Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, užíváte někdo Alavis na klouby? Četla jsem hodně kladných zkušeností.
Už jsem vyzkoušela hodně těch Proezni, Kamzíků, a nevím čeho
, výsledek takový že v peněžence prázdno
. Operace kyčlí mne nemine (je mi 33) ale tak čím déle vydržím tím lépe. Děkuji za Vaše zkušenosti. ![]()
Sousedka- přes 80 let, hodně bolavá kolena, taky dle doktorů před operací, chodila stěží o dvou berlích a zlepšila se hodně, i dle vlastních slov, já to taky vidím…chodí o jedné berli a mnohem rychleji…říkala že tak po dvou týdnech užívání se to zlepšilo.
Za mě doporučuji. Odešlo mi před lety koleno, prý hodně opotřebovaný kloub a že se mám šetřit a přestat běhat. Roky bolestí, zvlášť při změně počasí.
Pak jsem si koupila Alavis na zánět a po měsíci používání fakt zázrak, koleno přestalo bolet a dokonce jsem pomalu začala znovu běhat.
Po třech měsících používání jsem otěhotněla, tak jsem radši používat Alavis přestala, ale doteď vše v pořádku, i když občas znovu zabolí. Ale stále lepší, než předtím.
Až přestanu kojit, tak se k němu rozhodně vrátím.
Za mě jednička na trhu. ![]()
@Moncax píše:
Dobrý den, užíváte někdo Alavis na klouby? Četla jsem hodně kladných zkušeností.
Už jsem vyzkoušela hodně těch Proezni, Kamzíků, a nevím čeho, výsledek takový že v peněžence prázdno
. Operace kyčlí mne nemine (je mi 33) ale tak čím déle vydržím tím lépe. Děkuji za Vaše zkušenosti.
kloubní výživa má podle studií efekt na úrovni placeba. Ale placebo efekt je u těchto onemocnění nezanedbatelný.
Já ho mám, protože mě po porodu začaly pobolivat klouby na prstech a pomohlo to určitě. Používám tedy ten pro lidi ![]()
@Moncax táta i manžel užíval Alavis pro koně. Bohužel, zlepšení nezpozoroval ani jeden. ![]()
dívám se na ty přípravvky pro koně a je jich tam víc. V jiných diskuzích ale doporučí Alavis Triple blend. Zkoušel ho někdo?
Logicky si nedáte koňskou dávku, pokud nemáte půl tuny
je tam odměrka která je na 100 kg dávky, takže určitě nedáte plnou pokud nemáte třeba těch 100 kg. Dokonce někteří si koupí v lékárně prázdné kapsle a dají se naplnit a můžete užívat jako tablety.
Já nevím, Alavis je teď v televizi každý den, ale i z reklamy je jasné, že je to produkt pro zvířata a cpou to do lidí!!!
![]()