Akné na čele

3
2.7.14 21:40

Akne na čele

Ahoj moc vás prosim o radu. V 15 mi začlo akne nic divnýho ale pak se to dost zhoršovalo, začlo to na čele a od čela se to rozšířilo na bradu, tváře, záda a hruď. Teď je mi 17 a celkem se to zmírnilo. Každý den mám 1-2 pupínky v obličeji ale problém je že mám celkem dost četných teček na čele a myslím že kvůli tomu je mám takové hrbolaté (samý kopeček) :,( Víc na fotce
na fotce to moc vidět neni ale něco tam je. Doopravdy je to omoc horši už kvůli tomu ani nechodim ven s kamarády. Moc mi to vadí a zdá se mi že se to znovů zhoršuje Proto se ptám jestli neznáte nějaký krém nebo něco z lékárny co by mi pomohlo cokoliv a nebo jestli bych měl jít raději k dermatologovi? :zed:

Příspěvek upraven 29.08.15 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
2.7.14 21:42

Tak nejlepší je cesta na kožní, tam ti mast předepíše a než nechodit ven, tak si nech fiknout ofinu :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.7.14 21:53

Ahoj, nejlepší je zajít si na kožní, jinak když jsem byla v tvém věku tak mi taky hodně pomohla zinková emulze miraclean, která se dá koupit v lékárně…ale víš jak to chodí, to co platí na jednu pleť nemusí platit na druhou…na druhou stranu, za zkoušku nic nedáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.7.14 21:53

@Lukyn41 Na kožní a šupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.7.14 21:54

Na kožní+ofina :mrgreen: já to tak řešila a pak jsem z toho vyrostla :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.7.14 21:57

Máš to hodně, lepší je určitě zajít na kožní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
2.7.14 21:58

Ahoj, mají na tom podíl hormony. Řešila bych to s dermatologem, nebudeš ani první ani poslední s tímto problémem a to, co by ti mohlo zabrat se třeba bez předpisu ani koupit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
2.7.14 22:25

@Lukyn41 Jak radily holky, na kožní - ten je schopen napsat léčbu přesně na míru. To, co je volně prodejné je sice fajn, ale na „běžné“ akné, nikoliv na tak rozsáhlé. Mají na to vliv hormony, ale i kouření, alkohol a strava. I tím se to dá hodně ovlivnit. Pokud používáš nějaké volně prodejné přípravky, tak než se vydáš na kožní, vyřaď přípravky s alkoholem.
Jinak se nestyď chodit ven. Prošli jsme si tím všichni ( někteří více, jiní méně ). Ale většinou to s léty mizí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.7.14 22:27

Diky moc všem za radu zitra zavolam na dermatologii a objednam se.
zuzipol tu zinkovou emulzi mam jeste ted zlepseni bylo už druhy den ale po tydnu to znova naskakalo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
2.7.14 22:39

@Lukyn41 a nezkoušela jsi zinek v tabletách? zkus ty 15 mg 1 tbl. denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.7.14 23:24

Jeje… S necim podobnym bojuji (i kdyz v lehci forme), co jsem vysadila HA.. Uz je to skoro rok a pul.. Mela jsem od kozni Duac, ale silene me vysusoval.. A ted jsme si koupila Clinique - anti blemish solution 3 steps a prijde mi to lepsi:-).. Koupis v parfumerii krabicku se vsemi 3 pripravky za 350kc.. A dalsi veci jsou samozrejme nasahat si do obliceje, nenipat to, ale to se snadno rekne :nevim:… Pokud mas chut, zkus ten clinique :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.7.14 09:44

Ten zinek v tabletách ten beru denně 25mg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek