Myom

1819
7.6.08 17:56

Myom

Ahojte holky, chci se zeptat jestli nemáte nekterá skušenost s myomem na meternici. Mohu zústat tehule a jsou nejaké rizika? alebo nemúže se stát, že si Dr. to splete s plodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9865
8.6.08 10:02

Ahojky Izabelo.Já jsem myom měla, ale zjistilo se to až při porodu císařským řezem.Problémy jsem měla až ve 33t, kdy jsem měla bolesti anikdo nevěděl proč.Jinak bylo těhotenství bez problémů.
Teď jej mám opět a doktor mi říkal, že pokud bych chtěla další dítě, tak mi doporučuje nejdříve myom odstranit.
A s tím spletením.Nejsem doktor, ale dokud není srdeční akce, tak by to snad šlo.Ale od 8tt by se to stát opravdu nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
8.6.08 12:28

dekuji hodne za odpoved, sem z toho zničená, hrozne túžime po miminku a bojim se operace, aby nedopadla špatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
25.3.14 19:51

@izabela12 zdravím, tak jak to dopadlo? Odstranili ti to a pak bylo těhotenství? Já byla odeslána k operaci, že mám 1 myom a nakonec jsem měla 2,ale byli na stopce, takže je dali pryč, ale zůstali na děloze ještě 2 malinké, tak snad nebudou růst, musím teď počkat min.2cykly a pak se pokusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí