Jukebox na svatbu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
20.1.16 09:58

Jukebox na svatbu

Ahoj holky, letos plánujeme svatbu a řešíme hudbu. Budeme mít kapelu nebo dj, ale jde mi o to, že oni tam nebudou úplně celou dobu. Jak jste to řešily vy? Napadlo mě půjčit si jukebox, ale nemám s tím žádnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
20.1.16 10:11

Proč by DJ nemohl být od začátku? My ho měli, aspoň měl svědek mikrofon na proslov. To bych si radši dosmičila svůj přehrávač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.1.16 10:16

@lolinky My jsme měli Dj od oběda do konce, toho stejného pak měl i brácha, který měl svatbu venku na terase restaurace, takže jim Dj pouštěl už svatební pochod a taky byl až do konce.

Edit - Jukebox bych nebrala ani náhodou. DJ udělá show, nepouští jen písničky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.16 10:27

Jj, to je mi jasné, že DJ udělá show. myslela jsem jen jako doplněk. U nás právě bude hrát nejspíš kamarád, on je moderátor v rádiu a přijede až navečer cca od 17:00 hod, tak právě na to období, kdy tam nebude a budeme dělat různé blbinky a hry, tak by tam na tu dobu jukebox stačil. Třeba se ozve někdo, kdo ho na svatbě už měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
20.1.16 10:29

Ahojky my jsme jukebox měli po celou svatbu, od začátku do konce a paráda :) každý si aspoň pustil co chtěl a bavili se všichni dobře :) jinak program a tak dělal můj svědek takže to ani ničemu nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.1.16 10:29

@lolinky Tak to je docela blbé. U nás „moderoval“ i soutěže, i první tance apod. Tak pak asi záleží kdo se vám stará o zábavu, většinou to bývají svědci nebo kamarádi, vždycky to musí někdo vést :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.16 10:40

A kde jsi ho půjčovali? @mamca22

Moderovat počáteční zábavu budou kamarádi to je jasné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
20.1.16 11:29

Ahoj taky jsme měli jukebox s karaoke po celou dobu svatby, ale jen proto, že je manžel pronajímá, jinak je to dost finančně náročné. Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.16 11:56

Bydlíme kousek od Prahy. Nemá Váš manžel nějaké webovky s informacemi? Mrkla bych na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
20.1.16 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat