Adventní kalendář Lego

9.9.13 16:07

Adventní kalendář Lego

Drahé kolegyňky,
nemáte někdo zkušenost s tímhle?
http://www.zbozi.cz/…ni-kalendar/?…
Nevíte, na jakým principu to přesně funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.9.13 16:10

@ClaudiaCardinale v každém okénku je drobná hračka - figurka, kufřík, stromeček a pod.. za mě celkem o ničom, protože dokupy je toho hodně málo za tu cenu :think: vlastně to, co vidíš na obrázku, je rozděleno do 24 okýnek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
9.9.13 16:10

Kazdy den vynda jednu cast a pak 24. si muze postavit to trziste :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 16:13

@martina.se Mně ta cena právě nepřipadá na lego až tak špatná, když si vezmu, že jednu malou figurku star wars jsme malýmu kupovali asi za pade… jde mi ale o to, jestli tam ta tajná políčka už jsou nějak zakomponovaná, nebo jestli si to musí dítě nejdřív nějak postavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.13 16:14

@ClaudiaCardinale u nás to úspěch nemělo, bo to jsou všehovšudy 2 figurky a pár kostek.. radši koupím např lego auto nebo pro holku lego friends, tam toho může za tu cenu sestavit 3× tolik. U tohoto mi chybí variabilita, je tam prostě jen to, co máš na obrázku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 16:17

@martina.se Aha, a jaké lego friends je u vás třeba oblíbené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.13 16:20

@ClaudiaCardinale chlap holce kupoval - co si pamatuju, tak pekárnu, salon krásy a ještě tuším bazén :?: teď bych kecala.. sehnal to v akci za cca stejnou cenu jak ten adventní a právě, že je tam pak daleko víc variací, takže jeho holka se s tim dost vyřádila ;) já mám kluka, u nás frčí klasiky ala auta, hasičská nebo policejní stanice a pod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.13 16:20

@ClaudiaCardinale mmchdm, když už na to koukám : lego Mrni třeba tu, za 180 kč asi 3× více kostek, než v tom adventním kalendáři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 16:25
@martina.se píše:
@ClaudiaCardinale mmchdm, když už na to koukám : lego Mrni třeba tu, za 180 kč asi 3× více kostek, než v tom adventním kalendáři :think:

Díky moc za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.13 16:26

@ClaudiaCardinale pokoukej, jak jsem to projela, je tam toho dost a za cca 200 máš už celkem solidní sestavu. Určitě lepší koupit 2 takové, víc si s tím vyhraje :palec: jo a není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák