Aft nebo zub?

Anonymní
8.10.19 16:56

Aft nebo zub?

Holky myslíte že je to nějaký aft nebo že se prorezava zub? Vlevo nahoře.. Je poslední 2 dny taková plačtivá hodně tak hledám příčinu :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
8.10.19 17:00

Nejspíš opravdu zub. Pokud stále bolí, doporučuju mazat něčím na tyto problémy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 17:02

@Jančakecalka má teprve ale 3 měsíce je to možné?? :think: nic doma nemám.. Budu muset pro něco do lékárny

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
8.10.19 17:05
@Anonymní píše:
@Jančakecalka má teprve ale 3 měsíce je to možné?? :think: nic doma nemám.. Budu muset pro něco do lékárny

Možné to je. Mé dceři se vyklubal první zub ve dvou měsících, také jsem zírala, ale bylo to tak. Používali jsme Calgel, myslím, že tak nějak se to jmenovalo. Když rostly stoličky, přešli jsme na homeopatii.

• Citovat
  • Upravit
4523
8.10.19 18:40

Klidně to zub být může. Doporučuju calgel. Mažu ho i sobě při zánětu dásní a je to neuvěřitelné úleva, opravdu mi pomáhá a dětem dle reakci taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
7.7.21 17:34

Dobrý den,
Malá 4.měsíce od pátku uplakaná. Ručičky v puse má stále, ale teď si jakoby škrábe dásně. Slintá, plive. Dásně má vpravo i vlevo dole zakrvácené a nad tím bílé boule. Měla to i ve 3.m. a samo zmizelo.Ted se. mi to zdá oteklejší..Mažu dologelem a moc nepomáhá. Na fb ve skupinkách všichni, že to může být aft, cysta? Máte někdo zkušenost? Dnes ani doktorka nevěděla, prý asi zuby..Ale jistá si nebyla, že by to musely být špičáky, jenže to prý nejde.. jedině, že ty zuby se pohybují stále..Ale nejspíše zuby..Jenže jak mám vědět, chci dávat přípravky na zuby a být si jistá, ať jí neublížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.7.21 17:51

Aft

• Citovat
  • Upravit
6061
7.7.21 18:22

Afty.
Zuby určitě ne. Špičáky nečekej dřív než v roce, takže minimálně půl roku ne.
Jako první polezou spodní jedničky a ty jsou úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.7.21 18:37
@Whitedog píše:
Afty.
Zuby určitě ne. Špičáky nečekej dřív než v roce, takže minimálně půl roku ne.
Jako první polezou spodní jedničky a ty jsou úplně jinde.

Přesně. Špičáky vyrostly dceři až teď v 18ti měsících jako poslední, dřív mela i 4 stoličky. A to měla první zuby ve čtyřech měsících..

• Citovat
  • Upravit
705
7.7.21 20:52

Právě že hodně lidí tipovalo afty, ale doktorka řekla, že to nejsou a jsou to zuby, ikdyž nevěděla. Co tedy na afty? Tak to je krásné, když DR. nepozná afty a řekne mi, že zuby a mazat dále dologelem. :think:.
A z čeho se afty dělají? Ať tomu můžeme předejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.7.21 12:24

Pro ostatní co budou pátrat. Je to angína :zed:, dnes na ORL jsme dostali antibiotika. Naše doktorka tipovala zuby, na ORL jsme se dostali skrz zadní rýmu, která trvala přes měsíc a hned, že to je angína. Tak antibiotika a kombinace nurofen a paralen. Že prý to dost bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.23 23:35

Co to může být?

Myslíte že to může být zub? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie