Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždy je lepší se svěřit se svým trápením a popovídat si o tom, kolikrát člověk zjistí, že to zase tak hrozný není, jen si to nesmí nechávat v sobě a zbytečně se trápit. Taky půjdu spát. Je to hrozný, ale Simča ještě nespí tak doufám, že zítra ráno vydrží dýl spát, spoň do osmi, prosím.
Doboru noc
Ahojky zdravím! Právě jsem dorazila z návštěvy rodičů a manžel oděšel na noční. To těhotenství mě pronásleduje nebo co! Všude ve vlaku, i po cestě samé těhulky. Né že bych jim to nepřála, ale je to pěkně deprimující. A mamka taky nenápadně narážela. Ona totiž neví, že se snažíme a že to nejde. Já ji totiž znám moc dobře, ona by mi pořád volala co je nového a tak. A co Vy jaký byl víkend?
Ahojky, víkend nic moc, ale hlavně, že je už pryč. S těma těhotnýma to mám taky tak úplně mě na dálku přitahují a mám pocit, že nepřehlédnu žádnou, ale nemám pocit, že bych se na ně soustřdila, ale vždycky mi zůstane pohled na těhotné.
Snažím se nějak zaměstnat a tak jsem si vymyslela, že budu cvičit. 14.7. totiž letíme do Bulharska, tak ať vypadám aspoň trochu k světu. a co Simča nezlobí?
Ona je takový malý ďáblíik, ale na to jsem už zvyklá. Teď mě přemlouvá, že nechce jít zítra do školky přitom tam chodí ráda. Tu dovču ti závidím, mi tak maximálně na chatu, budeme platit pozemek zak si nemůžeme dovolit žádný větší výdaje, ale zase se už těším až nám bude stát baráček.
Budete teda stavět jo! to je fajn! My jsme o tom taky přemýšleli, ale mě zůstane baraák od rodičů a manželovi druhý. Tak nevím jestli máme stavět ještě třetí! Asi si koupíme větší byt a potom půjdem do baráčku po rodičích. Jo těch peněz. Nechápu proč pořád všechno zdražujou.
Chceme, pozemek máme zamluvený jen se teď čeká až se zasíťuje. Těším se i na to stavění. Mám nakreslený půdorys domečku jak ho chceme, tak jen nechat na to zpracovat projekt. Hlavně se pak těším na to až se budeme stěhovat, ale to je ještě daleko, teď jen doufám, že ten pozemek bude co nejdřív.
A teďka bydlíte v bytě? My máme 2+1,manžel ho dostal jako pracovní byt. Je u policie a pokud tam bude pracovat můžeme tady bydlet. Ale ten nájem a vůbec není to naše , tak asi neděláme žádne přestavby.
My máme taky 2+1 pronajatý, ale je ten byt v hrozným stavu, ale taky tady nic neděláme, naše to není a vrážet do toho zbytečně peníze teda nechci. Teď už to tady beru jen na přežití než postavíme, no uvidíme jak to všechno zvládneme. Tady v tom bytě by potřebovalo vyměnit snad úplně všechno. Je fakt, ale že nám začíná být malej, mám pocit, že máme čím dál víc věcí a nemám žádný úložný prostor.
My máme skoro 100m2, takže místa habakuk. Ale přesně proč do toho vrážet prachy, když to není naše. Hele je to moc fajn si tak s někým pokecat. Mám nějakou lenoru, vůbec se mi nechce zítra do práce. To zas bude frmol no hrůza
Jitulinka - A co děláš? já pracuju v nemocnici na oddělení klinické biochemie jako laborantka. Celkem fajn práce. Máme super kolektiv.
Holky, tak já do práce nemusím, jsem hlašená na pracovním úřadě v dubnu mi skončila mateřská a čekali jsme jak to dopadne v v car. Mám, ale problém, musím si najít práci, ale bude to hrozný vykládat, jak už další dítě nechci když bych za něj dala nevím co.