Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kde? Tady na jihu Moravy neprší, teplota skoro deset stupňů nad nulou, masivně taje.
Šlo to nahoru už večer. Kolem šesté začalo přimrzat, pak se začalo oteplovat, kolem jedenácté už byly tři nad nulou. Brno je určitě bez náledí.
@Cuarentena severni Morava taky OK, pres noc slezla vetsina snehu, aktualne je plus pet…akorat jestli to tedy v noci namrzne, to bude dilo…
Můj jel ráno před pátou do práce, normálně se ozve za půl hodiny, že je na místě, dneska až po hodině, už jsem začínala panikařit, jel prý 20km/hod, silnice jako zrcadlo, auto nereagovalo na brzdy, zastavoval o chodník, tohle ještě nezažil a to jezdí řadu let ![]()
@Lastkecka píše:
Manžel dneska taky boural, dostal smyk a narazil do značky, ale tak to se stane. Hlavně, že se nikomu nic nestalo. Možná lepší dneska nikam nejezdit, jen v nejnutnějších případech.
@Cuarentena píše:
Kde? Tady na jihu Moravy neprší, teplota skoro deset stupňů nad nulou, masivně taje.
Sřední čechy
@Libza píše:
Teď zrovna lamentuju, že u nás prší a hrozně to umrzá. Měly jsme jet na každoroční výlet do Brna na vánoční nákupy, v tomhle počasí půjdeme tak max pěšky pro rohlíkyJsem zvědavá, co budou říkat ve zprávách…to bude bouraček
No my se právě chystáme do Brna taky a věřím, že to bude v pohodě, tady jsou fak cesty holé a mokré, ale neprší ani nemrzne. Třeba se na trhu potkáme, akorát o tom nebudeme vědět.
![]()
@Cuarentena já jsem pár km od Brna a je tu nad nulou, takže v pohodě ![]()
@Paoloska píše:Naprosto souhlasím
Hele, já, kdyby mě šéf neodvezl, tak tam snad čučím do jara, nervy v prdeli… nerozjela bych se… to zase obdivuju, že někdo nabourá a pak to zvládne odjet. Za hoďku končím v práci, potřebovala bych panáka na kuráž. To myslím samo obrazně
Se ti nedívím, já bych taky nikam už nejela!! Manžel byl taky v šoku, ale zvládl to. Tohle chce aspon dva panáky.
My zrusili navstevu tchyne, sama psala, ze je to strasny, at radsi nejezdime
@Lastkecka píše:
Se ti nedívím, já bych taky nikam už nejela!! Manžel byl taky v šoku, ale zvládl to. Tohle chce aspon dva panáky.
Až dojedu (doufám
), zmažu se jak klokan
![]()
@jizvíková píše:
My zrusili navstevu tchyne, sama psala, ze je to strasny, at radsi nejezdime
K něčemu je to náledí i dobrý ![]()
@tatranka1 píše:
U nás taky tak, už jsem byla u auta, ale když bylo i auto pokryté vrstvičkou ledu…Šla jsem zpátky domů.
Přesně jako já, chystala jsem se s malým k mojí mamce a když jsme s manželem viděli, že je auto pokryte vrstvou ledu, raději jsem se vrátila domů
. Chodníky vypadají jak na zimáku. Manžel jen aspoň nakoupit, takže celou dobu budu myslet na to aby přijel v pořadku domů ![]()
Holky, v jedenáct jedu domů, držte mi palce, mám staženou prdel a průjem (kupodivu, jde to dohromady…)