Citron

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
30.9.15 12:35

@nezdula z toho si nic nedělej, tady se zhádáme skoro v každé diskuzi. Poznáš sama. :D

• Citovat
  • Upravit
79
30.9.15 12:37

@Tarinka ja vim, nijak sem to nerěsila..nejsme tam tak casto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
30.9.15 12:39

Moje obě dvě holky (10m a 3 roky)milují citrony. A nevidím žádný problém je jim dávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
30.9.15 12:40
@nezdula píše:
@Tarinka ja vim, nijak sem to nerěsila..nejsme tam tak casto :lol:

tak fajn, příště teda už malej dostane asi pivo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
30.9.15 12:42
@tterka píše:
@nezdula Tak mě by v první řadě zarazilo to, že citronová kůra je ve většině případů chemicky ošetřena a já osobně tu chemii někdy cítím i přes důkladné vydrbání v horké vodě :think:
Jinak tedy trpím tím, že když jím citrusové plody, tak mám potom citlivé, podrážděné dásně :think:
Citronová šťáva není úplně OK na zubní sklovinu, ale při občasném smlsnutí si na citronu to nic neudělá, jen potom pár hodin nečistit zoubky.
No, a v neposlední řadě si tedy dost dobře dokážu představit toho drobečka, kdyby si sáhnul do očíčka :?Ovšem tedy, nechápu, proč tchýně dává takovému mimču zrovna citron. Proč mu nedá třeba jablko, nebo banán? :think:

Přesně s tím očičkem mě to taky hned napadlo.
A proč nedá tchyně banán nebo jablíčko? No asi proto, ze se u jedeni banánu či jablka nekoná žádné šklebení, kterým se lze bavit.

• Citovat
  • Upravit
72725
30.9.15 12:46
@brko píše:
A startuje souboj citron ano vs citron ne. :mrgreen:
:mrgreen: :lol: podle mě zbytečný… vždyť je to banalita. Dítě na to neumře :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.9.15 12:51

@nezdula no pokud umyla kůru, tak z jedné záležitosti bych si hlavu nedělala. Osypal se? Měl průjem? Divím se, že mu to chutnalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.9.15 12:51

Mne by vadila ta chemicky osetrena kura, pokud by to byl bio citron, tak bych to neresila. Ochutnavat i nesympaticke chute zarazuji k rozvoji ditete. V nejhorsim se dite osype, to muze i po jahodach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59354
30.9.15 13:03

@nezdula :jazyk: to fakt musí být lahůdka, tchýni bych místo dezertu taky nabídla citron at si dá. Dítěti bych dala křupku nebo kus rohlíku, určitě ne kůru z citronu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
30.9.15 13:11

Nam rocni syn tehdy (ani ne, je lednovy) sebral mesicek citronu ze stedrovecerniho stolu.Od te doby miluje citron a kdykoli ho vidi, tak ho musi mit. Kolikrat slysim „maminko, citron prosim“ :-D :nevim: :mrgreen:

EDIT:Ale naucila jsem ho nejist kuru, kterou poradne omyvam. A nic mu neni,vubec.Sice to nechapu, ale ono mu to fakt chutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
30.9.15 13:16

Když byl malé rok, dala jsem jí líznout, ale ne do ruky, aby neolizovala kůru…nemyslím, že by to bylo škodlivé, aspon do sebe na podzim dostal trochu céčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.9.15 13:22

@nezdula jestli se tvůj manžel dožil dospělosti v plném zdraví /a s dobrou sklovinou :mrgreen: /, tak bych to asi prošla… Patrně ten citron taky žvachlal :palec: Jinak tchýni moc nechápu, ale tak to už k některým tchýním jaksi patří, co tak čtu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
30.9.15 18:01
@dianaa píše:
Syn má citron rád, na lízání. Pokud není bio, má chemicky ošetřenou slupku, tak určitě oloupat. Taky změkčuje zubní sklovinu, tak po citrusech několik hodin nečistit zuby. V 8 měsících bych dávala radši české zralé jablíčko :)Příspěvek upraven 30.09.15 v 12:25

to mne presne taky napadlo napustena slupka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
30.9.15 18:14
@Syringa píše:
To je smůla, že? Nikdo se tady nehádal :lol: :lol: :lol:.

a sakra… :lol:

• Citovat
  • Upravit
424
30.9.15 20:09
@Markéta80 píše:
@nezdula :jazyk: to fakt musí být lahůdka, tchýni bych místo dezertu taky nabídla citron at si dá. Dítěti bych dala křupku nebo kus rohlíku, určitě ne kůru z citronu :poblion:

To je dobrý, že bych ho příště tchýni nabídla.:-) Přijde mi to vtipný, tak třeba by se zasmála i tchýně. Když to může malý dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí