Agresivní prd

10.2.18 07:47

agresivní prd

Omlouvám se ale anonym, choulostive téma. Každou chvíli me pobolívá břicho a jakoby křeče. Vždy to trvá nějakou dobu a pak ze me vylitne něco v podobě agresivniho prdu. To je v pohodě, prijde úleva. Jenže holky ja mam strach, ten smrad je az tak neuvěřitelný, ze mi to otaci nos na ruby a musím větrat celej byt. Mate to některá taky? Ted mi to nevadí, ale az si jednou najdu drahou polovičku a ja si lehce uprdnu, mam strach ze ten smrad nedá. Co mam dělat? A prdnout si musím ty křeče jsou hrozný a mam strach aby se mi nevyvalil bok z toho. Dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.2.18 07:48

Anonym nesel, to nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
10.2.18 07:54

@abrakadabraka osobní zkušenost tedy nemam :mrgreen:. Nebereš Magnosolv? Z práce znám, že lidi udávali z něj podobné problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.2.18 07:54

Intolerance laktozy(zkus omezit na čas mléčné výrobky), či jiná potravinová alergie? :think:
Zkus něco proti nadýmání, třeba se problémy zmírní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 07:56
@neria55 píše:
@abrakadabraka osobní zkušenost tedy nemam :mrgreen:. Nebereš Magnosolv? Z práce znám, že lidi udávali z něj podobné problémy…

beru ale ne zase moc často cca 2× tydne kvůli křečim v lýtkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
10.2.18 07:58

@abrakadabraka věř mi, že i to malé dávkování tohle způsobuje :palec: až ho vysadíš, do týdne máš klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 07:58
@abrakadabraka píše:
beru ale ne zase moc často cca 2× tydne kvůli křečim v lýtkách

Fakt? Po pravdě me docela těší, ze nejsem sama kdo zamoruje vzduch tim smradem. To vyzkouším třeba bude po problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
10.2.18 08:08

@neria55 já teda beru magnosolv 4× denně, vedlejší účinek je slušný průjme ale na odér prdů to vliv nemá. Na (vůni) větrů má vliv skladba jídelníčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 08:35

Tohle jsem zažívala, když jsem ještě nevěděla, že mám intoleranci na laktózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
10.2.18 08:56

Mám alergii na mléčné výrobky a když si dám mléčnou čokoládu, mám to podobné jako ty. Takže bych zkusila odlehčenou stravu, vynechat mléčné výrobky, když by nepomohlo, tak lepek. Smrad je ze špatného trávení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.2.18 09:01

Mně to děla cesnek. Stačí pidi množství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.2.18 09:02

Manžel mi říká, že v sobe ukrývám chemické zbraně :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 09:28
@Sasexka
@Sasexka píše:
Manžel mi říká, že v sobe ukrývám chemické zbraně :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jako toxická zbraň by se to dalo použít. Ale kdo taky voni když si zarve ze? Mléčné výrobky moc nejím čokolády když tak 70%a vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
10.2.18 09:35

Tak včera na dně z agresivního mimiska a dneska agresivní prdy? :think: Ty se musíš hodně nudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
10.2.18 09:40

:lol: :lol: :lol: Díky za pobavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie