Kombinovaný kočárek Espiro Atlantic 2010

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
25.11.10 11:43

poraďte

jaké máte zkušenosti s http://www.kocarkycz.cz/…2010-02.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
25.11.10 12:02

Ahoj,mi teda mame verzi 09 ale je to skoro to stejny,jen to nema to madlo na chyceni na boudicce.
S korbickou jsem byla spokojena,prcek v ni byl do 8.mesice,pak uz bylo teplo a putoval do sportaku,ale stejne by se do korbicky uz nevesel.
Je narozeny v zari,takze jsme to meli akorat na zimu :) a pred letem sportak.
Sportak je dost prostorny,polohovani zad i nozicek je dobre.
Me jen trochu vadilo,ze je trochu sirsi,nez vetsina jinych kocarku,u ty korbicky mi to ani neprislo,ale u toho sportaku jo,i kdyz podvozek je porad stejny :D
Ted budeme jezdit v zime ve sportaku,tak jsem zvedava,jak to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
25.11.10 13:00

Já teda neporadím ale taky se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.11.10 12:25

děkuji moc a další zkušenosti nejsou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
26.11.10 12:36

No taky netrpělivě nahlížím a čekám nějaké info protože taky uvažuji že ho budu kupovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.11.10 12:51

No já čekám, protože to zjišťuju kamarádce. Já už miminko mám - dnes 6týdnů a kočárek máme http://detskezbozi.com/…on-2009.html
a jsme spokojeni nad míru, jako ovládání neuvěřitelný a manipulace při skládání a složení… nemám slov :palec: takže my bychom neměnili, ale ta kamarádka čeká za 3týdny a pořád váhají, tak… prosím, pište zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
26.11.10 13:12

Jo tááák :wink: tak to gratuluji k mimískovi :kytka: já sice mám ještě do dubna čas ale už pokukuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
26.11.10 16:03

Já ho měla,ale 2008,ale parametry budou asi stejné,tak napíšu nejdřív pozitiva a pak to negativní,teda podle mě:hluboký se mi moc líbil,je elegantní,trochu vyšší,zdál se mi prostorný,velký koš,dobře se ovládal,kolečka žádný problém,jezdili jsme do roka,fakt,vešel se,pořád mi v kočárku spal,aspoń jsem na něj viděla,sporťák je pro dítě hodně prostorný,polohování skvělé,je hodně pohodlný,a negativa-pokud bydlíš v kopcích,je pak už hodně těžký,do auta neskladný,koupili jsme ještě golfky,na cestování,pokud nemáte kombi,hrůza,podvozek je širokej,skládání nic moc,sporťák nejde proti směru jízdy,za mě,hlubokej super,sporťák už horší,s miminkem mi tak nevadilo,že se nikam nevejdu,jezdili jsme hodně do přírody,ale s větším prckem už chceš víc mezi lidi,do krámu,a je prostě velkej,nikam se nevejdeš,já ani do výtahu,na další zimu jsem si pořídila x landr,sporťák,a je to hroznej rozdíl,vešla jsem si do výtahu,do kufru auta,ale zas pro dítě je atlantic pohodlnější,vždy je to na úkor něčeho,tak přeju dobrou volbu… :-D jo,a taky dost hlasitá brzda,abych malýho nevzbudila,odbržďovala jsem rukou,byla to vždycky hrozná rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.12.10 08:48

možná pozdní reakce …:-)
zrovna tento kočárek mám.
Jízdní vlastnosti jsou super, pro dítě pohodlí taky super…má nevýhodu velké rozpětí těch velkých kol…z toho plyne že při složení do auta je dost velký ( zabírá mi celý kufr auta) a taky je problém se narvat do některých dveří ( ale tento problém se dá vychytat) Zatím jsme se vlezli všude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.12.10 23:53

Ahoj, prosím vás strašně se mi líbí kočárek Atlantic Espiro a láká mne i příznivá cena. Máte s někdo zkušenosti, hlavně s autosedačkou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.10 11:32

Kamarádka ho má,nelíbí se mi,má ho každá,vypadá to jak by to dávali zadarmo :palec:

• Citovat
  • Upravit
726
22.12.10 15:19

Každá ho má?Tak asi jak kde,tady u nás jsem ho teda viděla úplně minimálně,každý má spíš x landera,hodně vídám v cross,ale vedou ty šílený nízký,hodně vypolstrovaný z Polska,a atlantic má větší korbu a vypadá líp,právě že je neokoukanej.Stejně se v tomhle moc nedá radit,každá si přeci vybere podle sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
5.2.11 16:35

Tak pořídil někdo z vás atlantic?Jen by mě zajímalo,jak jste s ním spokojené,a nehodily byste foto,kdo ho má?Já ho měla moc ráda,a překvapuje mě,že ho nikde nevidím :nevim: Hoďte některá své dojmy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí