Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@abrakadabraka O prdech bych mohla vyprávět příběhy..
Mám syndrom dráždivého tračníku a „větrám“ fakt celý den. Naštěstí nepracuju v kolektivu
Snažím se jíst stravu, která tolik nenadýmá a hlavně po ní nejsou pušince. U mě hlavně NE cibule, česnek, maso, mléčné výrobky, kynuté. Takže sice prdím, ale voním ![]()
@Martina84 píše:
Tak včera na dně z agresivního mimiska a dneska agresivní prdy?Ty se musíš hodně nudit.
Přitom čeká až si někdy najde drahou polovičku a do toho má agresivního tříměsíčního mimíska a dítě v první třídě co neříká ř. Nudí se.
@abrakadabraka Ještě tě to baví? Včera jsi měla agresivního mimíska a teď agresivní prd? Jsi nemocná a neustále zakládáš trollí diskuze.
@Konnny píše:
Přitom čeká až si někdy najde drahou polovičku a do toho má agresivního tříměsíčního mimíska a dítě v první třídě co neříká ř. Nudí se.
Ještě ma sousedka agresivniho psa ale o tom třeba příště. Nemocna jsi ty, když dáváš příspěvky tam kde pise udajne troll. Mela by jsi se nad sebou zamyslet. ![]()
@Konnny píše:
a co ti je do mého sukromeho života s kymam mam staršíh a mladší dítě. Nechápu co meleš, chceš poradit s agresivnim prdem? Nechceš. Tak sem nelez! A nediskutuj asi nejsi v poradku! ![]()
@Paoloska píše:
@abrakadabraka O prdech bych mohla vyprávět příběhy..Mám syndrom dráždivého tračníku a „větrám“ fakt celý den. Naštěstí nepracuju v kolektivu
Snažím se jíst stravu, která tolik nenadýmá a hlavně po ní nejsou pušince. U mě hlavně NE cibule, česnek, maso, mléčné výrobky, kynuté. Takže sice prdím, ale voním
Jsem malém spadla ze židle. Díky za zlepšení nálady, která byla doteď na “prd”
![]()