Akné na pleti, které se rychle zhoršuje - v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
30.1.04 16:04

Akne v tehotenstvi

Ahoj,

jsem bezradna a nestastna z akne na pleti, ktere se rychle zhorsuje :-?

Pred otehotnem jsem brala antikoncepci Dianu, ktera mi skvele pomahala a pak behem snazeni prasky Ancex, ktere mi tez pomohly. Po zjisteni tehotenstvi jsem radsi vse prestala brat a je to taky videt. Vim, ze trpim hormonalni nerovnovahou, ktera, jak jsem doufala, se zmeni a trpet jiz nebudu. Ale opak je pravdou. Jsem v 8tt a bojim se neco brat, aby nebyl poskozen plod. Masticky a a lokalni pripravky moc nepomahaji.

Mate, prosim, nekdo zkusenosti s nejakym lekem, ktery se muze brat v tehotestvi?

Budu rada za kazdou radu.

Marie

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2793
30.1.04 16:13

Akne v tehotenstvi

Ahoj Marie!

V těhotenství jsem trpěla na akné snad ještě víc než v pubertě a to až do konce 6.měsíce.

Moje obvodní lékařka mi předepsala Eryfluid roztok,obsahuje antibiotikum Erytromycin,které je v tomto roztoku pro miminko neškodný.Používala jsem ho 2× denně,zpočátku to dost štípalo,obsahuje totiž alkohol,ale pak si asi pleť zvykla a bylo to dobré.Vlastně už po týdnu používaní bylo akné lepší a po tom 6.měsíci se vytratilo téměř úplně,mžná konečně trochu pomohy hormony.

Snad jsem Ti trošku poradila.

Ahoj Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.04 18:56

Akne v tehotenstvi

Ahoj Marie , na radu Kožní lékařky mi mámá dala zinerit , ikdyž z akné problémy némám ,sem tam se mi nějaký ten pupínék oběví a musím říct že po natření mám za 3 dni po něm.Ale v adolescenci jsem měla hroznou pleť a pomohla mi kosmetika Herbelaif. Tak zlom vaz a krásnou pleť ti přeje Verča.

Ps:Skus papkat vitamín typu B ( B.komplet)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.1.04 18:59

Akne v tehotenstvi

Ještě verča ,na ty vitamíny se zeptej lékaře.

• Citovat
  • Upravit
20
30.1.04 19:40

Akne v tehotenstvi

Ahoj

normálně mám pleť v pořádku, ele v těh.. se mi už od začátku strašně zhoršila hlavně v oblasti dekoltu. Není to to pravé akné ale něco podobného. A taky mám něco jako spáleniny takové flíčky co se zvětšujou až do velikosti dvoukoruny, na hrudi a nevim z čeho. Je to prostě těhotenství a nijak to neléčím. Před týdnem jsem si koupila krém v lékárně bez předpisu a je super......je to tělové a pleťové mléko „Tea Tree Oil“ „France a Body milk“ stojí 130,–Kč a opravdu pomáhá na akné i na jiné kožní vady je to tam i psané.

ahoj Lenda 25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.04 13:46

Akne v tehotenstvi

Já jsem měla tvář rozkvetlou cca do 4 měsíce, pak to přešlo a teď jsem svému miláškovi /25tt/ vděčná za to, jak krásně se mně kvůli němu vyhladila pleť. Ale myslím, že hodně ůže mít vliv na pleť kyselina listová, protože mně akné, který jsem předtím neměla, vyskočilo až když jsem ji začala brát. Ale je to moc důležitý vitamín, a tak jsem holt první trimestr maskovala a maskovala. Mimískovi vitamínky přece neodepřu.

Hodně zdaru

G.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.2.04 09:27

Akne v tehotenstvi

Ahoj,

dekuju vsem za rady. Zkusím vase doporuceni. Tech par korun mi za to stoji. Kyselinu listovou beru, tak uvidim po vysazeni, jak se to zlepsi…

Jeste jednou moc diky

Mejte se hezky

Marie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí