Ahoj všem .)

• Otevřená skupina

Pro maminky z Olomouce a okolí. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
10.8.18 05:53

já už to dneska teda nezvládnu, ale v září jsem rozhodně pro, na té mateřské už to bude lepší, jak člověk nebude omezen vycházkami :) Takže se budu moc těšit na setkáníčko!
Vypadá to, že příštím týdnem už skončí i ty úmorné vedra. Jsem si říkala, jak budu chodit každý den, až budu na neschopence na delší procházky a tím, že mi začínají v 13h.,tak bych tam padla :) Začínám se nějak zakulacovat, takže potřebuju pohyb jak sůl.
Ale teda holky musím říct, že už mi ta práce chybí :D je to strašný nezvyk z takového kolotoče co jsme tam měli, kdy jsme tam trávili i 10,11 hodin, když se nestíhalo a fakt v poklusu, že člověk ani nevěděl, že byl v práci, jak to rychle uteklo, tak teď se ten čas nějak moc zpomalil :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.8.18 07:53

Já jsem pro jakýkoliv sraz kdykoliv ;) tím že jsem v Olomouci, je mi celkem jedno kdy a kde ;)

Na kurz se chystám do FN… do fitzone jsem chodila cvičit (teď díky kratšímu čípku ne a moc mi to chybí), ale říkám si, že budu rodit ve FN, tak bych chtěla chodit přímo tam… příští týden si tam chci zavolat, to už bude čas ;)

Jinak na září máme objednané focení, tak se těším ;) a ty vedra??? Už aby bylo po nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 09:09

a co termín 23.8 - domluvíme sedánek? :) Ještě měsíc budu chodit do práce, takže kromě dovolené jsem limitovaná časem. Jak chodím do práce a je toho spousta, tak mi to rychle utíká.Teď mě čeká ještě zaučování nástupkyně, tak bude vražedný tempo, ale nenechám se už ničím a nikým vytočit, aby byl malý v klidu :) A díky za připomenutí @fazoole focení, musíme ještě domluvit - taky vlastně i to miminkovské :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.8.18 20:04

jé holky, mě se nezobrazilo vůbec, že jste napsaly příspěvky :D

23.8. je ideální termín - odpo můžu, takže ráda přifrčím :) už se těším :)

@fazoole - tak to jsem zvědavá, jaké ti nabídnout termíny, jestli nějaké brzo :) třeba už na našem sedánku budeš mít nějakou lekci za sebou :D

@honzulka 87 jooo naprosto rozumím, ještě si to v práci užívej, já se se svou nástupkyní už nepotkala :)

my jsme nakonec těhu focení zrušili. byli jsme s našima v buchlovicíh,tatka nás tam párkrát blískl a nominovali jsme ho na fotografa i těhu fotek :) zajedem někam do lesa, udělám pár fotek a bude. Původně jsme s fotografkou měli domluvený termín až 25.9. se to budu valit už jak sud :D
na profi půjdem až s miminkem. Máme domluvenou Gabrielu Tichou a už se nemůžu dočkat, strašně se mi to líbí ty její fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.8.18 12:41

@fazoole dneska jsem psala do té fnol a už mám termíny na září a ty první dvě lekce ohledně přípravy na porod + samotný porod jsou 5.9. :D Tak to se tam asi potkáme, jestli nepůjdeš až na ten říjnový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 13:11

Ahojky tak já nakonec půjdu taky do FNOL na předporodní kurzy :) Nakonec půjdu do všech 6 lekcí,tak jsem zvědavá, a ať to mám komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.8.18 13:35

@honzulka 87 a půjdeš taky na ten zářijový nebo až na říjnový? vlastně možná skrz práci na nějaké lekce i v říjnu že :) tak to bude sranda jestli se aspoň na některých všechny tři potkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.8.18 10:52

@fazoole @honzulka 87 holky tak můžu počítat s tím 23.8.? dáme toho scuka? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.8.18 11:34

Ahojte, tak já taky absolvuji ten zářijový kurz, takže se tam určo uvidíme ;)

@anahareo1 za mě určitě může být, kdy a kde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 13:22

Holky, 23.8. bych mohla nejdřív od 10:30, protože mám ráno kontrolu :) JInak kdykoliv, mám dovču. Navrhněte teda čas a místo třeba u před orlojem a pak se rozhodneme, kam zajdeme? A toho 5.9.2018 tam půjdu a zbytek dalších lekcí nějak operativně, jak bude čas v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.8.18 19:27

Já mám vycházky od 13 h., takže ve 14:00 můžu být před orlojem :D :D no možná spíše až 14:15, kdyby náhodou něco na dálnici a ať tam v pohodičce dojdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.18 07:46

oki, takže 14:15 před orlojem, budu se těšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.8.18 09:01

Píšu si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.8.18 19:58

Tak mě napadá.. vzhledem k teplotám a parkování, nechcete dát sraz spíš v Šantovce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.8.18 07:42

Za mě klidně můžem, budu parkovat právě tam :) a můžu tam být teda už ve 14h :) Tak před Operou?? Poznávací znamenení vlastně máme - bříška :D Jinak jsem Ivča:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny