Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, potřebuju poradit, chtěla bych si adoptovat dítě nebo být pěstounka. Nemáte někdo zkušenosti? Mohla bych si vybrat konkrétní dítě asi 2-4 roky, se kterým bychom si rozuměli už v dětském domově? Předem děkuji za rady. Janča
Doporučím Ti dokumentární film, od Alice Nellis - Adopce, konkurz na rodiče. Podle mě ti to aspoň ty základní informace řekne.
@prochazkatrajem pokud splňuješ podmínky, tak si zažádej.. ano, chodí se za dítkem na návštěvu, ono si na Tebe musí zvyknout. Zda konkrétní dítě - to si představuješ tak, že vejdeš do děcáku a tam si budeš vybírat? Dítě není kus flákoty ![]()
@prochazkatrajem píše:
Martina.se máš nějaké osobní zkušenosti?
máme v rodině adoptované dítko
ale jako nevybírala si ho rodina anýbrž rodině bylo představeno.
@prochazkatrajem adopce.com. Jinak informací k procesu, zákonům a dalším věcem kolem toho je na Internetu spousta. To, že se vybírají rodiče / pěstouni pro dítě a ne naopak je fakt. Jiná situace je v případě, když dítko znáš. Pokud se o to vážně zajímáš, prostuduj si informace z ofic. zdrojů na netu.
Ahoj maminko jestli nemuzem vychovavat miminko ktery bude zachvily na svet tak rada bych jsi vzala a vychovala jako vlastny je mi 31 let a pritelovi je 32 let my vlastni deti nemame a radi bychom jsi vzaly dejte mi vedet. budu se tesit
Edit admin - osobní údaje