Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny a zároveň prosím o radu zkušenější maminky.. mám v plánu látkovat, mám nakoupené klasické čtverce, svrchní kalhotky a pár separačních. Teď jsem na ebay.com narazila na tyto AIO (- nechci jich moc, budu používat jen občas - podle toho jak se mi které ověří až bude malá venku)
http://www.ebay.com/…221073270617
a přijdou mi opravdu podezřele levné.
Máte je někdo doma a můžete vyloženě říct, že miminku v něčem ublížily, nesály apod.?
Nepotřebuji odkazy na prověřené kvalitní, rozumím, že podle ceny se teď většinou ta kvalita pozná, jsem studentka a ty drahé jsou sice jednorázová investice, ale nemám na ni, to bych raději zůstala u čtvercovek a kalhotek které mám kvalitní od tety po sestřenici.
Můj dotaz tedy zní, je to hodně šmejdózní zboží?
Nebrala bych to, fakt je lepsi si priplatit a koupit neco overeneho a i co se pozdeji pak dobre prodava. Obecne AIO nejsou ale moc save, me teda nejak extra neoslovily, ale mam rada Pop -in, pokud dite nepokadi i ty kalhotky, tak se tam da dat i ctverec slozeny, nebo vicevrstevna plenka.
nebo i z druhe ruky se daji koupit dobre plenky.
Spis bych ještě investovala do vicevrstevnych plenek bambusovych - hodne sajou a vkladacek bambusovych - take zvysi savost a na zkousku jednu kalhotkovku (hodne dobre jsou anavy). Dokupovat muzes i pozdeji, jak penize dovoli, proste misto jednoho baliku pemprsek si koupis latkovou plenu. Zaklad nejaky uz mas.
S vysokou pravděpodobností půjde ta kapsovka použít maximálně jako svrchňáky, ta vkládačka určitě není pro „heavy wetters“, jak tvrdí v popisku, takhle tenká bavlna je na jedno vyčurání menšího mimina. Nějak jsem nepochopila, z čeho je vnitřek, ale bude to nějaká umělina zřejmě, vnějšek z PUL vrstvy, i pul má své různé kvality a vlastnosti, i pul ti může propouštět vlhkost a bude to vlastnost látky.
Vím, že to vypadá velice lákavě, ale nešla bych do toho, už jen proto, že to může být napuštěné kdejakou srágorou a byla bych faktnerada, kdyby se nějaké rakovinotvorné látky vsákávali zrovna touhle jemnou partií miminu do těla.
To radši začít štrikovat vlňáky nebo třeba z materiálů na sijemdetem.cz si našít svoje s vědomím, že je to kontrolovaný materiál
Cena opravdu láká..
.. no, projdu si internet a kouknu se ještě, mám v plánu si něco málo do zásoby koupit až dostanu porodné. Budu asi zkoušet a zkoušet co pro nás bude nejlepší ![]()
Děkuju za rady.
Nízká cena bude díky míň kvalitním materiálům, po pár vypráních začnou třeba protýkat a jsou naprd…lepší je opravdu jít do nějakých osvědčených. jestli třeba kamarádky ti budou dávat nějaký dárek k miminku, popros je, jestli by se nesložily na jednu plenku…to samé v rodině, než aby miminko dostalo deset plyšáčků, můžeš mít pár hezkých plenek ![]()
Vetsina obleceni a plenek atd. stejne pochazi z Ciny akorat v CR to je s poradnou prirazkou ![]()