Příliš mnoho reklam

25133
15.12.12 17:14

Příliš mnoho reklam

Ahoj všem,
taky vás štve to neskutečné množství reklam v televizi? Přes den to neřeším, televize běží minimálně, ale co večer? Film, který má trvat 1,5 hodiny, trvá 2,5 hodiny, protože je každou půlhodinu reklama. Zvlášť Nova, má to začínat 20:20, začíná 20:30 a trvá do půl 12… Jsem z toho znechucená, ale ráda se podívám na pěkný film… Teď, když mi malá začala pěkné spát a můžu se na něco podívat - příp. udělat pěkný večer s pěkným filmem s manželem, tak jsem otrávená, jen, co se podívám do programu. :pocitac:
Slyšela jsem, že by se to mělo v toce 2012 změnit, nevíte o tom někdo něco?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
15.12.12 17:18

A proto už na televizi ehm kašlu :pankac:. Pustím si film na primě, každejch dvacet minut reklama, pustím si něco na nově, začnou pozdě… Pokud chci nějaký film, tak se koukám na netu, teď už se tak dá dívat i na seriály. Takže se koukám jen na zprávy na jedničce většinou a pak mám pár pořadů, které ale nesleduju pravidelně. A co jsem zjistila, tak pro mě jsou reklamy v tv zabijácké, když si pustím film na počítači (bez reklam), nemám potíž ho dokoukat, ale jak si ho pustím v tv, tak při první reklamě usnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.12.12 17:19

Nemá se měnit reklama ale má se měnit hlučnost reklamy..film jede v určité hlučnosti a když najede reklama tak to začne strašně řvát, tak se má měnit akorát to aby to jelo všechno v jedné hlučnosti..reklama se nemění..jen na jedničce nemá být, jinak bohužel..Nova je ještě zlatá..JOJ je děs..tam běží reklamy co 15 minut a trvají až dvacet minut.. :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
880
15.12.12 17:21

No ta hlučnost reklamy je taky na zabití :cert: Mám puštěnou tv tak akorát abych to slyšela a nevzbudila si malou a pak bum reklama a malá vzhůru. To bych někdy vraždila, zvlášť když ji hodinu uspávám (rostou ji zuby).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
15.12.12 17:21

Příliš časté reklamy mě štvou, na druhou stranu, na nějakou reklamu ve filmu už jsem zvyklá, abych si došla pro pití, na WC, někdy se stihnu při reklamě i vysprchovat, takže úplně proti nejsem. Pochybuju, že se na tom bude něco měnit, nakonec jde o prachy, myslím, že se akorát mluvilo o tom, že by se měla sjednotit hlasitost reklam s filmem (teď oproti původnímu programu hrozně řvou), odkdy to má být, nevím. Jsou na tom jinde ještě hůř, když jsem kdysi byla v USA, tam naběhli titulky k seriálu (např. Přátelé- takže 20 min. seriál) a reklama byla hned po titulcích a pak aspoň ještě jednou :x.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.12.12 17:24

Ta hlučnost reklam má být v červnu 2013..už to schválili a dali jim tento čas aby si to technologicky upravili..

• Citovat
  • Upravit
Mackenzie
15.12.12 17:48

Na Novu se dívám jen na Ulici, jinak na nic, vadí mi jejich zpravodajství, takže jsme na to přestali koukat. Bulvár hadr. :roll: a dramatičnost moderátorů a reportérů ještě horší. Dívám se na Pětku nebo na Primu. Jinak na filmy jako takové se v telce nedívám, ale stáhnu si je z netu a pak se dívám, v kuse, hodinku a půl a je to. Žádný reklamy co 15 minut, žádný zpožděný vysílání…

• Citovat
  • Upravit
15404
15.12.12 18:04
@Mackenzie píše:
Na Novu se dívám jen na Ulici, jinak na nic, vadí mi jejich zpravodajství, takže jsme na to přestali koukat. Bulvár hadr. :roll: a dramatičnost moderátorů a reportérů ještě horší. Dívám se na Pětku nebo na Primu. Jinak na filmy jako takové se v telce nedívám, ale stáhnu si je z netu a pak se dívám, v kuse, hodinku a půl a je to. Žádný reklamy co 15 minut, žádný zpožděný vysílání…

Jak říkáš, na primě vykolejil vlak a je 5 mrtvých a na nově už je možných 15 mrtvých… jestli chapeš, jak to myslím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.12.12 18:04

Když už chci vidět nějaký film co má běžet v telce tak se koukám na netu, je to o hodinu kratší :mrgreen: Ale zase na druhou stranu, něco jim to musí zaplatit a to právě ty reklamy :roll: Televizi skoro nezapínám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
15.12.12 18:44

@avm3 řeším to tak, že si filmy stahuju. večer odpoadávám většinou v 8 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.12.12 18:54

@avm3 on ten film nejede ani tu půlhodinku, včera deset minut a reklama… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
15.12.12 19:00
@dani24687 píše:
Jak říkáš, na primě vykolejil vlak a je 5 mrtvých a na nově už je možných 15 mrtvých… jestli chapeš, jak to myslím :roll:

jj, rozumím :D :D my jsme jeden čas schválně sledovali zprávy na ČT1, Primě a Nově a ten rozdíl v informacích byl dost drsný. ČT1 normální věcné informace, Prima maličko dramatu k tomu a Nova? No masakr až na půdu :lol: :lol: to samé s počasím. teď slduju jen na internetu, jinak je asi nejlepší ČT1. Nova si počasí cucá asi z prstu a meteorology v životě neviděla :D :D

Mě nejvíc odradila Nova, když začala do hlavních zpráv dávat zcela nepodstatné informace a reportáže. Kterak nám zmrzla voda v nádobě při mínus 15 stupních, jak se rodině ztratil pejsánek, kterého moc miláčkujou a prosí lidi o pomoc. :roll:

• Citovat
  • Upravit
12505
15.12.12 19:05

Já na ni nijak nekoukám mám jí zaplou jako kulisu, ale není to tak, že bych se vysloveně na něco koukala, není na to čas, jen večer když si jdu lehnout tak koukám a taky mě štvou, nic s tím neuděláme je to na nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.12.12 19:20

U nás televize jede fakt vyjímečně - pro děti kouzelná školka a večerníček, já pár pořadů co se mi líbí, jinak na TV nekoukáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
15.12.12 19:31

K tématu… dorazil mě film včera!!!

Tuším, že to byla SLEČNA DRSŇÁK :pankac:

Začátek filmu podle programu 20:20 - a jak to bylo?

20:20 Reklamy
20:30 Začátek filmu
20:38 začíná reklama :zed:
20:46 končí reklama 8o :zed:
20:46 - 20:12 Uběhne úžasných 26 minut filmu v kuse! 8o
21:12 začíná druhá reklama… já už psychicky nevydržím a při představě dalších osmi minut reklam vypínám a pouštím slečnu drsňáka na DVD :pankac:

Takže…po osmi minutách filmu, kdy sotva skončily úvodní titulky nadešlo 8minut reklam!!! 8o 8o 8o

Takže bych to shrnula asi tak… že v 60ti minutách kdy má být film do nás nacpou cca 26 minut reklam!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Na to jim kašlu… pouštím filmy z PC nebo DVD
Do háje s NOVOU a jí podobným!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová