiž bude ono,mám tam rámeček na který se čtyřmi přidělanými sponkami cvaká ta korbička.A když nasazuji sporťák,tak to celé sundám.
mam taky dost stary Mutsy a Maxi Cosi tam pasuje 100%
na korbicce mame taky ramecek a mam pocit, ze se sundava i ten, aby tam sla autosedacka, bohuzel jsem to naposledy delala uz strasne davno, takze nejsem schopna poradit uplne presne, navic to je ted vsechno schovane ve sklepe, tak se ani nemuzu podivat, ale podle me se ten ramecek na 99% sundava
Půjdu to zkusit,je to asi 6 let starý model,ale je úplně zachovalý tak jsem si ho na třetí mimi pořídila.Jen ted bojuji s adaptéry.Dojdu pro něj a budu koumat,moc děkuji za odpovědi.