Sen nebo realita

185
19.1.16 20:23

Sen nebo realita

Ahoj pořád dneska přemýšlím jestli mi už hrabe z práce (musím teď zastávat rozsáhlejší 3 funkce v jednom) nebo jestli to byla skutečnost.

Mám pokoj do zahrady, jejíž majitelka před 5 roky zemřela. V tom mém původně dětském pokoji je od jakživa špatná energie (postavený byl 1999). Něco je tam špatně, vždycky se mi tam zdají špatné sny a nevyspím se. Ostatní doma si ťukají na hlavu, že jim tam nic nevadí.

Včera jsme šli s Karim (černý kocourek) spát a v pokoji byla cítit něčí přítomnost a jsem si jistá že jsem viděla pohyb nohou bíloprůsvitné postavy. Pak jsme si šli lehnout a Kari byl neklidný a nechtěl zůstat pak jsem otočila hlavu k oknu a na pár sekund jsem uviděla postavu v bílém plášti, byla to kostra (detail lebky s mozkem za očními důlky pod bílým pláštěm). Nevím jestli jsem na chvilinku usnula a zdálo se mi to, ale dneska na to celý den myslím a vidím ten obrázek před očima.
Občas mi taky zdá, že na setinu sekundy vidím svoji zemřelou babičku. Většinou v příšeří, nebo v noci když je tma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6100
19.1.16 20:26

To muzou byt nejake pseudohalucinace ne? :) to se stane obcas kazdymu. Muj pritel teda nemuze usnout v nasi loznici pry se tam citi dovne. Je to starej dum a tvrdi ze tam jsou divny energie. Ja tam spim jako dudek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
19.1.16 20:42

Já bydlela několik let v jednom z bytů v domě své kamarádky. V době, kdy jsem tam už bydlela sama, mě večer v ložnici „navštívily“ 2 průsvitné postavy :jazyk: Bylo to dost nepříjemné, tak jsem se jich zeptala, co chtějí a zmizely. Kamarádce jsem o tom řekla a zajímavé je, že s něčím velice podobným přišli i další nájemníci, kteří tam bydleli po mně 8o Ale jen v tom „mém“ bytě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.1.16 20:45

Možný je všechno. Máte někdo kontakt na člověka, který by ohledně geopatogeních zón a energii nebo duchů v domě poradil? Taky tu asi něco máme špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
19.1.16 20:55

Treba ja na takovehle veci neverim. Ale muj deda casto stehuje nabytek a loznici a postel protoze citi nejake spatne zony, nekolikrat mi i rekl kdyz jsem prijela na navstevu ze mam napr zanet mocaku ze tam mam proate divnou zonu atd. Rekla bych ze tomu dost rozumi a vazne to citi. Ja tomu i tak neverim, nebo si nepripoustim a zadne duchy jsem nikdy nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.16 21:05

To je šilene, ja videt za oknem mozek, tak me uz asi vynesou a pridam se ke strasidlum:) na tyhle veci verim, verim, ze nekdo muze videt auru a ze vetsina ji nevnima, protoze to proste nas „vyvoj“ znemoznil. Mozek si hodne veci filtruje a tohle bya jedna z veci, ktera v dnesni dobe nebyla nutna. Verim, ze je cosi mezi timto svetem a jinym. Kazdopadne je i hodne vymysliku a podvodniku.. takze tezko se pak orientovat. Tyhle vidiny pred usnutim, po probuzeni, behem noci by mohl byt stav strnulosti. je o tom tady hodne na emiminu, kdy mozek je vzhuru jen castecne a vnima -respektive posila informace, ktere jsou vyhodnoceny chybne– veci, co nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
19.1.16 22:31

@Alisa30 vedela jsi, ze skrz ocni dulky neni mozek videt? jsou tam direcky tak 3mm na ocni nerv. Takze jsi videla jen svoji predstavu toho, jak by mohla lebka s mozkem vypadat. Nejspis hypnagogicka halucinace (sen).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.16 11:59

Myslím se, že už máš někde v podvědomí vybudovanou představu nebo pocit, že v tom pokoji je něco špatně a tím vlastně pokaždé přivoláš ty pocity znovu. Ale rozhodně věřím, že je něco mezi zemí a nebem, ačkoliv já jsem nikdy nic takového nezažila, slyšela jsem už spoustu příběhů tohoto typu a mám důvod jim důvěřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
20.1.16 13:30

Těžko říct po netu. :nevim: Mohla to být jen Tvá představa, mohla tam být přítomna duše zemřelá. Tady Ti to nikdo neřekne. :)

Ovšem silný pocit toho, že s námi někdo v mísnosti je, bývá dost často správný.
Záleží na Tobě a Tvé senzibilitě. Otevřenosti třetího oka a dalších vyšších čaker.

No, podělím se s Tebou o svůj poslední ezozážitek (jak říká můj muž). V noci na úterý si klidně spím se synem v posteli. Najednou se vzbudím a fakt blbý pocit, někdo na mne šahal a celá místnost mi přišla naplněná něčí přítomností. Dost dlouhou dobu za mnou chodila má zemřelá maminka a babička. Troufám si říct, že vycítím, když jsou na blízku. Tohle bylo podobné, ale jiné. Byla jsem nervozní, věděla jsem, že tam někdo je, cítila jsem ho a netušila jsem kdo to je a proč. Probudil se samozřejmě i syn a začal brečet. Klasika, dělá to vždy, když máme noční duchovní návštěvu. :) No, ale ta přítomnost kohosi mi dobře nedělala, nakonec jsem si s tím poradila. Odešel. My usli. Pohoda. Ráno mi muž říká: Kdopak přišel tentokrát, že Adam v noci brečel. Já říkám: netuším, neznám, nechápu. Bylo to bez komunikace. Odpoledne se vrátil z práce a hlásil, že volala tchýně, že umřel její táta. S manželem se viděli naposledy asi před sedmi lety. Já ho neviděla nikdy. Naše děti také ne. Předpokládám, že se pouze přišel podívat, na mne, na děti, na muže. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová