Agresivní prd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10019
10.2.18 09:41

@abrakadabraka O prdech bych mohla vyprávět příběhy.. ;) Mám syndrom dráždivého tračníku a „větrám“ fakt celý den. Naštěstí nepracuju v kolektivu :) Snažím se jíst stravu, která tolik nenadýmá a hlavně po ní nejsou pušince. U mě hlavně NE cibule, česnek, maso, mléčné výrobky, kynuté. Takže sice prdím, ale voním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
10.2.18 09:42

Si taky rikam… @Martina84

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 09:44
@diskettes píše: :lol: :lol: :lol: Díky za pobavení

Není zac :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
10.2.18 09:57
@Martina84 píše:
Tak včera na dně z agresivního mimiska a dneska agresivní prdy? :think: Ty se musíš hodně nudit.

Přitom čeká až si někdy najde drahou polovičku a do toho má agresivního tříměsíčního mimíska a dítě v první třídě co neříká ř. Nudí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.2.18 10:47

:lol: :mrgreen: Tak včera agresivní mimisek dneska agresivní prd :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
10.2.18 11:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
10.2.18 11:41

@abrakadabraka Ještě tě to baví? Včera jsi měla agresivního mimíska a teď agresivní prd? Jsi nemocná a neustále zakládáš trollí diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.18 08:15
@Konnny píše:
Přitom čeká až si někdy najde drahou polovičku a do toho má agresivního tříměsíčního mimíska a dítě v první třídě co neříká ř. Nudí se.

Ještě ma sousedka agresivniho psa ale o tom třeba příště. Nemocna jsi ty, když dáváš příspěvky tam kde pise udajne troll. Mela by jsi se nad sebou zamyslet. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.18 08:17
@Konnny píše:
Přitom čeká až si někdy najde drahou polovičku a do toho má agresivního tříměsíčního mimíska a dítě v první třídě co neříká ř. Nudí se.

a co ti je do mého sukromeho života s kymam mam staršíh a mladší dítě. Nechápu co meleš, chceš poradit s agresivnim prdem? Nechceš. Tak sem nelez! A nediskutuj asi nejsi v poradku! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.2.18 08:37

@abrakadabraka Tak sorry, že jsem ti šlápla na kuří oko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
4.4.19 21:16
@Paoloska píše:
@abrakadabraka O prdech bych mohla vyprávět příběhy.. ;) Mám syndrom dráždivého tračníku a „větrám“ fakt celý den. Naštěstí nepracuju v kolektivu :) Snažím se jíst stravu, která tolik nenadýmá a hlavně po ní nejsou pušince. U mě hlavně NE cibule, česnek, maso, mléčné výrobky, kynuté. Takže sice prdím, ale voním :mrgreen:

Jsem malém spadla ze židle. Díky za zlepšení nálady, která byla doteď na “prd” :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí