Ahoj všem .)
- Otevřená skupina
Pro maminky z Olomouce a okolí. :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jojo rodila a jako nestezuji si, personal příjemný a snaží se pomoci hlavně na oddělení šesti nedeli.. na porodnim sále jsem asi čekala něco jiného, takové starší vybavení ale možná to bylo jen na mem pokoji nevím. Po tom co jsem viděla třeba v TV jak mají v plzeňské porodnici vybavení tak tady v ol dvě sprchy pro všechny ty porodní pokoje (myslím ze 10)
ale myslím že doktoři zkušenější než třeba ve Šternberku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já jsem na žádném kurzu nebyla, rikala jsem si že je lepší nevedet co mě čeká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem na fotky na netu na FN.., no když to půjde, chtěla bych si zaplatit pokoj, ale vzhledem k tomu, kolik je těhulí, tak mi je jasné, že nadstandart bude plný…
Něvědět je taky dobrá varianta… já vím, že nic nevím už teď… hlavně mám hrůzu z toho, jak prcka oblékat… jestli to poznám… a jak vůbec poznám co chce… no a ještě z kočárku, jestli nám bude stačit korbička na celou zimu… příjde mi, že je dělají menší a menší..,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to jsem taky chtěla nadstandart, ale nevyšlo to. Navíc jsem vychytala nejmenší pokoj, že sis nemohla dat postýlku s malym ani vedle postele ale těch par dni se to dá vydržet.. myslím že na zimu určitě stačit bude, já mám kočár g mini a je dost velkej, sportak a normal v jednom stačí to otočit a trosku polohovat.. za super prachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem se koukala na nadstandard, ale pak jsem si zase říkala, že třeba natrefím na někoho normálního na pokoji a aspoň třeba člověk s někým pokecá… No přesně jak píšeš, dívám se raději na všechno co má rozepínání, protože tahání přes hlavičku mě děsí ![]()
Po kočárkách jsme taky začali pokukovat a mazec. Buď je malá korbička a sporťák na nic a nebo má po složení takové rozměry, že ho nenarvu do kufru
a s mojí nerozhodností jsem ráda, že jsme se začali dívat už nyní, protože se to asi do porodu stokrát změní
zatím jsme si nechali dovést na prodejnu k okouknutí camarelo lupus a alicante, tak jsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme si našli COLETTO FLORINO CARBON a zatím jsme to ještě nezměnili…ale taky jsem od té doby neměla odvahu vlézt do nějaké prodejny, protože bych určitě změnila názor ;D
Já s tím pokojem uvidím, když bude tak bude a když ne, tak nic nenadělám…
Kdy máš termín?? Či spíš ve kterém týdnu jsi??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk jak kdybych to neříkala, včera jsme vlezli do SAM baby a už máme další tip ![]()
Já teď končím 22 týden
termín 30.10., chtěla bych říjňátko, přítel je taky v říjnu
tak uvidíme. Teď už ty doby mezi kontrolami jsou strašně dlouhé, ze začátku jsem tam byla furt a teď měsíc:) Ale jak už prcek kope, tak je to lepší, člověk ví, že je aspoň v pohodě:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máme hodně stejné
my máme termín 27.10…
my chodíme na kontroly pořád co tři týdny, ale po 14 dnech by mi to vůbec nevadilo… já malého ještě necítím… občas poznám (nebo si to myslím), když se tam šmidlí… takové to klubíčko hadů, ale jinak nic ;( ale zase si říkám, že taky dobře, protože vše má svůj čas… a tento týden nás čeká třetí genetika, tak ho aspoň uvidím.., SAM je super, ale koukni ještě nahoru do Albertu na nových sadech… je to sice menší prodejna, ale je tam moc ochotná paní co poradí a příjde mi, že i ty ceny jsou nižší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, děkuji za tip na obchůdek, určitě se zajedem podívat. Ono i najít nějaké kloudné recenze na tom netu je kumšt co
Dívala jsem se na ten tvůj tvyp co máte vybraný a je krásný! a má i velký sporták, což je výhoda. A viděli jste ho na živo jo?
Jdete na třetí genetiku už teď?
Nebo to je taková ta klasická co probíhá 20-22 týden - morfologie plodu?
My máme 3 genetiku až na konci srpna kolem 30 týdne. Když jsme byli na posled tak jsem byla 20+2 a prcek měl 380 gr.
takže sranda, mamka hnedka to je jak makovec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam byla dnes a nakonec jsme vybrali stejnou značku, ale jiný typ - coletto modena.. je malinko dražší, ale našli jsme parádní barevnou kombinaci, která je taky děsně čučavá… a paní byla zase děsně ochotná, všechno ukázala, sestavila, poradila… kočárek objednáš a můžeš si vyzvednou až do porodnice
jinak jo, i korbička je velká… dnes jsem s ním jezdila a jsem spokojená…
No první genetika byla dobrá, před druhou mi volali, že mám něco zvýšeného v krvi, tak že nás chtějí vidět dřív - dle ultrazvuku ale vše v pohodě… a zítra jdeme po třetí, tak nevím jestli potom půjdeme ještě jednou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fazoole - Moc si užijte dnešní utz, ať je všechno v pořádku:)
my máme předběžně domluvenou na focení Gabrielu Tichou - sleduji ji na fb, kámošce fotila svatbu a má naprosto krásné fotky miminek. Máme balíček na těhotenské focení i miminkovské. Ale je to teda pekelně drahé
Takže uvidíme. Druhá varianta je nám blíž domovu, levnější, fotky taky pěkné, i když ne tak vymazlené - Kateřina Pavelková.
Je toho mraky těch fotografů, člověk aby si vybral
jsme si říkali, že to těhotenské bychom ještě nějak zvládli pofotit, ale miminko chceme mít fakt pěkné fotky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anahareo1 děkuji, už se na to těším… navíc to bylo včera poprvé, co mě malej kopl
nejdřív jsem nechápala co se děje, co je špatně a potom jsem se tomu musela smát.,.
Fotky od ní vypadají hezky!! Na kdy to máš domluvené??
No já teď našla Hanu Pauchovou a asi mám vybráno… chtěla bych spíš ateliérovky a moc se mi líbí hra se světlem… jinak je u ní fajn, že dostaneš i CD s neupravenými fotkami, cca 80 ks píše… ale je fakt, že ta cena je děsná… už vím, co chci dělat v dalším životě ;D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fazoole Ahojky, tak co jaký byl zážitek z utz? Jak je veliký už?:)
Pokopkávání už si užíváš den co den že:)
Dívala jsem se na tu Pauchovou a má kráásné fotky, teda i krásné ceny, ale zase si říkám, že prostě to miminko jak vyroste, tak už ty fotky nikdo nezopakuje. To cd s neupravenými fotkami je super bonus, to jsem ještě u žádného fotografa snad neviděla, že by dával.
Já jsem domluven na konec září na těhu focení, a když se dívám na svoje bříško ve 23 týdnu,tak konec září na focení bude fakt super
to budu mít tak 20 kg navrch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Tomiy , 5.11.25 18:44
- MoSoNa , 16.1.22 18:40
- fazoole , 9.5.20 13:25
- Ajuskaropuska , 28.1.19 16:25
- mokuty , 3.1.19 20:10
- Božislava , 25.12.18 18:10
- Esmeralda75 , 13.11.18 01:09
- Ivule_86 , 2.11.18 21:05
- Brooks , 31.10.18 12:35
- marie polesová , 25.10.18 21:08
- Zuzanja , 16.10.18 10:45
- Alanya , 14.10.18 22:58
- jasminka1 , 4.10.18 23:22
- Danus.85 , 25.9.18 13:58
- Adjon , 14.9.18 04:29
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den matek a tchýně
- 7.5.26 04:01
- Heduš Homolková
- 5
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Má papírový časopis v době Instagramu...
- 6.5.26 22:14
- RajaMatangi
- 2
Výsledky didaktických testů
- 6.5.26 21:20
- Anonymní
- 1
Laskavy odstav
- 6.5.26 22:44
- Michelle_M
- 3
Brno Montessori školka Sluníčko...
- 6.5.26 21:10
- Kkoblizek0
- 1
Svatební web, názor
- 6.5.26 21:19
- soukupova.tereza
- 9
Opakované otázky - jak reagujete?
- 6.5.26 22:21
- Klmarik
- 9
Negativni tt a duchové 13 a 14 dpo
- 6.5.26 19:23
- Monousek8
- 1
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:34
- 884135
- 29
Nové příspěvky
Den matek a tchýně
- 7.5.26 04:01
- Heduš Homolková
- 5
Vtipné hlášky našich dětí
- 7.5.26 03:29
- lucypaja
- 24251
Diskuze, které nás zajímají, ale...
- 7.5.26 02:54
- Dahlia0409
- 7
Nechci, aby s námi bydleli rodiče
- 7.5.26 01:58
- K. Rocánková
- 219
Mít dítě, nebo ne?
- 7.5.26 01:43
- Jazmine
- 58
Milenky sem nová diskuze
- 7.5.26 00:14
- Luxusnixicht
- 103086
Proč se mě nezastane? Proč to jeho dětem...
- 6.5.26 23:48
- Jazmine
- 74
IVF - ET/KET 2026
- 6.5.26 23:41
- muminek5
- 4348
Tmavá tečka na malém stydkém pysku
- 6.5.26 23:34
- 884135
- 29
Budoucí samoživitelka