Dnešní náledí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
15.12.12 10:02

Kde? Tady na jihu Moravy neprší, teplota skoro deset stupňů nad nulou, masivně taje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
15.12.12 10:03

Šlo to nahoru už večer. Kolem šesté začalo přimrzat, pak se začalo oteplovat, kolem jedenácté už byly tři nad nulou. Brno je určitě bez náledí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
15.12.12 10:07

@Cuarentena severni Morava taky OK, pres noc slezla vetsina snehu, aktualne je plus pet…akorat jestli to tedy v noci namrzne, to bude dilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
15.12.12 10:11

Můj jel ráno před pátou do práce, normálně se ozve za půl hodiny, že je na místě, dneska až po hodině, už jsem začínala panikařit, jel prý 20km/hod, silnice jako zrcadlo, auto nereagovalo na brzdy, zastavoval o chodník, tohle ještě nezažil a to jezdí řadu let :zed:

• Citovat
  • Upravit
9994
15.12.12 10:13
@Lastkecka píše:
Manžel dneska taky boural, dostal smyk a narazil do značky, ale tak to se stane. Hlavně, že se nikomu nic nestalo. Možná lepší dneska nikam nejezdit, jen v nejnutnějších případech.
:? Naprosto souhlasím :pankac: Hele, já, kdyby mě šéf neodvezl, tak tam snad čučím do jara, nervy v prdeli… nerozjela bych se… to zase obdivuju, že někdo nabourá a pak to zvládne odjet. Za hoďku končím v práci, potřebovala bych panáka na kuráž. To myslím samo obrazně ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.12.12 10:15
@Cuarentena píše:
Kde? Tady na jihu Moravy neprší, teplota skoro deset stupňů nad nulou, masivně taje.

Sřední čechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
15.12.12 10:16
@Libza píše:
Teď zrovna lamentuju, že u nás prší a hrozně to umrzá. Měly jsme jet na každoroční výlet do Brna na vánoční nákupy, v tomhle počasí půjdeme tak max pěšky pro rohlíky :mrgreen: Jsem zvědavá, co budou říkat ve zprávách…to bude bouraček :pocitac:

No my se právě chystáme do Brna taky a věřím, že to bude v pohodě, tady jsou fak cesty holé a mokré, ale neprší ani nemrzne. Třeba se na trhu potkáme, akorát o tom nebudeme vědět. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
15.12.12 10:19

@Cuarentena já jsem pár km od Brna a je tu nad nulou, takže v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.12.12 10:23
@Paoloska píše: :? Naprosto souhlasím :pankac: Hele, já, kdyby mě šéf neodvezl, tak tam snad čučím do jara, nervy v prdeli… nerozjela bych se… to zase obdivuju, že někdo nabourá a pak to zvládne odjet. Za hoďku končím v práci, potřebovala bych panáka na kuráž. To myslím samo obrazně ;)

Se ti nedívím, já bych taky nikam už nejela!! Manžel byl taky v šoku, ale zvládl to. Tohle chce aspon dva panáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.12.12 10:30

My zrusili navstevu tchyne, sama psala, ze je to strasny, at radsi nejezdime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.12.12 10:30
@Lastkecka píše:
Se ti nedívím, já bych taky nikam už nejela!! Manžel byl taky v šoku, ale zvládl to. Tohle chce aspon dva panáky.

Až dojedu (doufám :think: ), zmažu se jak klokan :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.12.12 10:31
@jizvíková píše:
My zrusili navstevu tchyne, sama psala, ze je to strasny, at radsi nejezdime

K něčemu je to náledí i dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.12.12 10:34
@Paoloska píše:
K něčemu je to náledí i dobrý :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.12.12 10:39
@tatranka1 píše:
U nás taky tak, už jsem byla u auta, ale když bylo i auto pokryté vrstvičkou ledu…Šla jsem zpátky domů.

Přesně jako já, chystala jsem se s malým k mojí mamce a když jsme s manželem viděli, že je auto pokryte vrstvou ledu, raději jsem se vrátila domů :?. Chodníky vypadají jak na zimáku. Manžel jen aspoň nakoupit, takže celou dobu budu myslet na to aby přijel v pořadku domů :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.12.12 10:40

Holky, v jedenáct jedu domů, držte mi palce, mám staženou prdel a průjem (kupodivu, jde to dohromady…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová