Citron
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
citron
Ahoj,
chtěla sem se zeptat co říkáte na to, že se dítěti dá kus citronu na žužlání? Malému bude 8 měsíců a tchýně mu nacpala citron na žužlání, prej kvuli zoubkum či co…Malému zoubky jěště nerostou-neprořezávaj… Dík za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak podleme to dite to ani chtit nebude, taky jsem dala nasim klukum ochutnat a nechutnalo vyplivli to takze urcite mu tim neuskodi ale asi to neni ani na nic dobry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jako držel to v ruce a žužlal jako třeba kůrku od chleba nebo kukuřičnou křupku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nezdula nic se mu nestane.. max se osype
náhodou, děcka to žužlají rády, sice nechápu proč, ale jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říkám na to, ze takový člověk nemá zdravý rozum a ještě je tak ubohý, ze se strašně baví tím, jak se dítě u toho šklebí. Ale to, ze si může dítě potom sáhnout do oči „citronovyma“ ručičkama, to už neřeší… nehledě na to, ze kura citrusu bývá chemický ošetřena.
- Citovat
- Upravit
Syn má citron rád, na lízání. Pokud není bio, má chemicky ošetřenou slupku, tak určitě oloupat. Taky změkčuje zubní sklovinu, tak po citrusech několik hodin nečistit zuby. V 8 měsících bych dávala radši české zralé jablíčko ![]()
Příspěvek upraven 30.09.15 v 12:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Syringa no ona se zeptala jestli může, já ji řekla že ne a pak jsem ho viděla že ho cumlá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedavala bych, ptz zo adi neni nic moc na zoubky a nejaky prinos v tom nevidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli nechceš zbytečný hádky v rodině, tak se na to vyprdni, sice ten citron k ničemu dobrej není, ale zas nic se nestane… určitě příště bez kůry…tchýně jsou už takový, je třeba se na to povznést, jinak se rozhádáte kvůli volovinám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nezdula Tak mě by v první řadě zarazilo to, že citronová kůra je ve většině případů chemicky ošetřena a já osobně tu chemii někdy cítím i přes důkladné vydrbání v horké vodě ![]()
Jinak tedy trpím tím, že když jím citrusové plody, tak mám potom citlivé, podrážděné dásně ![]()
Citronová šťáva není úplně OK na zubní sklovinu, ale při občasném smlsnutí si na citronu to nic neudělá, jen potom pár hodin nečistit zoubky.
No, a v neposlední řadě si tedy dost dobře dokážu představit toho drobečka, kdyby si sáhnul do očíčka ![]()
Ovšem tedy, nechápu, proč tchýně dává takovému mimču zrovna citron. Proč mu nedá třeba jablko, nebo banán? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nezdula z toho si nic nedělej, tady se zhádáme skoro v každé diskuzi. Poznáš sama. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tarinka ja vim, nijak sem to nerěsila..nejsme tam tak casto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje obě dvě holky (10m a 3 roky)milují citrony. A nevidím žádný problém je jim dávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit