Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já myslím, že to bude nějaká modelovací hmota, nebo něco na vyrábění, modelíny, hlína na keramiku…samotvrdnoucí hmota
![]()
Na omak to mozna bude bublinkova folie, ne?:-) A nebo spousta tvoritek na led…a nebo to mozna rozbalit, pokud tedy pod papirem nejsou citit nejaky draty, pak bych to nerozbalovala a zavolala Stevena Segala nebo Chucka Norrise ![]()
Tak ty kuličky jsou bublinkatá fólie a v ní budou zabalené skleničky, máte je jistě všechny vymlácené ![]()
@K.Black píše:
Tato diskuze slouží k tipování co obsahuje dáreček s váhou 4.042 kg, má velikost asi A4, a na omak jsou cítit jakoby kuličky, ale v celkuVítěz tipovací soutěže nedostane nic, ale bude označen „borec roku 2012“
no to snad ne
že se jednou profláknu díky balíčku z Kladna jsem netušila ![]()
Jeste by Koziskova mohla napsat, jake mela „prani“ ve formulari.Aby nam to ulehcila ![]()
Vylitej cement v bublinkove folii:-D, nebo sada na vanocni olovo:-D
Já si myslím, že v tom může být cokoliv a je to zabalený do chipsů.
Chápej chipsy ne k jídlů, ale z polistirenu nebo pěny, používají se k obalení křehkýho zboží. jsou to takový kouličky
Tuto odbornou znalost mám od manžela, dělá vedoucího exportu jedné nejmenované firmy. ![]()
Takže tam může být naježíno cokoliv ![]()
Psala jsem, že mě baví ruční práce - fimo
patchwork, pedig, háčkování… pak docela ráda vařím, čtu, už si nepamatuji přesně. ![]()
Barák nestavíme ![]()
Tato diskuze slouží k tipování co obsahuje dáreček s váhou 4.042 kg, má velikost asi A4, a na omak jsou cítit jakoby kuličky, ale v celku
Vítěz tipovací soutěže nedostane nic, ale bude označen „borec roku 2012“