Administrativa - Moravskoslezský kraj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
28.7.21 23:15
@Anonymní píše:
Ahoj, dostala jsem pracovní nabídku od známé, je to práce na půl úvazku, 4h denně dopoledne po-pá za 15 tisíc hrubého + stravenky + odměny 2× ročně, je to práce administrativního rázu, občas vyjížďky autem, Moravskoslezský kraj. Jsem teď po mateřské, tak nemám přehled jak se pohybují mzdy na středoškolských pozicích v administrativě. Vzaly byste takovou práci?
Ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
28.7.21 23:36
Ano. Po rodičovské taky chci poloviční úvazek, tak SŠ místo, a plat bude podobný, spíš ještě o kousek nižší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
29.7.21 10:04
Ty joo parádní plat za 4hodinový úvazek. A k dítěti ideál. Ber to. Pokud vás netíží s manželem prachy, že vám to bude stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
29.7.21 10:13
Ja bych si dopredu pozjistovala, co obnasi ty obcasne vyjizdky autem, jinak za ss pozici v tomto kraji asi ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dostala jsem pracovní nabídku od známé, je to práce na půl úvazku, 4h denně dopoledne po-pá za 15 tisíc hrubého + stravenky + odměny 2× ročně, je to práce administrativního rázu, občas vyjížďky autem, Moravskoslezský kraj. Jsem teď po mateřské, tak nemám přehled jak se pohybují mzdy na středoškolských pozicích v administrativě. Vzaly byste takovou práci?