Dítě odmátá tekutinu - viróza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3182
30.9.15 13:29

Dite odmita tekutinu-viroza

Ahoj holky mam 4 a 2 dcerku obe maji nejakou virozu byli jsme u mudr. Starsi dcera s tou uz se domluvim pije caj a piskoty, ale mladsi odmita tekutinu v jakekoliv podobe lahev, hrnek, lzicka mudr mi dnes kladla na srdce ze by mela vypit 500ml tekutiny jak to ale do ni mam dostat? Pokud pouziji nasili okamzite to vyzvraci…Mudr rekla ze pokud se mi to nepovede bude muset dcera do spitalu ja bych tomu rada predesla ale jak to mam udelat. P.s ikdyz mam deti 2 tato situace u nas nastala poprve :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.9.15 13:33

@barca.hrosik vodové ovoce a zeleninu :think: meloun, okurky atd.. nebo polévku.. nemusí přímo jen pít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.9.15 13:35

@barca.hrosik vodové ovoce, zeleninu, jak psala Martina a zkusila bych led :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.9.15 13:35

Nedáváš moc velké množství těch tekutin, že to vyzvrací? Když bylo klukovi zle, tak dostával cca 1 lžičku po 10 minutách, jinak to okamžitě vyzvracel. Když se mu udělalo trochu líp, tak už chtěl pít sám, ale to jsem zase musela hlídat, aby nevypil najednou půl hrnku.

A při nemocech má dovolenou colu.

Příspěvek upraven 30.09.15 v 13:36

• Citovat
  • Upravit
3182
30.9.15 13:36

Dite vse odmita nedostanu do ni ani kousek, mudr rikala ze pokud neji neni to problem problem je ze nepije…Nevim zda to neni tim ze vcera od odpoledne az do dnesniho rana zvracela s prestavkama ted jen lezi a pospava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
30.9.15 13:46

@barca.hrosik Kluk taky blbě pije při nemoci a obzvlášť při horečkách. Kdyý ještě pil Um, tak jsem mu ho dělala několikrát denně extra řiděné.
Teď vařím polévky a mám vyzkoušeno, že po suchím rohlíku, piškotu nebo nějaké sušence má větší žízeň a vypije i větší množství tekutiny najednou, jinak mu pořád musím nabízet a pije to po locích. :zed:
A dávat vodové ovoce (ideálně meloun).

Pokud zvracela, dávej tekutiny pouze po lžičce a velmi vychlazené (přímo z lednice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.9.15 13:47

U jednoho dítěte mi zabírá dávat po lžičce. Kolikrát vezme jen čistou vodu. Plus třeba pustit pohádku, aby se odvedla pozornost. A při tom dávat po lžičce.

U druhého stříkačka z panadol sirupu a hodně sladký černý čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
30.9.15 13:51

Holky kdyz to podava z lahve hrnku lzicka je tam male mnozstvi, jenze jakmile me vidi ze se k ni s necim blizim dostane amok a rve a nedostanu to do ni, nechavala jsem ji to i na dosah ze si to vezme sama ale i tak bez uspechu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
30.9.15 13:52

Jeste jsem chtela dodat ze ji zapacha z pusinky pripomina mi to aceton. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.9.15 14:16
@barca.hrosik píše:
Jeste jsem chtela dodat ze ji zapacha z pusinky pripomina mi to aceton. :nevim:

aceton je z hladu, to neni nic divneho, pokud ma ta sebou tak dlouhe zvraceni, muselo jit ven fakt vsechno.
Na zaludek je dobra ledove vychlazena vybublana kola, to by ji mohlo zklidnit a mela by pak piti udrzet. Pikud by prestala curat a byla apaticka, volila bych radeji tu nemocnici, zaludek bude mit cas se ukludnit, zavodni ji kapackou a bude zas dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
30.9.15 14:21

Dekuji vsem za rady… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.9.15 14:37

Co dát cucat led? A ta cola až tak dobrá není, lepší je ledový čaj, klidně až tříšť z mrazáku.. K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí