Ryby a roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ryby a roční dítě
Maminky koupila jsem filé…myslela jsem že to je aljašská treska a doma jsem zjistila že to je filé ze štiky kanadské. Překoukla jsem se. Může roční dítě nebo byste raději nedávaly? Díky za info. Jaké ryby používáte nejvíc? Dcerka bude mít rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co je za problem se stikou? Pokud tam nebudou kosti, tak nevidim problem.
Ja bych rocnimu diteti dala jakoukolu rybu, jen ne pangasia, to je hnus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rousinka Okolo roka jsems rybami začínala. Důležité je, aby to bylo bez kostí.
Jestli je to treska nebo nějaká kanadská štika je myslím asi dost jedno.
U nás jímě nejvíc lososa, tresku, tuňáka (z konzervy). Pak pstruha (obyč i takového toho s masem ala losos), kapra, občas v akci jinou rybu (halibut, tmavá treska, platýz, štika, makrela).
Vyhýbám se pangasovi, neb je to ryba, co žije ve stoce.
Příspěvek upraven 02.10.15 v 14:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevidím žádný problém - obě jsou to mořské ryby…přesně jak uvádí, řešila bych kosti @Bibi239
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsme si s 10m dcerkou moc pochutnaly na lososu, ma ted obdobi, ze nic neji a losos do ni padal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rousinka dávám, problém v tom nevidím. Max sledovat případnou reakci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rybu bych v roce klidně dala, začala jsem s nimi i dřív. Někdo sice říká, že se mají dítěti dávat místní ryby, ale ryby jíme často a neustále tahat kosti ze pstruha se mi nechce, takže dostane, co je zrovna k mání nebo v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rousinka - rousinko, proč jsi chtěla koupit tresku a nejsi si jistá se štikou? Někdo ti řekl, že roční dítě smí jen tresku? štiku bych dala sejně tak jako tresku ![]()
dobrou chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cetla jsem prave ze vhodny je losos, tunak a treska a stika tam byla jakoze moc ne tak jsem si nebyla jista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá má rok a půl, ryby doma moc neděláme, takže zatím neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit