Ahojte snažilky

63
13.6.08 20:41

Ahojte snažilky

:dance: Ahojte. Snad tady najdu útěchu a možná i spřízněné duše. Taky se s manželem snažíme něco přes rok. Beru hormony, chodím na ultrazvuk a na injekce Pregnyl 5000. Ještě mě to čeká jednou a pak musím na vyšetření průchodnosti vejcovodů pod rentgenem. Mám docela strach, že nic nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10683
13.6.08 20:49

Ahoj,
my se snažíme o mimi necelé dva roky, ale já mám doma čtyřletou holčičku a před 2 lety samovolný potrat v 9týdnu těhotenství a od té doby nic. Po prázdninách nás čeká inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
13.6.08 20:53

Ahojky vitam te :-)
sice se snazime 3mesice,ale po HA mam cely cyklus rozhazeny jsem 2mesice bez MS…vcera jsem byla u Dr. na injekci a v utery jdu znova,MS pokud nepomuze cekaji me nejake prasky na podporu ovilace…
proste hruza a jsem z toho moc smutna!
Samozdrejme,ze oproti Tobe je to kratka doba a uplne jina situace,ale chapu,co musis zazivat! :(

• Citovat
  • Upravit
63
13.6.08 20:56

Jé ty máš holčičku a jak se jmenuje? Manžel si strašně přeje Natálku a já si nepřeji nic jiného, než mu ten sen splnit. Jen kdyby to tak nebylo složité. A ty víš co máš za problém? Taky hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.08 21:02

Dá se říct, že já jsem v pořádku, sice hormony jsem brala na podporu otěhotnění, ale nepomohlo to. Manžel ma horší spermiogram. Je to pro mě neuvěřitělné, že za půl roku se to mohlo takhle změnit, že to nejde. Dneska jsem si trošičku myslela, že bych mohla být těhotná, MS měla zpoždění, ale už je to tady.
Jmenuje se Simonka. Ten můj by chtěl heště kluka, tak uvidíme, mně to je jedno hlavně aby se to povedlo a bylo vše tak jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.6.08 21:03

Taky jsem po vysazení antikonc. měla cyklus úplně rozházený. Brala jsem proveru na spravení cyklu. Pak se zjistila ta hormonální nerovnováha a teď pro změnu beru Clostilbegyt a pak ty injekce. No je to věda. Každý radí nemyslet na to. Ale to nejde když musíte pořá hlídat 5den cyklu a až po 9 den prát tabletku jednu ráno a jednu večer. Pak pohlídat 14 den a jít na ultrazvuk. A pak celý týden snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.08 21:08

Je to těžké na to nemyslet a myslím si, že to ani nejde, pakliže potom miminku člověk opravdu touží má to v sobě a nejde to jen tak vyhodit z hlavy a hlavně udělá vše aby to vyšlo. Ten ultrazvuk je otravný za poslední dva roky jsem ho měla dost. No, ale teď v centru při vyšetření mi řekli, že nemám zehojenou vnitřní jizvu po císaři a že se už nezahojí, byla jsem docela v šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.08 21:14

Nikynka86- jak dlouho jsi brala HA? Mně se nikdy nestalo, že bych po vysazení měla rozházený cyklus, spíš naopak, ale je fakt, že jsem ji nikdy nevydržela brát moc dlouho, maximální délka byl asi rok v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.6.08 21:15

A to, že se nezahojí vadí při otěhotnění a při těhotenství? A co manžel máš v něm oporu? Můj se vždycký ptá co a jak. A ať mu to všechno vysvětlím , jak probíha vyšetření, co říkala doktorka a vůbec. pak se na mě podívá a řekne,, víš já tomu stejně nerozumím, ale za to všechno tě obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.6.08 21:19

Jak dlouhojsem brala HA ? No docela dlouho, už ani sama nevím. Ale asi 6 let. To jsme si užívali a mě ani ve snu nenapadlo,že jednou až budu chtít mimčo tak to nepůjde. Kdybych to ale věděla, tak bychom se snažili dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.08 21:24

Ptala jsem se pro přirozené otěhotnění by to neměl být problém, prý by si měli tu správnou cestičku najít, ale prý to je problém pro doktory pro umělé při zavádění, nevim. Na těhotenství jsem se ho neptala, ale kamarádka co je zdravotní sestra, tak říkala, že při vyšším stupni těhotenství to může mít tendenci se roztahovat, ale mám prý věřit doktorům. Manžel mě drží, ˇjsem víc nervozní, ale snaží se a pro něj zezačátka ten spermiogram byl taky hroznej, byl už třikrát a z toho co bude příště si už dělá srandičky, takže jsem ráda, že to podstupuje. Opora partnera je hrozně důležitá.
A tobě ty hormony pomáhají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.6.08 21:28

Asi Jo protože před tím vajička nedorostla do té správné velikosti a teďka doktorka říkala,že velikostně je to akorád. A po injekci by měla nastat ovulace, tak proto ten týden snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.08 21:28

To jsi to dlouho vydržela, já na HA nikdy výdrž neměla a taky byl problém najít tu správnou abych uprostřed cyklu nešpinila. Ono se to srovná, ale chce to čas a trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.08 21:34

Tak to by ti to mohlo vyjít a kéž by to vyšlo, viď přeju ti to, aby to bylo co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.6.08 21:42

Holky jsem tak ráda, že jsem vás našla. Konečně se za pár posledních měsíců cítím nějak lépe a vyrovnaně nebo co! Není to hloupé? Ale je pravda, že když se člověk svěří, tak se mu uleví. A tak Vám moc děkuju a doufám ,že se tady budeme potkávat. Teď se ale loučím a na příjmu budu až v pondělí. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí