Ahoj všem .)

• Otevřená skupina

Pro maminky z Olomouce a okolí. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
356
11.5.18 10:17

ahoj všem .)

Ahojte maminky, najdu někoho z Olomouce? TP mám koncem října :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
17.6.18 10:16

Ahojky, já mám taky konec října :) a čekáme našeho první miminko - chlapečka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.6.18 20:42

Ahoj, dlouho jsem to tu nekontrolovala, tak pisu až dnes :) to je super!!! My máme termín 27.10… taky čekáme chlapečka, prvního :dance: je mi a bydlíme na Nových Sadech… co Ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.6.18 15:42

Ahoj, taky bydlím na novych sadech a prcek už má měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.6.18 20:22

Gratulace ;) a jak to zvládáte po měsíci?? Ještě bojujete, nebo už to zvládáte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.6.18 20:25

Já jsem teda z Hranic je to cca 35 km od Olomouce, v Olmiku momentálně pracuju :) Mě je 29. Budu rodit ve faktulce :D co ty? nepotkáme se tam? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.6.18 20:28

@anahareo1 jak zvládáš to dojíždění?? 8o Jojo, u nás to taky jistí FN… Takže záleží, jak se bude prckům chtít ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.6.18 07:24

@fazoole no dojíždění je celkem v pohodě, akorát v práci blázinec, takže včera taková pěkná dvanáctka :D musím se začít víc šetřit. Chtěla jsem chodit i někam cvičit nebo tak, ale nějak na nic není čas. TAk jsem si říkala, že možná už v srpnu zůstanu doma. Ty máš zkušenosti s nějakým cvičením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
23.6.18 07:30

@anahareo1 tak to už bych nedala, už jsem nejela na klidnější režim.., já jsem tak dojížděla do práce do Brna a úplně to nešlo, tak už jsem doma… teď jsem začala chodit, byla jsem jednou na balonech a jednou na heatu pro těhule a jsem z toho nadšená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.6.18 08:11

@fazoole tybrdo na heatu jo? a je to v pohodě?a kam chodíš? já jsem na tom byla kdysi dávno a měla jsem co dělat, abych tu hodinu přežila :D :D ale říkala jsem si, že musím začít něco dělat, abych se do toho porodu vůbec unesla, mám už 6 kg navrch a už to jde znát, do schodů funím :D a plánuješ chodit i na ty předporodoní kurzy ve fakultce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
23.6.18 08:18

@anahareo1 do Fitzone… když nemůžeš, tak si jedeš svoje tempo… taky jsem se na ně koukala a přemýšlím že buď tam, nebo kam jsem začala chodit cvičit je taky dělají… ale pořád si říkám, že je ještě času dost… co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.6.18 09:44

No teď to prave teprve začíná, malej zjistil že umí řvát takže to je někdy masakr :D ze začátku pohoda to furt spinkal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
23.6.18 09:47

@Blackp řekla bych, jeeeee, to je hezký… ale chápu, že moc ne 8o a rodila si tady ve FN?? Spokojená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.6.18 12:25

@Blackp jo já se těším na to spinkací období, kdy se ještě nebude umět úplně hlasito projevit:) Ale zase bez toho, by to bylo jinak nuda :D :D Jo to jsem se taky chtěla zeptat, jestli si rodila ve fn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.6.18 12:26

@fazoole já jsem se právě na ty kurzy koukala, a píšou že nějak od 30 týdne je dobré tam začít chodit takže jo ještě dva měsíce času no :D ale určitě někam chodit chci, protože nic nevím :D a začínám mít z toho docela hrůzu. Nic koupeného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny