Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Omlouvám se ale anonym, choulostive téma. Každou chvíli me pobolívá břicho a jakoby křeče. Vždy to trvá nějakou dobu a pak ze me vylitne něco v podobě agresivniho prdu. To je v pohodě, prijde úleva. Jenže holky ja mam strach, ten smrad je az tak neuvěřitelný, ze mi to otaci nos na ruby a musím větrat celej byt. Mate to některá taky? Ted mi to nevadí, ale az si jednou najdu drahou polovičku a ja si lehce uprdnu, mam strach ze ten smrad nedá. Co mam dělat? A prdnout si musím ty křeče jsou hrozný a mam strach aby se mi nevyvalil bok z toho. Dekuji za radu
@abrakadabraka osobní zkušenost tedy nemam
. Nebereš Magnosolv? Z práce znám, že lidi udávali z něj podobné problémy…
Intolerance laktozy(zkus omezit na čas mléčné výrobky), či jiná potravinová alergie? ![]()
Zkus něco proti nadýmání, třeba se problémy zmírní.
@neria55 píše:
@abrakadabraka osobní zkušenost tedy nemam. Nebereš Magnosolv? Z práce znám, že lidi udávali z něj podobné problémy…
beru ale ne zase moc často cca 2× tydne kvůli křečim v lýtkách
@abrakadabraka věř mi, že i to malé dávkování tohle způsobuje
až ho vysadíš, do týdne máš klid ![]()
@abrakadabraka píše:
beru ale ne zase moc často cca 2× tydne kvůli křečim v lýtkách
Fakt? Po pravdě me docela těší, ze nejsem sama kdo zamoruje vzduch tim smradem. To vyzkouším třeba bude po problemu
@neria55 já teda beru magnosolv 4× denně, vedlejší účinek je slušný průjme ale na odér prdů to vliv nemá. Na (vůni) větrů má vliv skladba jídelníčku…
Tohle jsem zažívala, když jsem ještě nevěděla, že mám intoleranci na laktózu.
Mám alergii na mléčné výrobky a když si dám mléčnou čokoládu, mám to podobné jako ty. Takže bych zkusila odlehčenou stravu, vynechat mléčné výrobky, když by nepomohlo, tak lepek. Smrad je ze špatného trávení.
@Sasexka píše:
Manžel mi říká, že v sobe ukrývám chemické zbraně![]()
![]()
![]()
No jako toxická zbraň by se to dalo použít. Ale kdo taky voni když si zarve ze? Mléčné výrobky moc nejím čokolády když tak 70%a vic.
Tak včera na dně z agresivního mimiska a dneska agresivní prdy?
Ty se musíš hodně nudit.