Svědivý ekzém na těle

576
9.2.18 21:24

Svedivy ekzem na tele

Ahojky holky, dost me v zime trapi ekzem. Nemam nikde vyrazku, jen po tele sucha svediva mista. Nejhorsi na tom je, ze mam i mastnou plet se sklonem k akne a jenme, silene se mastici vlasy.Na promazavani jsem vyzkousela snad vse i na doporuceni lekare, jenze nic moc mi nezabralo. Holky kdo ma stejny problem, co se vam osvedcilo za kosmetiku?(Jedine co mi pomaha je Linola na koupani)ale rano v praci se zas muzu uskrabat. A co maku up? Nenasla jsem zatim ten co by me v tomhle zimnim obdobi nevysusoval.Jaky sampon zaroven na silene mastici se vlasy? Popr pomohla vam radikalni dieta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.2.18 21:47

Jsem od dětství atopik. U mě vždycky strava měla velký vliv na exém. Před pár lety jsem byla cca 1,5 roku na veganské stravě. Exém mi v té době úplně vymizel. Když jsem navštívila svoji kožní lékařku, první, co bylo, že se mě ptala, zda jsem si byla pro kortikoid u jiného lékaře. Řekla jsem jí o své změně stravování a sama mi potvrdila, že takto odlehčená strava měla opravdu blahodárný vliv na moji kůži. Neradím Ti samozřejmě hned dávat se na veganství, ale odlehčení jídelníčku by Ti určitě pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
9.2.18 22:25

@Ajamateridouska potvrzuji:)

Jsem tedy antivegetarian, ale v detstvi jsem mela atop. ekzem a vse bylo zpusobeno u me vetsim prijmem cukru. Mela jsem ale komplexni celkem prisnou dietu…

Ted se mi ekzem vratil a myslim si, ze na tom sehrala velky vliv psychika. Jinak mazani jsem dostala cosik na predpis + bepanthen

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex