Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš před ms, pobolívá tě břicho, začínáš špinit, tak to nejspíš do rána dostaneš, ale to každá ženská pozná ne?
@Anonymní píše:
Ahoj holky ve zkratce jsem rok po potratu a zatím se nezadařilo, mimi bych si přála mám cykly od potratu pravidelně kolem 23-24 dne. Takže teď mám před MS a od rána mám růžový výtok nebo jak to nazvatmám i pms pobolívá mě břicho jako při MS a píchá mě na levé straně
ráno byl slabý teď je silnější i na papíru je. Nemáte některá zkušenost? Na netu je toho spousta ale budu ráda za každou radu a asi mi řekněte ať počkám a udělám test to vím, ale ráda se něco dozvím děkuju
A s čím chceš jako poradit? Si pred ms, mas bolesti a spinis. To je snad jasný začátek ms.
@Anonymní píše:
Ahoj holky ve zkratce jsem rok po potratu a zatím se nezadařilo, mimi bych si přála mám cykly od potratu pravidelně kolem 23-24 dne. Takže teď mám před MS a od rána mám růžový výtok nebo jak to nazvatmám i pms pobolívá mě břicho jako při MS a píchá mě na levé straně
ráno byl slabý teď je silnější i na papíru je. Nemáte některá zkušenost? Na netu je toho spousta ale budu ráda za každou radu a asi mi řekněte ať počkám a udělám test to vím, ale ráda se něco dozvím děkuju
A co by ses jako chtěla dozvědět? ![]()
Jo počkej a až to nedostaneš, tak testuj.
A přesně tak jak to popisuješ, mi začíná každá ms… ![]()
Ahoj holky ve zkratce jsem rok po potratu a zatím se nezadařilo, mimi bych si přála mám cykly od potratu pravidelně kolem 23-24 dne. Takže teď mám před MS a od rána mám růžový výtok nebo jak to nazvat
mám i pms pobolívá mě břicho jako při MS a píchá mě na levé straně