Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, v jedenáct jedu domů, držte mi palce, mám staženou prdel a průjem (kupodivu, jde to dohromady…)
U nás večer byla břečka a poté hned zamrzla, takže na cestě je fakt velké kluziště, a proto raději sedím doma, než abych si něco zlámala
![]()
@Lynette No, uvidíme, teď konečně usla po asi 15-ti hodinách, tak třeba bude po spánku lepší. Vůbec si sní nevím rady. Celou noc ležela a kňučela, horečky a do toho hnusný kašel a rýmu.
@Tarfinka Já chápu, že se ti nechce volat sanitku. Asi většina z nás to má zafixované jako službu která se volá když jde opravdu o život, ale fakt je ten že je to normální taxík „zdarma“ do nemocnice, když do nemocnice potřebuješ a sama nemáš možnost se tam dopravit. A když jde o dítě, tak bych to asi zas moc přes koleno nelámala a prostě jim zavolala.
Také jsme měli vyrazit na víkend do jižních čech. Měli jsme vymyšlený plán pro malého. Jenže když jsme viděli, co se děje, tak jsme to zrušili. Malý to sice obrečel, ale než někde skončit ve stromě nebo upadnout, tak to radši přeložíme na jiný víkend ![]()
Tak sem šla ráno na nákup, ze psem a já jsem hodila asi tři držky a pes aspon deset, ještě že jsem doma nechala malýho s chlapem, měly jsme jet na nákupy a prd z toho nikam nejdeme, nebudu nic riskovat
@Cuarentena píše:
No my se právě chystáme do Brna taky a věřím, že to bude v pohodě, tady jsou fak cesty holé a mokré, ale neprší ani nemrzne. Třeba se na trhu potkáme, akorát o tom nebudeme vědět.![]()
![]()
My to nakonec zabalili a nikam nejedem…škoda
Ono je to u nás teď taky v pohodě, ale domů bysme jistě jeli za tmy a bůh ví, jak to bude vypadat. Jestli to přimrzne, tak to bude jistě klouzačka ![]()
Jinak cesta na nákup bezvadná, dítě jsem raději nechala doma a dobře jsem udělala
Šla jsem jako připosraná a navíc jsem pěkně zmokla ![]()
Já chtěla jen k našim - 30km, do Vánoc se tam už nedostanu, takže jsem naštvaná jak…
![]()
Tak už jsem doma z práce
Hurá, přežila jsem a nikoho nezabila ![]()
@Petinaa píše:
Také jsme měli vyrazit na víkend do jižních čech. Měli jsme vymyšlený plán pro malého. Jenže když jsme viděli, co se děje, tak jsme to zrušili. Malý to sice obrečel, ale než někde skončit ve stromě nebo upadnout, tak to radši přeložíme na jiný víkend
@mamčababča píše:
@Paoloska jaká byla cesta, už to polevilo?
No, já zpátky jela víceméně po hlavní a jak se celkově otepluje, tak mi to trochu klouzalo až před barákem, jo, je to lepší. Jo, a dala jsem držku na dláždění před vchodem ![]()
@Paoloska píše:
No, já zpátky jela víceméně po hlavní a jak se celkově otepluje, tak mi to trochu klouzalo až před barákem, jo, je to lepší. Jo, a dala jsem držku na dláždění před vchodem
jsi statečná a zvládla jsi to ![]()
U nás bylo doposud fajně 5°C nad nulou jen teď začlo dost pršet tak doufám že nebude mrznout ![]()