Alavis na klouby - zkušenosti

55
9.2.18 18:58

Alavis pro lidi

Dobrý den, užíváte někdo Alavis na klouby? Četla jsem hodně kladných zkušeností.
Už jsem vyzkoušela hodně těch Proezni, Kamzíků, a nevím čeho :zed:, výsledek takový že v peněžence prázdno :cert:. Operace kyčlí mne nemine (je mi 33) ale tak čím déle vydržím tím lépe. Děkuji za Vaše zkušenosti. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2199
9.2.18 19:06

Sousedka- přes 80 let, hodně bolavá kolena, taky dle doktorů před operací, chodila stěží o dvou berlích a zlepšila se hodně, i dle vlastních slov, já to taky vidím…chodí o jedné berli a mnohem rychleji…říkala že tak po dvou týdnech užívání se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.2.18 19:07

Optima děkuji za příspěvek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
9.2.18 19:13

Ano tchán a zlepšení je fakt vidět a to hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.2.18 19:14

Za mě doporučuji. Odešlo mi před lety koleno, prý hodně opotřebovaný kloub a že se mám šetřit a přestat běhat. Roky bolestí, zvlášť při změně počasí.
Pak jsem si koupila Alavis na zánět a po měsíci používání fakt zázrak, koleno přestalo bolet a dokonce jsem pomalu začala znovu běhat.
Po třech měsících používání jsem otěhotněla, tak jsem radši používat Alavis přestala, ale doteď vše v pořádku, i když občas znovu zabolí. Ale stále lepší, než předtím.
Až přestanu kojit, tak se k němu rozhodně vrátím.
Za mě jednička na trhu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
9.2.18 19:23

Hodně doporučovaný u běžců, určitě vyzkoušej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
9.2.18 19:28

A brali jste ten pro psy nebo koně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
9.2.18 19:30
@Moncax píše:
Dobrý den, užíváte někdo Alavis na klouby? Četla jsem hodně kladných zkušeností.
Už jsem vyzkoušela hodně těch Proezni, Kamzíků, a nevím čeho :zed:, výsledek takový že v peněžence prázdno :cert:. Operace kyčlí mne nemine (je mi 33) ale tak čím déle vydržím tím lépe. Děkuji za Vaše zkušenosti. :potlesk:

kloubní výživa má podle studií efekt na úrovni placeba. Ale placebo efekt je u těchto onemocnění nezanedbatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.2.18 20:28

Já ho mám, protože mě po porodu začaly pobolivat klouby na prstech a pomohlo to určitě. Používám tedy ten pro lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
9.2.18 20:40

@Moncax táta i manžel užíval Alavis pro koně. Bohužel, zlepšení nezpozoroval ani jeden. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.2.18 19:27

A který mám zakoupit? je jich více druhů. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.18 16:27

dívám se na ty přípravvky pro koně a je jich tam víc. V jiných diskuzích ale doporučí Alavis Triple blend. Zkoušel ho někdo?

• Citovat
  • Upravit
55
1.7.18 09:47

Logicky si nedáte koňskou dávku, pokud nemáte půl tuny :D je tam odměrka která je na 100 kg dávky, takže určitě nedáte plnou pokud nemáte třeba těch 100 kg. Dokonce někteří si koupí v lékárně prázdné kapsle a dají se naplnit a můžete užívat jako tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.9.18 10:56

Tak já teď nevím… 8o 8o 8o Na "Lékárna.cz píšou že to není 100%ní… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.9.18 16:09

Já nevím, Alavis je teď v televizi každý den, ale i z reklamy je jasné, že je to produkt pro zvířata a cpou to do lidí!!! :,( :,( :,( :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí