Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Holky objednala jsem synovi koberec z eshopu MaxMax. Platbou predem. Prezentuji velmi levne a hezke koberce, ale maji tam snad vse. Kazdopadne cekala jsem na dodani asi 4 tydny a to jsem je musela neustále popichovat. Nikdo krome potvrzujiciho emailu objednavky nic sam od sebe nanapsal. Kdybych je neprudila, tak to poslou mozna az pristi rok.
Jedine co mi na me otazky „kde je zbozi“ psali, byly emaily s omluvou na dodavatele a nic víc.
Nakonec prisel koberec, barva nesouhlasila, oni tvrdili ze je to jine na fotce a v realu a tak jsem si nechala poslat jiný (ze tenhle dám jinam) nakonec napsali, ze na sklade objevili v barve ten co jsem objednavala. ![]()
Tak jsem se na to vyprdla za tech par stovek a objednala jiný. Opet cekam asi 3 tydny a nic a to jsem nechala na dobírku, aby to prislo driv… od objednavky neprisel zadny email a info o stavu jsem si musela vyprosit.
A jeste ke vsemu jsem zjistila, ze ten samej koberec co jsem koupila ve sleve za 800 KC maji ted ve sleve za 1.100 KC. Tak jsem proste napsala recenzi a zminila i tu SLEVU a oni to smazali… tohle neni solidni obchod.
Mate s nimi nekdo zkusenost?
Příspěvek upraven 05.10.21 v 16:00
Objednávala jsem minulý rok dětem do pokoje koberce z maxmax, termín dodání byl uveden 2 týdny, čekala jsem asi tři, na můj email normálně odpověděli, že zboží dojde asi o týden později, došlo. Takže já byla celkem spokojená ![]()
@Charlie18 mě neustále píšou, že čekají na naskladnění už zase 3 týden. To bych asi překousla, ale s tou slevou a tou smazanou recenzí mě opravdu namíchli. ![]()
Já jsem tam objednavala synovi zásobu napinacich prosteradel, má postýlku 180×80 a přišlo to hned, bez potíží ![]()
@Dandie22 ta smazana recenze by mě taky naštvala. Na druhou stranu jsem pracovala v nábytkářské firmě a když jsem zjistila, jak fungují ceny a slevy pro obchody/prodejny, tak jsem ztratila veškeré iluze o slevách, vše člověk stejně zaplatí, sleva nesleva. Takže teď to beru tak, že prostě souhlasím s cenou, je pro mě přijatelná a víc už neřeším ![]()
Objednali jsme koberec, dodani odpovidalo popisku u zbozi. Pisi to tam ale v pracovnich dnech. Když jsem potřebovala něco změnit, vyšli vstříc