Administrativa - Moravskoslezský kraj

Anonymní
28.7.21 22:44

Administrativa - Moravskoslezský kraj

Ahoj, dostala jsem pracovní nabídku od známé, je to práce na půl úvazku, 4h denně dopoledne po-pá za 15 tisíc hrubého + stravenky + odměny 2× ročně, je to práce administrativního rázu, občas vyjížďky autem, Moravskoslezský kraj. Jsem teď po mateřské, tak nemám přehled jak se pohybují mzdy na středoškolských pozicích v administrativě. Vzaly byste takovou práci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65066
28.7.21 23:15
@Anonymní píše:
Ahoj, dostala jsem pracovní nabídku od známé, je to práce na půl úvazku, 4h denně dopoledne po-pá za 15 tisíc hrubého + stravenky + odměny 2× ročně, je to práce administrativního rázu, občas vyjížďky autem, Moravskoslezský kraj. Jsem teď po mateřské, tak nemám přehled jak se pohybují mzdy na středoškolských pozicích v administrativě. Vzaly byste takovou práci?

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
28.7.21 23:36

Ano. Po rodičovské taky chci poloviční úvazek, tak SŠ místo, a plat bude podobný, spíš ještě o kousek nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
29.7.21 05:44

Ano, vzala. Plat za poloviční úvazek je pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.21 06:16

Ano, za poloviční úvazek to je pěkný plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
29.7.21 08:57

Nevím o čem vahas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
29.7.21 10:04

Ty joo parádní plat za 4hodinový úvazek. A k dítěti ideál. Ber to. Pokud vás netíží s manželem prachy, že vám to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
29.7.21 10:13

Ja bych si dopredu pozjistovala, co obnasi ty obcasne vyjizdky autem, jinak za ss pozici v tomto kraji asi ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat