Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak jako hodinový manžel asi musí pracovat v době, kdy jsou lidi doma ne?
Pokud neuneseš odpověď, tak potom nepátrej ![]()
U nás zedníci pracují přes den, jestli dělá hodinovýho manžela, tak chápu, že si ho lidi pozvou až večer, ale třeba ve 22:00 už je to fakt divný ![]()
Musím to napsat… Čemu se divíš??
Znáš jeho minulost, že je na ženské a střídal je a uděláš si s ním dítě po cca 4 měsících?
Mě to zvláštní nepřijde. Kamarád je zedník a když dělal rekonstrukci jednoho domu, chtěl ji mít rychle, tak dělal do 21:00 a začínal zas ve 4 ráno. Záleží, odpovídá tomu aspoň jeho příjem?
Chlap se snaží vydělat peníze a poblázněná ženská dělá psychadelický problémy…měl by se na všechno vyprdnout lehnout si na gauč a sprdávat jí, že se v domácnosti dostatečně nesmeká…nebo si najít nějakou normální…
@straznivez píše:
Chlap se snaží vydělat peníze a poblázněná ženská dělá psychadelický problémy…měl by se na všechno vyprdnout lehnout si na gauč a sprdávat jí, že se v domácnosti dostatečně nesmeká…nebo si najít nějakou normální…
Pozdě, už si zadělal na mimíska.
Musíte si promluvit spolu, povídáte si o praci? V kolik chodí domu? Vím od známé, co dělá pojištění a navštěvuje lidi doma, že spousta lidí, chce schůzku po práci, nejlépe ve 4, v 6 atd. Takže možná to má podobně.
V době, kdy jsem byla sama, volala jsem si v případě potřeby opraváře vždy až v době, kdy jsem se vrátila z práce (v 17:00 konec). Pak jsem šla se psama atp. Nejdřív jsem je objednávala na 18h. Stalo se že měl plno a dojel i později.
Chápu tvoje obavy, ale asi nic jinýho, než s ním o tom mluvit, ti nezbývá (teda kromě špiónských praktik, ale k tomu se snad nikdo nesníží).
Mam pritele. Jsme spolu rok. Otehotnela jsem a budu rodit za 2 mesice.
Spis jsem byla az moc zaslepená.
Vsechno prislo tak rychle. Dite jsme chteli i kdyz pro nekoho asi nemyslitelne.
Kazdopadne pracuje od dopoledne do vecera, na zivnost. Vraci se kolikrat v noci. Mam takove tuseni, ze neni uplne normalni, aby pracoval takhle vecer, obvzlast, kdyz dela instalaterske, elektrikarske a zednicke práce aj. vsehochut, hodinovy manzel. Mozna doslova?
Vim, ze v minulosti zensky stridal.
Jinak nam vse klape, pokojicek uz je skoro vybavený atd… jen mi prijde zvlastni, ze zkratka nepracuje jako normalni lidi a vecer neni doma