Advent - tipy na dárky

5.10.21 21:51

Advent - tipy na dárky

Ahoj holky, co dáváte dětem do adventních kalendářů? Pište tipy. U nás nefrčí sladkosti, takže vyrábím nebo kupuji drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
5.10.21 21:57

Gumové hračky, balonek, pidimíček, dá se tam dál pár kostek Lega a pak 24. složit ze všech hračku. Máme celkem malé pytlíčky, letos asi budu plnit naposledy. Ale já tam sladkost dávám, sem tam nějakou blbinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.21 22:08

@Russet To lego je super nápad, to mě nenapadlo. Já většinou samolepky, tetovačky, a minulý rok jsem kupovala adventní puzzle na proprcky.cz a měli taky úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.10.21 22:23
@anetavig26 píše:
@Russet To lego je super nápad, to mě nenapadlo. Já většinou samolepky, tetovačky, a minulý rok jsem kupovala adventní puzzle na proprcky.cz a měli taky úspěch

Když si vzpomenu, kolik mi dalo práce vyšít 24 miniatur křízkovým stehem, udělat pytlíčky, pak shánět různé drobnosti, tak mě to vyšlo dost draze. Ale syn už to má jako vánoční tradici, těší se na to a je to pro něj malé překvapení hned poránu. Letos tam budu moct dát žvýkačky třeba, to pidi lego bude problém, má už víc sad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
5.10.21 22:32

Stírací losy, magnetballs, barevné bombicky do plniciho pera, různé srandy z papírnictví, třeba nalepovací oči, vyskrabavaci obrázky a tak. Letos pořídím pár akrylovych fixů na tvoření, loni tam měl podpalovaci drivka. Křížovky, poukázku do kina nebo do kavárny. Samolepky, bloček a malou propisku, gumu, nashi pásky. Taky miluje různé v dějové doklady nebo podací lístky z pošty :-) A když nevím, tak čokoládu nebo oříšky třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10977
5.10.21 22:34

@anetavig26 u holky dávám jednorázové šampony, jednorázovou péči na vlasy, voňavé malé mýdlo, sponky, gumičky, upecu potají perníčky-ty misto sladkostí ob den. Potom šumivé koule do vody, 20 Kč, 50 Kč, 100 Kč :) a tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndyBr
10.10.21 21:26

Mám z dětství strašně velkou sbírku s Kinder vajíček a jako dítě mě stejně nezajímala čokoláda, ale to, co je uvnitř, takže mě napadlo, že jednotlivé figurky zabalím a nastrkám do kalendáře, tak uvidíme, jaká bude odezva. :-)

• Citovat
  • Upravit
18.10.21 09:08
@AndyBr píše:
Mám z dětství strašně velkou sbírku s Kinder vajíček a jako dítě mě stejně nezajímala čokoláda, ale to, co je uvnitř, takže mě napadlo, že jednotlivé figurky zabalím a nastrkám do kalendáře, tak uvidíme, jaká bude odezva. :-)

To je super nápad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.21 09:08

@Trojlístek Prosím kde kupujete ty šumivky? Ty jsem uvažovala že bych koupila jako dárek :) Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10977
18.10.21 09:13
@anetavig26 píše:
@Trojlístek Prosím kde kupujete ty šumivky? Ty jsem uvažovala že bych koupila jako dárek :) Děkuji moc

DM drogerie, Lidl, má je i Teta a Rossmann

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.21 09:17

@Trojlístek Děkuji moc mrknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie