Akční dítě při jídle, 11 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
akcni dite pri jidle
Maminky mate nektera akcni dite kdyz papa? Dcerka ma 11 mesiců a aby se najedla tak ji u toho musim zabavit treba hrackou jinak mi placa rucickama do lzicky a podobne. Nejvic ji bavi samozrejme ty hracky hazet na zem. No takze to je pak vesely. Znama na me u krmeni koukala jak na blazna ze kolem ni tak litam a podavam hracky. Ale jinak bych do ni toho jidla moc nedostala. Mate to taky nektera tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No můžeš si za to sama, neboj se, ona dobrovolně hlady neumře, nedělej s ní žádný cirkus kolem jídla, vydrž to a přejde to… je to fakt hodně divné taky bych kroutila hlavou kdyby si kamarádka nechala takhle kakat na hlavu… ale neboj vydrž a bude ok
- Citovat
- Upravit
Moje dcerka (skoro rok) taky u jídla neposedí
buď běhám se lžičkou za ní nebo si ke mě chodí kousnout ![]()
Babičky jsou na mrtvici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to kdyz jsme u jedne babicky tak tam nemame stolicku takze sedi v kresle a to ma babicka vse zapatlane jak neposedi vklidu. Takze babicky jsou taky na mrtvici a cpou ji neco do ruky at je trochu vklidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám to tak. Jakmile začne vylezat ze zidlicky, beru to tak, že je najezena a jde od stolu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naucit dite na takovej cirkus kolem jidla, to jsis nakakala do vlastniho hnizda.
Ono by dite hlady neumrelo, kdybys ho pri zlobeni dala od stolu a jidlo uklidila.
Prostredni syn to zkousel, po par sezenich, kdy mi dite vyrazelo lzicku, misticku, jsem toho nechala a krmila jen dite, ktere se krmit nechalo. Jakmile zacal rostacit, sel od stolu. Treti se krmil od roka sam, asi dva mesice byl trochu mrzuty, asi nebyl najedeny do syta, prtoze jakmile trochu snedl, byl schopen jidlo nahazet psovi ci si ho vysypat na hlavu, takze jsem okamzite odebirala. Pak mu to docvaklo, naucil se do syta bez opicaren najist.
Doporucuji obdobny postup, kdyz budes nasyceni ditete podrizovat i zakladni normy chovani, dite toho zacne vyuzivat, nakonec se bude vse tocit kolem zvance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rousinka taky to tak mám, musím syna zabavit, aby projevil zájem
Ale je fakt, že jemu je necelý půl rok, plně kojím a se lžičkou a s příkrmy se teprve seznamujeme. Takže v tomhle případě bych asi moc neuspěla, kdybych mu jídlo sebrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rousinka moje desetimesicni dite dela taky bugr a ja mu musim taky vymyslet zabavu, jinak mi nic nesni. Je to hubeny dite, nejedlik. Takze jsem rada, kdyz mi alespon neco sni, i za cenu toho, ze u toho delam opicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem v jednu dobu delala blbiny a porad vymyslela zabavu aby mladsi otvirala pusu a jedla. Od narozeni byla nejedlik a jakmile doslo na lzicku, des bes.
Kdybych nedelala, byla schopna nejist kolik dni. Preslo to, a mne to nevadilo, hlavne ze neco malo snedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rousinka no, kdysi bych Ti rekla, ze si za to muzes sama. Ted si za to ale muzu i ja. Moje dite totiz prikrmy dva mesice odmitalo, pak je zacala jist studene, ale pusi otevre jen tehdy, kdyz ma neco v ruce. A ano, zacala jsem ji neco davat do ruky na hrani, protoze bych plne kojila asi jeste ted ![]()
@kamiŠ píše:
Taky jsem v jednu dobu delala blbiny a porad vymyslela zabavu aby mladsi otvirala pusu a jedla. Od narozeni byla nejedlik a jakmile doslo na lzicku, des bes.
Kdybych nedelala, byla schopna nejist kolik dni. Preslo to, a mne to nevadilo, hlavne ze neco malo snedla
Taky jsem vdecna za malo ![]()
Ovsem spadle hracky nezvedam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit