Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Advokata za méně nez 500 za hodinu těžko seženete. Ani za tech 500 asi, sazby jsou mnohem vyšší ![]()
Presne, nejdriv na policii pak mozna shanejte právní pomoc mozna nebude potreba.
Uz se vse resi, probehl dnes i prvni soud, ale obzalovany ma dobreho advokata a my nic.Je to zaroven i nas soused.Mame svedky, nahravky, denne rany do zdi, budi nam deti.Je to nekolikanasobny recidivista, byl odsouzen v lete za napadeni, vydirani a vyhrozovani, dostal 8 mesicu s 2-letou podminkou, pri dalsim dostal rok a pul s 3-letou podminkou nebo tak nejak a posledni soud mel kvuli tomu, ze na zenskou vytahl pistoli a vyhrozoval ji zabitim a podpalenim domu, dostal 2 roky se 4.letou podminkou. A ted my, jenze ten jeho advokat je fakt liska mazana. A my na to slovickareni moc nejsme. Policie jeste ani nedodala vsechny dukazy, ty jsme vytahli az dnes my, soudce byl prekvapeny, ze to policie nevzala (nahravky, vyhruzne sms typu - do 14 dni zmizis, poslu na tebe a tvoji rodinu zubare, atd..) fakt uz nevim jak dal..
@JayLee u nas to je taky, byla jsem tam, ale dostala jsem jen obecne informace.Stve me, ze to skonci na tom, ze nemam na pravnika
a ten jeho ho z toho zase vyseka.
Proto me napadlo napsat sem, jestli by se nenasel treba nekdo, kdo by byt na to jen kouknul a trosku nam poradil.
@zelenaprisera tak se rikavalo kdysi jemu a jeho kamaradum - bouchacum, co ti vymlatili vsechny zuby, proste te poradne zmlatili.Byl souzenej za napadeni tehotny zny, naposledy skopal 70-ti letou pani na prechodu - prechazela pomalu a presto se nic nedeje.
Ahoj maminky, predne se omlouvam, jestli jsem tema zaradila do spatne kategorie, lepsi me nenapadla.
Schanim pravnika, advokata (snad v tom neni rozdil
), ktery by nam pomohl, ale nesedrel z nas kuzi. Penez moc nemame, tudiz si ho dovolit nemuzeme. (500 za hodinu si fakt nemuzem dovolit - ja RD, muz na UP s mizernou podporou) Nejlepe z okoli Klatov, mozna i Plzen.
Vice bych pripadne vysvetlila primo nekomu, s kym bych se mohla domluvit. Prosim pochopte anonym, jedna se o hodne vaznou vec, kdy je vyhrozovano smrti, je v tom napadeni, vyhruzky, nadavky, A ja si nejsem jista, kde vsude nas ten dotycny muze sledovat. Diky