Je mi možná nevěrný?

Anonymní
5.10.21 16:49

Je mi mozna neverny?

Mam pritele. Jsme spolu rok. Otehotnela jsem a budu rodit za 2 mesice.
Vsechno prislo tak rychle. Dite jsme chteli i kdyz pro nekoho asi nemyslitelne.
Kazdopadne pracuje od dopoledne do vecera, na zivnost. Vraci se kolikrat v noci. Mam takove tuseni, ze neni uplne normalni, aby pracoval takhle vecer, obvzlast, kdyz dela instalaterske, elektrikarske a zednicke práce aj. vsehochut, hodinovy manzel. Mozna doslova?
Vim, ze v minulosti zensky stridal. 8o Spis jsem byla az moc zaslepená.
Jinak nam vse klape, pokojicek uz je skoro vybavený atd… jen mi prijde zvlastni, ze zkratka nepracuje jako normalni lidi a vecer neni doma :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
5.10.21 16:52

No tak jako hodinový manžel asi musí pracovat v době, kdy jsou lidi doma ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21324
5.10.21 17:00

Jezsi s nim a drz mu kleste, kdyz mu neveris :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3048
5.10.21 17:19

A v kolik se vrací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
5.10.21 17:24

Pokud neuneseš odpověď, tak potom nepátrej :nevim:
U nás zedníci pracují přes den, jestli dělá hodinovýho manžela, tak chápu, že si ho lidi pozvou až večer, ale třeba ve 22:00 už je to fakt divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
5.10.21 17:31

Musím to napsat… Čemu se divíš??
Znáš jeho minulost, že je na ženské a střídal je a uděláš si s ním dítě po cca 4 měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
5.10.21 18:09

Mě to zvláštní nepřijde. Kamarád je zedník a když dělal rekonstrukci jednoho domu, chtěl ji mít rychle, tak dělal do 21:00 a začínal zas ve 4 ráno. Záleží, odpovídá tomu aspoň jeho příjem?

• Citovat
  • Upravit
294
5.10.21 18:45

Chlap se snaží vydělat peníze a poblázněná ženská dělá psychadelický problémy…měl by se na všechno vyprdnout lehnout si na gauč a sprdávat jí, že se v domácnosti dostatečně nesmeká…nebo si najít nějakou normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
6.10.21 10:08
@straznivez píše:
Chlap se snaží vydělat peníze a poblázněná ženská dělá psychadelický problémy…měl by se na všechno vyprdnout lehnout si na gauč a sprdávat jí, že se v domácnosti dostatečně nesmeká…nebo si najít nějakou normální…

Pozdě, už si zadělal na mimíska.

• Citovat
  • Upravit
129
15.10.21 15:24

Musíte si promluvit spolu, povídáte si o praci? V kolik chodí domu? Vím od známé, co dělá pojištění a navštěvuje lidi doma, že spousta lidí, chce schůzku po práci, nejlépe ve 4, v 6 atd. Takže možná to má podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
15.10.21 16:48

V době, kdy jsem byla sama, volala jsem si v případě potřeby opraváře vždy až v době, kdy jsem se vrátila z práce (v 17:00 konec). Pak jsem šla se psama atp. Nejdřív jsem je objednávala na 18h. Stalo se že měl plno a dojel i později.
Chápu tvoje obavy, ale asi nic jinýho, než s ním o tom mluvit, ti nezbývá (teda kromě špiónských praktik, ale k tomu se snad nikdo nesníží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová