Ahoj holky ????

Anonymní
20.8.20 17:11

Ahoj holky ????

Ahoj holky ve zkratce jsem rok po potratu a zatím se nezadařilo, mimi bych si přála mám cykly od potratu pravidelně kolem 23-24 dne. Takže teď mám před MS a od rána mám růžový výtok nebo jak to nazvat :) mám i pms pobolívá mě břicho jako při MS a píchá mě na levé straně :nevim: ráno byl slabý teď je silnější i na papíru je. Nemáte některá zkušenost? Na netu je toho spousta ale budu ráda za každou radu a asi mi řekněte ať počkám a udělám test to vím, ale ráda se něco dozvím děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
20.8.20 17:46

Jiná rada není, než si počkat a udělat si test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
20.8.20 18:06

Máš před ms, pobolívá tě břicho, začínáš špinit, tak to nejspíš do rána dostaneš, ale to každá ženská pozná ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
20.8.20 18:13

Mě takhle začíná každá menstruace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.8.20 18:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky ve zkratce jsem rok po potratu a zatím se nezadařilo, mimi bych si přála mám cykly od potratu pravidelně kolem 23-24 dne. Takže teď mám před MS a od rána mám růžový výtok nebo jak to nazvat :) mám i pms pobolívá mě břicho jako při MS a píchá mě na levé straně :nevim: ráno byl slabý teď je silnější i na papíru je. Nemáte některá zkušenost? Na netu je toho spousta ale budu ráda za každou radu a asi mi řekněte ať počkám a udělám test to vím, ale ráda se něco dozvím děkuju :srdce:

A s čím chceš jako poradit? Si pred ms, mas bolesti a spinis. To je snad jasný začátek ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
20.8.20 18:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky ve zkratce jsem rok po potratu a zatím se nezadařilo, mimi bych si přála mám cykly od potratu pravidelně kolem 23-24 dne. Takže teď mám před MS a od rána mám růžový výtok nebo jak to nazvat :) mám i pms pobolívá mě břicho jako při MS a píchá mě na levé straně :nevim: ráno byl slabý teď je silnější i na papíru je. Nemáte některá zkušenost? Na netu je toho spousta ale budu ráda za každou radu a asi mi řekněte ať počkám a udělám test to vím, ale ráda se něco dozvím děkuju :srdce:

A co by ses jako chtěla dozvědět? 8o
Jo počkej a až to nedostaneš, tak testuj.

A přesně tak jak to popisuješ, mi začíná každá ms… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital