Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jsem ještě celá rozklepaná. Před chvílí mě můj hodný šéf přivezl do práce, protože já blbá jela do města a na šíleném náledí (kostky) mi to pochopitelně uklouzlo a naštěstí jsem zkončila jen přibouchlá u chodníku. To co se dělo kolem mě, než pro mě můj záchrance přijel bylo jak zlý sen. Lidé klouzali, padali, auta do sebe narážela, lidé před nimi uskakovali, šílený. Jsem blbá
, hlásí to celý týden a já si pak frajerka klidně jedu
Holky, prosím, dávejte pozor, budou vánoce
, ať nedopadnete hůř než já dnes. ![]()
JJ přesně tak, já jsem dneska kvůli tomu nejela do školy, mám to 30 km. Bude z toho průšvih, navíc nedostanu zápočet, ale řekla jsem si, NIC za to nestojí, abych riskovala. Tak se přidávám, buďte opatrní a kdo nemusíte, buďte doma ![]()
Je to hrozné, já jsem jen vyšla se psem před dům a málem jsem 3× upadla. Navíc jsem chtěla jet s malou na pohotovost, protože je dost nemocná, ale asi to bude muset vydržet, protože bychom tam možná ani nedojely ![]()
@Tarfinka píše:
Je to hrozné, já jsem jen vyšla se psem před dům a málem jsem 3× upadla. Navíc jsem chtěla jet s malou na pohotovost, protože je dost nemocná, ale asi to bude muset vydržet, protože bychom tam možná ani nedojely
Zítra má být líp. Snad to opravdu raději odlož, aby to špatně nedopadlo…Ono je to na těch silnicích hrozně zrádné. Na hlavních v pohodě a v ulicích děsný. Držím palce, ať je malá brzy zdravá ![]()
Teď zrovna lamentuju, že u nás prší a hrozně to umrzá. Měly jsme jet na každoroční výlet do Brna na vánoční nákupy, v tomhle počasí půjdeme tak max pěšky pro rohlíky
Jsem zvědavá, co budou říkat ve zprávách…to bude bouraček ![]()
Přítel šel dnes ráno do práce a za chvíli mi volal, že už sebou málem dvakrát fláknul a zakázal mi jít dneska do školy, že já se prý určitě rozplácnu po cestě ( jsem v 8. měsíci ). Vzhledem k tomu, že jindy mě do školy honí, jsem ho poslechla a zůstala jsem radši doma. ![]()
@Paoloska Děkuji, kdyžtak vyšlu večer manžela, já bych totiž nedošla ani k autu..je to děs to náledí ![]()
@Inge píše:
Manžel se synem před chvíli vyjeli do Rakouska na lyže
Hlavní tahy jsou v pohodě. Manžel to zvládne. Já v tomhle chlapům víc věřím. Taky proto jsem volala šéfovi a ten z toho vyjel v pohodě. To bude dobré
![]()
@Libza píše:
Teď zrovna lamentuju, že u nás prší a hrozně to umrzá. Měly jsme jet na každoroční výlet do Brna na vánoční nákupy, v tomhle počasí půjdeme tak max pěšky pro rohlíkyJsem zvědavá, co budou říkat ve zprávách…to bude bouraček
Tak si hlavně na cestě pro rohlíky nezlomte nohu ![]()
@Lynette píše:
@Tarfinka A co si zavolat sanitku?
Taky mě to napadlo, ale aby to neodnesla i ta sanitka
. Na druhou stranu je to určitě lepší nápad, než jet s mrňouskem…
Manžel dneska taky boural, dostal smyk a narazil do značky, ale tak to se stane. Hlavně, že se nikomu nic nestalo. Možná lepší dneska nikam nejezdit, jen v nejnutnějších případech.